icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
11. jan 2012

@vardzikova vsak uvidim lenmi je cudne ze vsetko mam naraz. A pred chvilou ako som sa postavila zo stolicky, tak som mala zatmenie pred ocami a skoncila som spat na stolicke, ale uz je dobre 😝

vardzikova
11. jan 2012

@luciok no a my sme to zobrali tak zhurta, brali sme sa pred dvoma rokmi ked som mala 21 ,, v 23 už mam dom a už my chyba len to babo.. ja neviem ale kyždy tak uvažuje,, načo sa budeme plašiť ved sme ešte mlady, a počuvala som aj take že ste si zabili život, ešte ste mohli spolu pochodiť, a chodili by sme spolu ešte desať rokov, kym by sme si potom niečo postavili dalšie tri a čo potom,, už by som mala pomali štyridsať.. dobre je ako je ja sa nesťažujem 😉

vardzikova
11. jan 2012

@fifitko25 exotika by to bola poriadna, prečo chodi každi rok do činy? maju tam nieake stretnutia? mojka silno ti držim pršteky aby ti to vyšlo 😉

azzura
11. jan 2012

@fifitko25 uz nech je buduci tyzden, takkto divno som sa este necitila a pritom som uplne v pohode, lebo sa neviem dockat prefukov a nemyslim na to, ale ked vzdy ma nieco ovali 😒

vardzikova
11. jan 2012

@azzura moja a na testovanie by bolo ešte asi skoro čo? dnes si ktory DC? 23-24?

azzura
11. jan 2012

@palculienka2011 ja viem, nech uz je po tom vsetkom

palculienka2011
11. jan 2012

@vardzikova odpovedam kusok opozdene, este som nestihla docitat spravy z dneska, tak snad meska aj nadalej a neprepasla som nic a ja si just aj za teba budem priat aby ti nedosla, beee beeee 😀 😀 😀 aspon budes mat prilezitost dat si na svadbu anticky styl siat, ktore by si inokedy neobliekla...budes bohyna 😀 😀 😀 😀 😀
u mna nic nove, 23dc a nabrala som dojem, ze tento mesiac to bol anovulak, lebo som nebadala ziadny bielkovy hlien, cize tak nejak som rezignovala 😅 uvidime o tyzden, dovtedy sa zakuklim a nejak to preckam 😀

azzura
11. jan 2012

@azzura ja sa este nechcem testovat, dnes som 23Dc

fifitko25
11. jan 2012

@vardzikova na výstavy a tie bývajú v marci 😉

azzura
11. jan 2012

@vardzikova som si napisala sama sebe 😀 😀

azzura
11. jan 2012

@fifitko25 stale mi treba curat a mam pocit ze sa docuram

luciok
11. jan 2012

@vardzikova Ja by som to brala tak ako to máte vy. A to, čo hovoria ostatní ma nezaujíma. My sme sa brali keď som skončila výšku, mala som už 25 a kažký čakal, že budem hneď tehotná. Ale mne sa do toho moc nechcelo, lebo máme tu len 1 izbu a už my dvaja sa tu nejdeme pomestiť.

azzura
11. jan 2012

preeeec vsetky priznaky, neceem, sak som na nervy

adriana_13
11. jan 2012

@minerwa ja s priatelom sa snazime mesiac ale o plodnych dnoch mu nehvoorim bojim sa ze by ho to odradilo...alebo aby si nemyslel ze to uz prehanam ,,dokonca ani o konikovy nevie :DDD

luciok
11. jan 2012

@adriana_13 Ja tomu môjmu tiež nehovorím o koníkovi, lebo mi povie že to preháňam. Iba občas spomeniem že som sa niečo dozvedela na "takom fóre" 😀

anlady
autor
11. jan 2012

Baby švagrová potratila a je mi hrozne :(

luciok
11. jan 2012

@anlady Och to je mi ľúto 😢

azzura
11. jan 2012

@anlady ☹ ☹ ☹ v ktorom bola

anlady
autor
11. jan 2012

@azzura len v druhom,ale aj tak :( to malo byť ich prvé :( a ja som mala byť krstná. Hrozne plače chúďa moje

azzura
11. jan 2012

@anlady hmm, ale co uz, zivot je raz taky. Lepsie teraz ako keby uz mala brusisko. Viem, lahko sa mi hovori...

vardzikova
11. jan 2012

@palculienka2011 ty si ale potvora 😀 😀 😀 😀 tak ty mi takto želaš? 😀 😀 😀 oblečiem si antycke šaty mojka len aby som ich obliekla aby som neležala v pôrodnili lebo potom si oblečiem akurat tak prd 😀 😀 😀 , no a nerobila si si ovu testy? počkaj to ty si mi pisala že netestuješ .. presne ty si sa nato vyserkala 😀

vardzikova
11. jan 2012

@fifitko25 na výstavy až do Číny? tak to musi byť nieaka špecialna vystava čo? 😉

vardzikova
11. jan 2012

@azzura nevadi mojka .. takže ty dnes ešte iba 23DC .. uff prečo som si myslela že si pred mrchou? neviem,,,ale si v napati čo?

vardzikova
11. jan 2012

@luciok no a u nas to babo praveže ešte nikto ani pred rokom nečakal... ale teraz už začinaju otravovať,, tešim sa nato ked im raz vyrazim dych a poviem ano som tehotná 😀 😀 😀

luciok
11. jan 2012

@vardzikova No tak nech vám to vyjde a budete sa spolu všetci tešiť 😉

vardzikova
11. jan 2012

@luciok AMEN 😀

luciok
11. jan 2012

@vardzikova Tak to už teraz keď nevyjde... 😀 😀 😀

vardzikova
11. jan 2012

@luciok teraz nemože až na buduci mesiac 😀 och išla by som už domov .. tak sa mi dnes nechce pracovať že hruza

azzura
11. jan 2012

@vardzikova akurat že nie som v napati, som uplne v pokoji a preti si organizmus so mna striela

azzura
11. jan 2012

blee, polievku som vratila, mi nechutila a bola studena a kuriatko som spapala