Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@sandy3911 supeeeeer..tešííím sa.......len sa pekne držkajte 🙂
@lucecita kráááásny grafíííík 🙂
@mattuliatko30 mne jar nestači,, ja chcem už letoooo, sťahujeme sa niekedy koncom jari začiatkom leta 😀 😀 😀 , ale ja mam ten dom tak prešpekulovany .. od rana až do večera mi tam bude svietiť slniečko a ja to milujem ked je všetko presvetlene.. z kuchyne mám krásny výhľad na celý prešov takže bud v kuchyni alebo na teraske aj jedno aj druhe bude perfektne 😀
@vardzikova Idem robiť pizzu na obed, potom počkám drahého a budeme sa snažiť 😵 a večer idem do nočnej. A čo pekné majú v Tescu?
@mattuliatko30 ďakujem
@vardzikova hehehe..... no neviem kde sa ponahlas 😀 😀 😀 😀
@mattuliatko30 dakujem, ale test bol vcera negativny...
@luciok mnam pizza .. pošli kusok 😉 🙂 , a čo maš ovu? 😀 😀 😀 v tescu a vieš že ani neviem ale bola kamoška tak hovorila že su veľke zľavy .. tak idem minuc peneži 😀
@mattuliatko30 vsak uvidim, dufam že nie, že sa to so mnou hra len 😠
@luciok no asi nie, nebudem riskovať takú dlhú cestu s fazuľkou v brušku 🙂
@vardzikova heeeeej moja, idem, manžel ma berie so sebou na služobku na 12 dní 😀 odlietame 2.3. 😀
@vardzikova co do riti
prdele, mam tolko roboty že ma drbne 😖
@vardzikova No, je obdobie intenzívneho snaženia, tak to už nemôžme premeškať, lebo včera sa mladému moc nechcelo 😀 Na nákupy by som šla aj ja, ale korunky investujem do objednávky Avonu a ešte jednej skvelej kuchárskej knihy. Takže asi tak.
@vardzikova ahoj drahá, miláčik, kto mal dneska testovať okrem teba, mňa a jorgie? ty si testovala, či si sa na to vyprdkala? 😀
@zuzanka9999 no ako aj ja som si vsimla tak ja som ju tiez mala dostat v nedelu som sa lepsie pozrela do toho kalendara co mam a kukam ze v nedelu mala dojst 🙂 dnes som netestovala cakam do piatku
@gelinka75 ahojky, no neviem, tá teplota je fakt pre tú moju chorobu, ináč to už nevidím...ale pondelok mi obvodná lekárka brala krv na vyšetrenia, dá sa aj tak zistiť prípadné tehu, alebo to sa z takého rozboru nedá zistiť? zajtra na obed mám výsledky, tak som zvedavá, čo mi to vlastne je 😠 ale to zvracanie mi už lezie na nervy, už ma viac menej len napína, prídem na wecko, objímem misu a len sliny tečú zo mňa a žalúdok mám 100 krát prevrátený 😀
@vardzikova ved ja viem 🙂
ahojte kocky tak ja dnes zasa nic nove mrcha nikde a testovat sa chcem az v piatok opat... inak zistila som ze som mrchu mala dostat v nedelu a nie v pondelok tak dnes je to stvrty den co mi to meska.... bolesti v podbrusku na prvej strane pretrvavaju :(

@sandy3911 jaaj tak už tomu konečne rozumiem lebo ja som nikdy nevedela čo znamená to druhe čisielko dikes za vysvetlenie 😉 🙂