Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova som zvedava ako ty dopadnes
@anett6212 vyborna a neni ani tazka na pripravu 🙂 aj ja zboznujem polievky z kyslej kapusty ale odkedy nemam slepak tak ma z nej prehana 🙂 no moja nic to mna stale tak moc boli na pravo ze dovi :(
@vardzikova NETREEEEEEEEEEEEP cicka 😀 😀 😀 ked to budes cakat najmenej,tak budes tehu 😀 😀 😀
fifitko25: no toto isté som mala aj ja🙂
@momamo no to aj ja mam podobne a zda sa mi ze mi poriadne podrasti prsia alebo sa mi sprali podprsenky 🙂
@aknedz dikes moja 😉
@lusinda1989 dala by som si taku polievocku 🙂
@anett6212 pridi este nam ostalo 🙂
@anett6212 neviem 😅 mam taky pocit 😕 a žena to vraj aj citi ked je tehu a ja to vôbec necitim 😀 ja som už asi šiši
@lusinda1989 hned som tam 😀 😀 😀 😀 😀
@azzura ale ja už som dopadla test bol negat. .. ja som si povedala že to už neriešim .. ked bude meškať mesiac potom testnem ak nie tak nič 😀
@vardzikova poznam asi tak 5 zien,ktore nevedeli ze su tehu,kym si neurobili pozitivny test,pripadne nahodne nezistili tehu u dokyho 😀 😀 😀
@spula22 dobreeee cicka .. maš pravdu .. 😀 uff ale už by som šla domov.. ešte musim akosi hodinu vydržať blee 😝
@vardzikova cica, este si nedopadla 😠 😠 😠 lebo nedosla mrchana 😝
@spula22 tak tomu hovorim extrem .. ked to zisti až doky 😀
ja uz len par minuuuuut 😀 😀
@azzura cica ale ja ju hipnoticky privolavam 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄
@azzura ccc niekomu sa žije .. končiš o pol štvrtej čo ? 😠
@vardzikova bleeeeeeeeeee zla robota 😀 😢 .ja som dnes tiez len tak,tak v praci prezila 😠 😠 😠 hrozne bolo.ale ty si silna zena, tak to vydrzis 😀 😀 😀 😀
@anett6212 harmonia 3542 za tromi dubmi do prava 🙂
@vardzikova anoooooo, o 15.30 ale zajtra som do 16.30 ☹
@vardzikova no a ja u mna to tak bolo v prvom tehu 😀 😀 😀
@spula22 no ja tak trpim už od 8:00 takže asi zo mna niečo bude .. ty kokso ale dnes je to hrozne,,, ešte že pride pre mna manželik do robotky že nebudem musieť ist autobusom lebo inak už uplne skolabujem 😖

@chorucka
@fifitko25 uz nam svitori, cim viac sa bude blizit den D tak tym viac 😠