Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
dakujem....testovala som asi pred 2 hodkami.....no a mešká asi 4 dni.... 😀 Jeden test bol RapiClear a druhý Women Secret - obe boli citlivost 10 😉 ...ale kupila som si ešte jeden s citlivostou 25, ale ten urobím až ráno 🙂 ...a tebe už mešká? 🙂
@vladka1828 mne dnes meska druhy den robila som si dnes test na obed a bol negat ale neviem ci mu mam verit 🙂
kým mešká je to dobré....može byt ešte nízka hladina HCG a radšej skús ráno testovat 😀
@dany85 aahoj, vitaj medzi nami 🙂 bez podrobnej anamnezy ti ale neporadime. Kolky DC a DPO si? Nech mame blizsiu predstavu. A celkovo neni nic moc upierat sa na priznaky, lebo rovnako ako mozu znamenat tehu, tak nemusia znamenat nic, o tom sa tu uz presvedcila vacsina z nas.
@lusinda1989 tiez som za testovanie z ranneho mocu, skus zase zajtra 😉
@palculienka2011 tak ja nebudem zúfať aj keby nič, začali sme sa pokúšať len tento mesiac 🙂 a DC a DPO nesledujem,brala som antikoncepciu a bolo mi to fuk keďže som všetko mala pravidelne ako som aj mala mať, jedine čo vás čítam tak pravdepodobne sme sa snažili asi 2x počas ovu..
@palculienka2011 pockam radsej do piatku rana ak vydrzim 🙂
@lusinda1989 klobuk dole, ak vydrzis, ale drzim palce moc moc 🙂
@dany85 no ale aspon vies, kedy mas cakat MS, nie?
@palculienka2011 jasné, až koncom mesiaca, 28.1. by mala prísť, mala som ju pravidelne aj posledné 2 mesiace bez tabletiek..
@palculienka2011 no to sa aj ja budem divit ak dovtedy vydrzim 🙂
@lusinda1989 trpezlivost dve ciarky prinasa 😀 😀 😀 😀
@dany85 tak to ta ovula asi este len caka, nie?
@palculienka2011 nooo...keďže tú čítam že nemusí prísť v strede cyklu ale kedykoľvek a ak dobre chápem že príznak je medziiným aj pár dní bieleho hlienu tak už bola
Haloooo, kde su tie stredajsie testovacky?? Sa to zrusilo, ci co? A ja sa tu takto prudko z rana dobyjam cez mobil za novinkami a tu ludoprazdno!!
@delideli jasne ze bude vsetko v proiadku, na to ani nemysli ze by nebolo. no ja som si robila dnes tehu test a vysiel negativny, takze nic:(((( ale mrcha tiez este stale neprisla, dufam ze pride aby som nemusela ist na vyvolavacku .pekny den ti este prajem idem uz do prace.:(
@lusinda1989 ahoj mne meska dnes uz stvrty den a robila som si tehu test dnes rano a tiez vysiel negativny, tak neviem ci mrcha meska alebo co.
@zuzanka9999 treba pockat 2-3 dni a znova testnut 😒
bré ránko baby, dnes ma pre zmenu opäť bolia kríže - nie bruško a aj príšerne hlava 😖 zas migréna 😢 včera som zaspala o 20:00 a spala som až do rána, takže asi na mňa lezie nejaká choroba ☹ ☹
@mata_ba
@zuzanka9999 baby ako to že negatívne testy pri meškajúcej mrške?? 😨 len dúfam, že žiadna nepríde a o 2-3 dni tam budú // 😉
@ivka228 jj skusim este v piatok rano, ale mám taky vnutorny pocit ze mrcha iba meska.:(lebo vcera ked som sla spat ma bolelo brucho, a aj dnes boli, ale tak zvlastne, nie tak typicky mrchoidne🙂 akoby som mala stahy v podbrusku.no som zvedava ze ci to ma na svedomi mrcha.
@fifitko25 moja som zvedava i ja ze co to bude. ja mam migreny, velmi pomaha na migreny MIG 400, alebo imigran, ale ten je iba na predpis. Daj si sumive mahnesium al. si kup magne B6, to takisti pomaha.
@zuzanka9999 magne B6 užívam v tomto období pravidelnejšie, asi si idem hneď jedno dať 😉 ja migrény nemávam často, ale keď príde, tak je to na zomretie 😖
@mata_ba tehotná môžeš byť, test len nemusí zachytiť hladinu HCG 😉 skús počkať ešte 2 dni a testnúť, ak nič, zavolaj gynekológovi

@vladka1828 gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem a aka znacka nech aj ja skusim 🙂 a kolky den ti meska??? a to si sa teraz testovala ci rano???