Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 waaau tak to ti tak zdravo zavidim .. určite sa tešiš čo? aj ja by som sa tešila 😀
@azzura no že .. si hovorila že vačšinou sny sa stanu skutočnosťou a ten moj sen o tych dvoch // ved vieš 😀
@vardzikova tak je to taká dobrá záplata, ak nebude tehu 😀
@azzura uvidíš...počkaj do mršky...a keď nepríde..urob testík...a budeš vedieť čo a ako 🙂
@fifitko25 moja viem ako sa citis my sa snazime vyse roka a pol :(
@luciok Tak snažilkovať jasna vec že treba 😀 ja som si tiež kupila kucharsku knihu .. ale veľmi z nej nevarim lebo su tak take zvlaštne jedná ,, ale dnes musim aj tak do tesca kupiť niečo drahemu zajtra na narodky ma krásnych 27 ročkov 😉
@lucecita no neviem presne kto stracam v tom prehľad,, ty si testovala ešte aj dnes rano? ja som sa nato vyprdkala .. počkam ešte ak nepride do pondelka tak až potom testnem dnes je treti den čo mi meška .. tak som sama zvedava ako to všetko dopadne 😒
@fifitko25 ak by si bola tehu tak letieť lietadlom nemožeš? 😅
@vardzikova letieť môžem, tam by asi nebol problém, len sa bojím vírusov a kadejakých iných chorôb, čo by som v Ázií mohla chytiť... pred odletom sa tu robí očkovanie a ako tehotná neviem, či by som ho mohla dostať, aby sa fazuľke nič nestalo.....
@fifitko25 jaaaj tak to maš jasne.. to by si potom musela ostať doma ale mam pocit žeby to potom bolo dobrovoľné a určite by si nenamietala, lasko ty si pisala že už sa rok snažite o babo ?
@vardzikova Juj vy ste takí mladučkí obaja.. My už 28 mali. Preto by som bola rada keby sa už pošťastilo bábo. Som si povedala, že chcem porodiť ešte v 28čke, takže to by znamenalo, že sa to tento týždeň musí ujať 😀 😀 😀 A kuchársku som si teraz vyberala sama a je úžasná, lebo sú tam super recepty, žiadne zložité a ešte je v nej kopa obrázkov.
BABYYYYY picha ma v podbrušku ..... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 mrcha sa blííííííííííííííži 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@luciok ano my sme ešte taky mladučky ja mam 23 rokov 😝 😀 tak brali sme sa ked som mala 21 😉 a s tym babom maš určite pravdu ja mam 23 a bojim sa toho že sa tak skoro nepošťasti a čo tam v 28? dobra som rura čo? iba ta vyplašim 😀 prepač mojko nemyslela som to zle 😀 a ako sa vola ta kucharska kniha pozriem si na nete 😉
@vardzikova vsak pockaj, bude meskat viac a nakoniec tam najdes 2 palicky 😀 😀
@mattuliatko30 jasne, že vyckam do pondelka, ak so mnou dovtedy vycka moje telo 😀 😀
@azzura ako mojka určite by som bola rada .. keby sa nam to na druhy pokus podarilo ale sralo by ma to 😉 a ty ako milačik? tehulkovske priznaky ? hm? mna akosi picha v podbrušku tak už dufam že sa konečne dotrepe
@vardzikova ja mam príznaky akokeby sa mi kazdu chvilu mala dovalit mrchana 😠 , mam snad vsetko ale naraz, vacsinou to zacina postupne , t,j, tyzden pred. Furt curam, picham ma bud na P alebo L strane, krize, vcera sa mi nafuklo brucho, že dnes kamoska nechape. Prsia bolia uz tyzden , lae nie cele, len okraje, v noci som sa zobudila, že na bolenie brucha, ale trvalo len 10 min, a inokedy uz tyzden pred boli. A dnes mam hnacky, a to mavam den-dva pred mrchou ☹ . Ja uz neviem
@vardzikova No ale máš pravdu ☹ My sme to odkladali len preto, že bývame so svokrovcami a vzťahy nie sú najsamlepšie a ešte aj rekonštruujeme dom. Bohužiaľ táto doba nepraje nám mladým 😒
@azzura vyčkáááá vyčkááá nebooooj 🙂
@mattuliatko30 žeby?
@vardzikova jasné, že by potešilo bábo a asi by mi nebolo tak smutno, že by tam mm bol a ja nie 🙂 aj tak tam chodí každý rok v marci, už som si zvykla 😀 ale v tom termíne budem mať 30, bola by to riadna exotika k narodeninám 😀 😀 no som zvedavá na piatok, vtedy budem testovať.....
@azzura tak to maš z každeho rožku trošku mojka,,, len aby sa nakoniec ta svina nedovalila... ale zasa aj keby ideš na prefuky a potom sa to podari 😉 🙂
@chorucka tak ale kludne mozes plasit mrchu, mozno sa tak zlakne, ze az na 9 mesiacov zduchne 😀 😀 ja som dnes 23dc a cakam na 17teho ako na spasenie
@azzura no moja, mňa tiež začalo bolieť najskôr ľavé prso, potom o deň aj pravé 😀 najskôr ma bolelo len na kraji, teraz ich mám boľavé celé, keď sa ich dotknem, ako pred mrchou.... včera ma napínalo na cikanie, dnes je to preč a opäť ma trošku bolia kríže, bruško vôbec... a navyše sa neviem zbaviť bolesti hlavy ☹ včera som zaspala už o 20tej a doteraz sa neviem zobudiť... tak toto je už čo za bordel so mnou 😠 😠
@azzura ahoj, drzim sa zubami nechtami 😀 😀 😀 23dc, co ti poviem, sak sama vies, najdlhsi tyzden nas cakaaa 😅

@lucecita to nevadí...možno neni ešte vysoká hladina.... 🙂