icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

anett6212
10. jan 2012

@jorgie dakujem a ty kedy nemas dostat? tiez ti drzim palce, aby neprisla mrcha. nech sa nam tokonecne splni 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

kikaneu
10. jan 2012

@vardzikova to teda neviem.....ale čas bol nejak pred obedom, asi 11 niečo...tak skús podľa toho pohľadať....

vardzikova
10. jan 2012

@kikaneu aha tak idem pozrieť ale ja tomu tiež nechapem graf mala proste ukazkovy ale može to byť aj preto že je chora a preto jej neukazal test?

jorgie
10. jan 2012

@fifitko25 drzim moc palce aby si si v piatok nasla vytuzene //
@anett6212 dakujem. ja ti sama neviem kedy ma prist...dufam ze nepride vobec 🙂 moje posledne dva cykly boli 26, 26, 30, 27. dnes som DC28 takze podla niektorych mesiacov uz meska a podla inych mam este cas....

kikaneu
10. jan 2012

@vardzikova a či ja viem, či to má vplyv? ale nerobila z ranného moču, a možno že treba ešte počkať a ukáže jej neskôr....neviem

vardzikova
10. jan 2012

@lucecita oj mojka to mi je ľuto že bola iba / ale ako si napisala svet sa preto nezruti a pride novy cyklus 😉 🙂

anett6212
10. jan 2012

@jorgie naozaj je to take divne. lebo ja som mala najprv 28, potom 30 a posledne 26 tak tiez je to divne ze kedy to nemam cakat. ja sa sustredim na 28dc cize necakam ju v nedelu. ak dobre ratam 🙂 drzim palce aby si bola tehu 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

vardzikova
10. jan 2012

@kikaneu možno že ma ešte nizku hladinu a ešte jej to neukazalo dnes je myslim 11 alebo 12 DPO

kikaneu
10. jan 2012

@vardzikova snáď....držím jej palce

vardzikova
10. jan 2012

@kikaneu no tak to aj ja.. a ty si mojka ktory DC 4-5 ?

kikaneu
10. jan 2012

@vardzikova ja 3DC a mrcha už len slabučká...čudná je v posledných mesiacoch

lyfuska
10. jan 2012

@kikaneu no ja mam posledne 3 mesiace tak slabu mrchu ze mi staci jedna slipka na cely den...v noci nic a trva len 3 dni...

monika707
10. jan 2012

@vardzikova ahoj tak to je super a čo zatial žiadna zmena?

vladka1828
10. jan 2012

ahojte.....aké máte skúsenosti s teh. testami RapiClear?...sú spolahlivé?

kikaneu
10. jan 2012

@lyfuska tak ja prvý deň takú normálnu, včera bola už mierna a dnes tiež jedna vložka na celý deň.....nechápem....som zvedavá čo bude ešte ďlšie dni, či už skončí alebo čo?

lyfuska
10. jan 2012

ja mam taku mrchu odkedy som vysadila antikoncepciu...a ja ani prvy den nemam silnejsi.ako aj mi to vyhovuje ale kym som nebrala antiku takk som mala kamy 7dni cyklus som mala 30 dni, a teraz mam cyklus 35 dni a kramy 3 dni...

kikaneu
10. jan 2012

@lyfuska tak to budeš mať z toho, pre telo je to zmena, ale to sa dá do normálu, podľa mňa....lenže ja som nikdy antikoncepciu nebrala, tak ja už fakt neviem, že čím by to mohlo byť

lyfuska
10. jan 2012

@kikaneu no pekne a co ti na to povedal gyndos?

kikaneu
10. jan 2012

@lyfuska no, nejak som na to zabudla, keď som bola na preventívku....ale keď aj ďalší cyklus bude takáto, tak tam zabehnem....veď to nemôže byť normálne

spula22
10. jan 2012

@vardzikova hej pri prvom tehu som isla na kontrolu a doky mi na to prisiel , ze som tehu 😀 ale som si myslela, ze si robi srandu zo mna, lebo to bolo na 1 aprila 😀 😀 😀

lyfuska
10. jan 2012

@kikaneu ja si tiez myslim ze to by sa nemalo len tak zrazu zmenit...

kikaneu
10. jan 2012

@lyfuska no uvidím, že čo bude ďalej a podľa toho sa zariadim

lucecita
10. jan 2012

@kikaneu @vardzikova čaute babeny, ako ma tu pekne rozoberáte 😀 😀 😀 zajtra už netestnem, nemám už testy, takže sok KO 😀 😀 😀 ale tak ja si myslím, že tú teplotu aj vracanie mám kvôli chorobe a ni kvôli tehu 😠 ale idem ďalej a nemyslím na to, mrcha ešte nedorazila, tak nič nie je stratené 😀 😀 😀

maruskamolny
10. jan 2012

ahojte, mozem sa Vas spytat, ma niekto skusenost s kvapkami gynex?pocula som pozitivne ohlasy, ze podporuje plodnost, co si myslite?

l_e_n_o_c_k_a
10. jan 2012

@maruskamolny ja som uzivala gynex 8 mesiacov, mne otehotniet nepomohol... ale kazda sme ina, tebe mozno pomoze

vladka1828
10. jan 2012

jeeeeej tak som skúsila aj iný test a tiež vyšiel pozitívny....wuáááá 🙂 🙂 ....snád ma tie testy neklamú 😀

palculienka2011
10. jan 2012

dobry vecer takmer tehule 😀 doteraz som vas citala, ufff, zaberak a co som sa dozvedela? Ze sa tu podaromnici testuje a nikde nic, toto cooo? 😠
@vardzikova tebe uz nacisto pipi?? 😀 😀 😀 😀 😀 chcem tehu, nechcem tehu, chcem mrchu, nechcem mrchu, ta mam sfliaskat? samozrejme ze chces tehu a nechces mrchu je spravna odpoved, co daka svadba prosim ta, aj keby traktory padali, tak ta nezastavia. Alebo ty opica ides svoje telo sugestivne navnadit, ze neeee, necchem tehuuu a treeeesk ho // 😀 😀 😀 😀 dobra taktika

palculienka2011
10. jan 2012

@azzura
@chorucka
baby akoooo? Drzite sa?? My cakame takto o tyzden, cooo? Jeminecky, ale tato faza je brutus na figu, dni sa totalne predlzuju mam pocit 😀 😀 😀

gelinka75
10. jan 2012

@lucecita ja som myslela, ze si tehu a ono sa to stebou takto hra? 😕 😠 nic to, ved ako si napisala ideme dalej, ja som sa az teraz zastavila od rana...umreta som

dany85
10. jan 2012

ahojte, môžem sa pridať? 🙂 včera mi bolo celý deň zle, točila sa mi hlava, mala som pocit že sa povraciam, bolelo ma podbruško,nechutilo mi jesť a pálila ma záha čo sa mne nestáva.. dnes už lepšie len tá bolesť a nechutenstvo trvá.. myslíte že to môže niečo znamenať? 🙂