Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@franzziska no tak ty maš určite pravdu patriš už do šrota .. moja ved si mladučka aj ty 😀
@azzura ale dobre som ťa dostala čo si si to ani nemyslela 😀 😀 😀
@azzura @gelinka75 čauky, aj ja sa pridávam do "klubu starších prvosnažiliek, ktoré vyzerajú mlado" 😀 budem mať čoskoro 33 😎
@azzura hmm vieščo? stále som jedla tie ľanové semiačka a posunula sa mi ovula z bežného 18-20DC na 14DC 😕 takže sme aj snažilkovanie prešvihli skoro, lebo som ovu ešte nečakala 😅 a egg hlienu bolo menej, takže u mňa to zafungovalo akosi divne 😀 ale zlepšilo sa mi z tých semiačok už aj tak výborné trávenie 😉 tebe ešte "chutia"? 😀
@vardzikova Však, ja som myslela že zabije, že má 39 😀 😀 😀
@luciok joj ale niekedy mi idu neskutočne na nervy .. ešte iba vojde do dverí a už vraždím pohľadom,, a su taky premudrety všetko vedia.. tak potom na aky fras idu do servisu ked aj tak stale haja svoju pravdu
@chorucka čo je endometrioza? 😲
@chorucka tak ti drzim o to viac palceky a nech sa cim skor podari.... myslim si ze kazda ktora je tu by uz rada bola cakatelkou 🙂
@vardzikova Sú takí ľudia, s tým bohužiaľ nič nespravíš. Ku nám zas chodia rodičia napr. s deťmi, na ktorých vidno že sú doslova obézne (nie že by mali nadváhu, ale OBEZITU) a rodičia nevedia z čoho, veď ich detičky nepapajú skoro vôbec... Nevysvetlí im nik, že jediný problém je v tom, že si musia dávať pozor na stravu..
Baby tak moja mrcha nikde.. zaspala dobu ..ak si dam dnes červene vino stane sa niečo ak keby pri mojom obrovskom šťasti 😀 aj keby som bola tehu? lebo chcem aby už konečne prišla ...
@luciok mudri su ako šalamuni.. niekedy by som s tym už skončila len nemam inu pracu .. alebo jedine isť čo najskôr na matersku a je to .. nech si robia čo chcu
@vardzikova moja ani ta moja stale nikde 🙂
@vardzikova predpokladám, že dva deci ti nespraví celkom nič
@luciok tak ja to dnes skusim .. no ale pochopiš to .. ked nechcem aby prišla pride načas a ak chcem aby prišla tak jej sa nechce ... 😒
@vardzikova Ale zas si určite rada, že dáku prácu máš, no nie? 😉
@lusinda1989 tebe meška už 4 dni že ? mne dnes 3..
@vardzikova a keď chceš aby prišla, tak si tehotná 😀 😀 si chcela povedať
@luciok tak určite pôžičku mi treba platiť z niečoho .. a nieje to malá suma,, ale aj tak niekedy som uplne s psychikou v riti 😖
@vardzikova hej hej som hrozne napata lebo ak som tehu bolo by dobre to vediet cim skor.... aby sme sa mohli zariadit inak....
@luciok moja ja niesom tehotna ona mi len meška test mi neukazal // ale iba / 😖
@lusinda1989 presne tak .. snažim sa nato nemyslieť ale to sa neda

@vardzikova Každá robota, v ktorej prichádzaš do kontaktu s ľuďmi je náročná. Vidím to u nás, jedni sú nadmieru spokojní a druhým všetko vadí. To je ťažko s ľuďmi...