Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@luciok jeeeej aj ja som chcela robiť zdravotnú sestr ale osud to zariadil akosi inak a teraz tu sedim ako koza a hovno z toho
@lusinda1989 najhorsie na tom je ze o tej chorobe nemusis ani vediet ze ju mas 😒
@franzziska ja 26 o 3 mesiace 😉
@adriana_13 nikdy nevies kedy motyka vystreli mi sme teraz keksikovali asi kady den tak by sa mohlo podarit 🙂
@chorucka a ako sa to da zistit???
@franzziska ja mam o dva mesiace 23
@lusinda1989 uz 4 den meska, tak este vyckaj, ale skor si rob test z ranneho mocu. A kedaj je negativny tak to neva, asi mas este nizku hladinu hormonu, hlavne že meska
@vardzikova Ja som zdravotná sestra a na výške som študovala učiteľstvo. Rok som učila a potom som to nechala - v záujme zachovania môjho zdravého rozumu 😀
@vardzikova tak potom ti neporadim. Musis ist na to logicky, ci ji chces svetlu/tmavu, farebnu/alebo bielu, kombinovanu a atd.
Má tu niekto viac ako 28 rokov? To mi ani nehovorte že som najstaršia. Som už stará koza do rici 😖
@luciok že v záujme zachovania zdravého rozumu ,,, ty si šišina riadna 😀 ale to musi byť super robotka bavi ťa to?
@azzura a ta modra čo som pridala sa ti pačila? alebo ani ńie?
@azzura mno kym nepride je dobre len aby to nebolo nieco vazne okrem tehu :(
@vardzikova mne sa modra paci celkovo, takze ja by som ju mohla mat vsade 🙂
@vardzikova
@luciok haaaaaa, ja mammm omnoho viac 35 😝 😝 a gelinka ma o rok viac nez ja 😎
@vardzikova Teraz som konečne šťastná v robote, aj keď všade sú nejaké problémy, Keď som učila na základke, to bol iný masaker. Nikto neposlúchal, všetci si robili čo sa im zachcelo a nedarilo sa mi celkovo. Tak som konečne našla dobrú robotu, čo sa v dnešnej dobe už ťažko hľadá...
@lusinda1989 😀 snad ano,,,drzim palce
@lusinda1989 nepripustaj si ze by to mohlo byt nieco ine ako tehu 😠
ja som tu najstarsia, mam 36 🙂 😅 😀
@adriana_13 aj ja tebe 🙂
@azzura ja som vačšinou bola zasadne proti modrej farbe ale tato sa mi pači 😉
@azzura pokusim sa 🙂 ale bol by to vianocny zazrak 🙂
@azzura ale ja som to tak milačik nemyslela 😉 🙂 ty si totálna mladica že ? 😀
@luciok baby, ved vy ste este zubrienky. Ja som si pred rokom myslela, ked som pred 2 rokmi nasla toho pana praveho, že ked budem na to pripravena tak to bude na prvy sup, a už vyše roka sa serkam a chodim po doktoroch, moja prva diagnoxza od uja uz ex doktora neplodna a to mi povedal z hormonalnehp prpofilu 😒
@azzura btw vobec nevyzeras na 35 ale tak na 25 🙂

@chorucka a nikdy si nebola na USG štítnej žľazy??