Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura no pekne mojka krásne sa držíš .. len tak dalej,, ja som už dnes čakala že pride a ešte nič 😠
Kurňa vy tu máte všetky tehu príznaky a ja tu ostanem sama nakoniec!! 😠 😎
@chorucka a to už prečo? moja si leniva jak chrin 😀 😀 😀 😀 nene len si robim srandu 😀 , tehu testy a akej značky hm?
@anait niee neostaneš sama mne minule moj mm povedal že ja tu ostanem ako veduca 😀 😀
@vardzikova pani veduca, ale ved ty si isto tehu. a aj 8.9. budes tancovat este a po svadbe pojdes rovno na porodnicu. uvidis 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@anett6212 moooja ... to nemysliš važne... všetka bolesť z podbruška sa stratila.. vyslovene prehlasujem JA CHCEM MRCHU !!!!!!!!
@vardzikova Rapid clear najcitlivejsie Test mozno pouzit uz na 5den po oplodneni hociktoru dennu hodinu 😀
@vardzikova nepride ti uvidis. skusila si sa testnut?
@anett6212 hej hej je z kyslej kapusty je to skvele je to recept z 90 dnovej diety a oblubila som si ho a sestra zjedla uz dva taniere tak chuti aj jej 🙂
@chorucka no vidiš a ja som použila mama test a neukazalo mi ani ducha a to som testovala v pondelok a to som bola 12DPO
@lusinda1989 tak ta polievka musi byt fajna. ja mam rada polievky s kapusotu kyslou a najradsej mam kapustnicu mnam hned by som si dala. joj jak ma pichlo v podbrusku a teraz na lavo.au ☹
@anett6212 skušala som v pondelok testnuť bola som 13DPO alebo 12DPO joj teraz neviem ale viem že vyšiel neg.
@vardzikova aj ja som dnes 12 dpo a tiez mi nic neukazalo. a robila som si mama test tiez 😒
@anett6212 no vidiš a ja som dnes už 14DPO
@vardzikova milacik mne meskavala vkuse 🙂 ja som bola na vyvolavacke 3x za minuly rok, takze som si z toho ani nic nerobila, ked zas meskala 😀 😀 😀
@spula22 no dobre maminka ale vy ste bola tehu 😀 😀 😀 a v takomto pripade to je uplne bežne
inak čaaaaaaaau .. ako dnes?
@vardzikova a zajtra ju cakas hej? tak hned rano to skus, alebo potom vo stvrtok sa testnut lebo ona isto nerpide
@anett6212 moja ona mala prisť včera ja som ovulku mala až na 16DPO či ako to bolo .. takže ja testnem jedine v tom pripade že bude meškať mesiac inak netestujem a ja sa ani nespolieham nato že som tehu .. čosi mne by sa to určite nemohlo stať 😎
@anett6212 @vardzikova baby este nemusite mat dostatocny hcg na zachytenie testom, tak skuste este neskor testnut 😉
@vardzikova lebo to nechces teraz, a preto vam to vyjde. preco si myslis ze tebe by sa to nemohlo stat?

@fifitko25 inak to čúranie je "podozrivé" ak to nemávaš 😉