icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
11. jan 2012

@vardzikova vsak skus, ak sa ti paci 😉 😉

vardzikova
11. jan 2012

@luciok a hlavne je že ta bavy lebo ta moja ma vôbec nebaví

azzura
11. jan 2012

@lusinda1989 budem drzat prsteky 🙂

gelinka75
11. jan 2012

@azzura @vardzikova no co zatial tu nemame nove tehulky okrem puriny a delideli? 🙂

azzura
11. jan 2012

@vardzikova vsak ja vim ako si to myslela 😀 😀 , jasne že som mladica a to ma osobne nepoznas 😀 😀 😀 . Preto rada hovorim kolko mam rokov, lebo mi nechcu verit 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
11. jan 2012

@lusinda1989 🙂 dakujem

azzura
11. jan 2012

@gelinka75 baby riesia ze kto je tu najstarsi, vsak mi dve 😀 😀 😀 😀 . Niee, žiadne nove tehu 😒

luciok
11. jan 2012

@azzura Hehe že žubrienky. No ale ja som už skôr taká žabka 😀 Vymenila si Dr? To je dobre, ja tiež, lebo pôvodnej lekárke som prestala dôverovať, ani ma poriadne nevyšetrila. Nieže by sa mi to páčilo, ale keď tam už idem rozťahovať nohy, tak nech prezrie všetko a poriadne! 😀 😀 😀

luciok
11. jan 2012

@vardzikova Ty čo robíš? Prepáč, neviem, lebo nestíham vždy všetko prečítať..

chorucka
11. jan 2012

@lusinda1989 zo zaciatku asi nijako nezistis kim sa ti to nerozrastie kade tade a budes mat boesti Potom sa to zistuje laparoskopiou Mozes mat silnu mrchu alebo slabu alebo krvacanie mimo cyklus alebo spinenie Tam je toho vela

franzziska
11. jan 2012

@adriana_13 tak vies ako som to myslela...mladucka v tomto spojeni akoze okolo 20 - 23...ja mam 25 🙂
@vardzikova
@lusinda1989

azzura
11. jan 2012

@luciok vymenila a urobila som dobre, ale ten odpis si mohol nechat, povedal mi že idem pomali do prechodu a že mam uvazovat nad umelym aby som to 39 stihla zadara. A to mi spravil len hormonalny profil a skoncil so mnou. A potom s mi nasledne nechcel dat kartu 😒

vardzikova
11. jan 2012

@azzura tak to budem musieť asi urobiť 😒

lusinda1989
11. jan 2012

@anett6212 mojo co je dnes s tebou????

gelinka75
11. jan 2012

@azzura vsak vek nie je choroba, len teraz ide nejak proti nam 😠 😀 tak co az teraz dozrel cas...

chorucka
11. jan 2012

@luciok Dakujem dobre ze si tu som kludnejsia 🙂 ja si aj tak myslim ze to ta endometrioza somnou takto toci a nici ma Este raz dakujem

azzura
11. jan 2012

@vardzikova tak este porozmyslaj aby si potom nelutovala

lusinda1989
11. jan 2012

@chorucka aha no tak to teda nic moc...ale aaspon uz vies na com si nie ?

luciok
11. jan 2012

@azzura Sviniar. A takýto bastardi chcú mať ešte vyššie platy.. A s kartou mám rovnaký problém, nová Dr si ju vyžiadala a stará dr. ju odmietla vydať. Ta som sa s tou novou dohodla, že ak tam nič závažné nebolo, tak sa kašleme na to.

gelinka75
11. jan 2012

@vardzikova pekne kachlicky, take budes mat? len na zem si vyber nieco tmavsie a hlavne nie biele sparovacky, lebo na tom vidno vsetko

azzura
11. jan 2012

@gelinka75 tak tak, z duse mi hovoris 😉 , ale ved sme spokojne tak ako to je

vardzikova
11. jan 2012

@gelinka75 ee zatiaľ sa nik neprihlasil a ty vieš o niekom? tak kachličky eše len vyberam ale tie sa mi najviac pačia takže asi vyberiem tie

luciok
11. jan 2012

@chorucka Uvidíš, všetko bude ok, ale choď na tie vyšetrenia, lebo takto na diaľku ti nik objektívne neporadí. Ak bude treba, objednám ťa aj v Ľubochni 😀

vardzikova
11. jan 2012

@azzura milačik tak to určite ,, ja kebyže ťa uvidim tak ti typujem 34 😀 😀 😀 😀 ale nie robim si srandu 33 😀 😀

azzura
11. jan 2012

@luciok ja som potom od noveho doktora doniesla papierik, že si ju žiada a ma mi ju dat do vlastných ruk. Teraz mam uzasneho uja doktora 🙂 sa tolko so mnou pipla, furt mi nejake vysetrenia a testy robi a ako posledne su prefuky a potom nam dava pol roka a ked nic, tak ideme na umele. povedal, že na vsetko treba cas a veri že prirodzene otehotniem, iba nesmiem tlacit na pilu

gelinka75
11. jan 2012

@chorucka si chora ci co? citala som dozadsie... 😠

chorucka
11. jan 2012

@lusinda1989 no ja viem na com som a viem co to obnasa preto by som uz rada mala babo

vardzikova
11. jan 2012

@luciok ja robim v renaulte asistentku príjmu .. hruuuza ty ľudia su niekedy neskutočny 😠 zabiť ich malo

azzura
11. jan 2012

@vardzikova srandiska, ja že 40 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

chorucka
11. jan 2012

@luciok super ale skocime aj na kafco no sice ja kafco nepijem ja si dam racej rum bez caju 😀