icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
11. jan 2012

@sandy3911 jaaj tak už tomu konečne rozumiem lebo ja som nikdy nevedela čo znamená to druhe čisielko dikes za vysvetlenie 😉 🙂

mattuliatko30
11. jan 2012

@sandy3911 supeeeeer..tešííím sa.......len sa pekne držkajte 🙂

mattuliatko30
11. jan 2012

@lucecita kráááásny grafíííík 🙂

vardzikova
11. jan 2012

@mattuliatko30 mne jar nestači,, ja chcem už letoooo, sťahujeme sa niekedy koncom jari začiatkom leta 😀 😀 😀 , ale ja mam ten dom tak prešpekulovany .. od rana až do večera mi tam bude svietiť slniečko a ja to milujem ked je všetko presvetlene.. z kuchyne mám krásny výhľad na celý prešov takže bud v kuchyni alebo na teraske aj jedno aj druhe bude perfektne 😀

luciok
11. jan 2012

@vardzikova Idem robiť pizzu na obed, potom počkám drahého a budeme sa snažiť 😵 a večer idem do nočnej. A čo pekné majú v Tescu?

sandy3911
11. jan 2012

@mattuliatko30 ďakujem

delissavt
11. jan 2012

@vardzikova hehehe..... no neviem kde sa ponahlas 😀 😀 😀 😀

delissavt
11. jan 2012

@mata_ba 😀 budem drzat prsteky 😉

lucecita
11. jan 2012

@mattuliatko30 dakujem, ale test bol vcera negativny...

azzura
11. jan 2012

@fifitko25 ja som zvedava co z toho bude nakoniec 😠

vardzikova
11. jan 2012

@luciok mnam pizza .. pošli kusok 😉 🙂 , a čo maš ovu? 😀 😀 😀 v tescu a vieš že ani neviem ale bola kamoška tak hovorila že su veľke zľavy .. tak idem minuc peneži 😀

azzura
11. jan 2012

@mattuliatko30 vsak uvidim, dufam že nie, že sa to so mnou hra len 😠

fifitko25
11. jan 2012

@luciok no asi nie, nebudem riskovať takú dlhú cestu s fazuľkou v brušku 🙂

@vardzikova heeeeej moja, idem, manžel ma berie so sebou na služobku na 12 dní 😀 odlietame 2.3. 😀

azzura
11. jan 2012

@chorucka len nech ta neprehana 😝 , daj aj ty nieco co nemame my
@fifitko25

azzura
11. jan 2012

@vardzikova co do riti

azzura
11. jan 2012

prdele, mam tolko roboty že ma drbne 😖

luciok
11. jan 2012

@vardzikova No, je obdobie intenzívneho snaženia, tak to už nemôžme premeškať, lebo včera sa mladému moc nechcelo 😀 Na nákupy by som šla aj ja, ale korunky investujem do objednávky Avonu a ešte jednej skvelej kuchárskej knihy. Takže asi tak.

luciok
11. jan 2012

@fifitko25 Jaaj tak neviem čo by som si vlastne priala, ale do Číny sa tak skoro asi nedostaneš. Či?

mata_ba
11. jan 2012

@luciok ber to tak,ze kazdy ma svoj den 😉

luciok
11. jan 2012

@mata_ba Jasné, veď nerobím z toho tragédiu, len to asi beriem troška vážnejšie ako on. Treba zvoľniť tempo!!! 🙂

lucecita
11. jan 2012

@vardzikova ahoj drahá, miláčik, kto mal dneska testovať okrem teba, mňa a jorgie? ty si testovala, či si sa na to vyprdkala? 😀

lusinda1989
11. jan 2012

@zuzanka9999 no ako aj ja som si vsimla tak ja som ju tiez mala dostat v nedelu som sa lepsie pozrela do toho kalendara co mam a kukam ze v nedelu mala dojst 🙂 dnes som netestovala cakam do piatku

chorucka
11. jan 2012

@azzura No neviem ked vy mate vsetko 😀 Vcera a dnes mam tak trosku vytok bielej farby bez zapachu 😒

lucecita
11. jan 2012

@gelinka75 ahojky, no neviem, tá teplota je fakt pre tú moju chorobu, ináč to už nevidím...ale pondelok mi obvodná lekárka brala krv na vyšetrenia, dá sa aj tak zistiť prípadné tehu, alebo to sa z takého rozboru nedá zistiť? zajtra na obed mám výsledky, tak som zvedavá, čo mi to vlastne je 😠 ale to zvracanie mi už lezie na nervy, už ma viac menej len napína, prídem na wecko, objímem misu a len sliny tečú zo mňa a žalúdok mám 100 krát prevrátený 😀

azzura
11. jan 2012

@chorucka to ja mam uz viac dni 😉

mata_ba
11. jan 2012

@vardzikova ved ja viem 🙂

mata_ba
11. jan 2012

@delissavt dakujeeeeem..podobne 🙂
@luciok tak ale to je obojstranne vzdy 🙂

chorucka
11. jan 2012

@azzura no moja lebo ty si par krokov popredu 😀 A co to znamena da sa to brat ako priznak?

chorucka
11. jan 2012

@lucecita ahoj a co uzivas?

lusinda1989
11. jan 2012

ahojte kocky tak ja dnes zasa nic nove mrcha nikde a testovat sa chcem az v piatok opat... inak zistila som ze som mrchu mala dostat v nedelu a nie v pondelok tak dnes je to stvrty den co mi to meska.... bolesti v podbrusku na prvej strane pretrvavaju :(