icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

chorucka
11. jan 2012

@vardzikova no len sa netvar To ked kexikujete tak mas na sebe rolak az po zadok?

luciok
11. jan 2012

@fifitko25 Chcela si povedať tehotenské príznaky 😵 Tfuj tfuj nech je to tak

vardzikova
11. jan 2012

@mattuliatko30 nie nerobim už test .. kašlem nato .. jedine že ma osvieti duch svaty a tak ano ale inak ee.. a ty ako dnes?

delissavt
11. jan 2012

@vardzikova co, este si jedno kolo neuzavrela a zacinas druhe? ci toto uz fakt len pre radost? :D hmmm, tak tu stredu musim dnes vyuzit 😠

gelinka75
11. jan 2012

tak ja dnes takto, hlien ziadny, vcera aj trocha bolo ale k veceru som ho nebadala, ostava verit, ze bol tam kde aj mal byt 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/38a231

adriana_13
11. jan 2012

@anett6212 mam sa netrpezlivo 😀 18 mi začína ovulka he he he

mattuliatko30
11. jan 2012

@vardzikova sedím na zadku v práci....a ťukám..do PC 🙂)) včera ma tak bolela hlava..bol asi nízky tlak..a ešte som jedla doma aj cesnačku...tak som si ho len znížila .....

fifitko25
11. jan 2012

@luciok
@vardzikova aj minulý mesiac boli príznaky a došla mrcha - presne načas 😠 takže v tomto som optimista 😀 stále sa teším na výlet do Číny, ak sa tehu nepotvrdí 😉

luciok
11. jan 2012

@fifitko25 No počkaj a keď sa tehu potvrdí tak sa Čína nekoná akože???

vardzikova
11. jan 2012

@luciok no jasnačka moja 😉 😀

vardzikova
11. jan 2012

@chorucka mojaaaaaaaa sa až červenam 😅 😅 😅 😅 ty si riadna šišina 😀 😀 😀 no jasnačka že nemam na sebe rolak ale kombinezu 😀

vardzikova
11. jan 2012

@delissavt no jedno som ešte neuzavrela a už planujem dalšie kolo 😀 😀 😀

luciok
11. jan 2012

@vardzikova Zatiaľ to vyzerá tak, že tento rok bude troška krajší ako ten minulý, keď ockovi diagnostikovali rakovinu, zomrel mi starký a potom aj ocino. Keby sa nám pošťastilo bábätko, bolo by to úžasné.

vardzikova
11. jan 2012

@mattuliatko30 ej bisťu 😒 mna tak bolela pred včerom .. 😠 ale dnes je už dobre ,,, 😀 už som vysmiata ako lečo len keby už ta mrcha prišla 😠

mata_ba
11. jan 2012

@luciok to si mu dobre povedala 😀 esteze moj drahy je ochotny pristupit na vsetko

mata_ba
11. jan 2012

@delissavt snad...ale nejak nedufam tento mesiac...

mata_ba
11. jan 2012

@vardzikova ja ale nechcem byt v napati 😀

luciok
11. jan 2012

@mata_ba Ja neviem prečo je ten môj dakedy taký tvrdohlavý 😠

vardzikova
11. jan 2012

@fifitko25 čožeee ty sa chystaš do Číny? waau aj ja by som chcela ale tak to bude draha dovolenka asi nie? 😀

vardzikova
11. jan 2012

@luciok oj tak to mi je ľúto mojka , ta pliaga nas raz všetkych dostane, ani vojnu nam netreba 😠 ale babo by bolo super lasko. neboj dočkaš sa uvidiš 😉 a to ti hovorim ja 😎

mattuliatko30
11. jan 2012

@vardzikova no ani mňa už dnes nebolí hlava...tak je dobre...tak ale ani sa nečudujem..veď stále čumím len do toho PC 😀 😀

vardzikova
11. jan 2012

@mata_ba moja to asi nikto z nas 😉 🙂

luciok
11. jan 2012

@vardzikova Tak keď to povieš ty, tak sa to isto musí vydariť 🙂

vardzikova
11. jan 2012

@mattuliatko30 ja už by som bola najradšej keby bolo leto.. fajne teplučko,, jooj tešim sa nato už budeme byvať v domčeku .. to bude niečo,, raňajky na terase och... 😉

vardzikova
11. jan 2012

@luciok no tak jasne ... 😉 🙂 a čo mojka maš dnes ešte v plane? ja chcem isť do Tesca lebo su veľke zľavy či sa mi tam náhodou niečo nezapáči 😀

sandy3911
11. jan 2012

čaute kočeny, takže sme v 6tt+6 🙂

vardzikova
11. jan 2012

@sandy3911 čo znamena 6tt viem šiesty tyžden tehotenstva ale čo znamena ta dalšia 6?

sandy3911
11. jan 2012

@vardzikova 6 týždeň tehotenstva + 6 dní, teda od zajtra 7 🙂

lucecita
11. jan 2012
mattuliatko30
11. jan 2012

@vardzikova joj..mne stačí zatiaľ taká teplá jar 😉 kedy sa sťahujeete presne?...to budeš mať isto super.....raňajočky na teraske...juuuj....ja len v kuchyňi 😀 doma...hmm 😒