icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

luciok
11. jan 2012

@vardzikova Každá robota, v ktorej prichádzaš do kontaktu s ľuďmi je náročná. Vidím to u nás, jedni sú nadmieru spokojní a druhým všetko vadí. To je ťažko s ľuďmi...

luciok
11. jan 2012

@chorucka Oki, ja si dám to čo ty 😀

vardzikova
11. jan 2012

@franzziska no tak ty maš určite pravdu patriš už do šrota .. moja ved si mladučka aj ty 😀

chorucka
11. jan 2012

@gelinka75 endometrioza ma nici 😒

vardzikova
11. jan 2012

@azzura ale dobre som ťa dostala čo si si to ani nemyslela 😀 😀 😀

luciok
11. jan 2012

@azzura Tak ten by si ten vyšší plat zaslúžil, lebo sa stará. Si isto rada že si takého našla, lebo ich je ako šafranu. Ja som mala tiež šťastie. Inak, som veľmi zvedavá ako vám to nakoniec dopadne, ale verím že bude všetko OK!

chorucka
11. jan 2012

@luciok dobre len ci tam budu mat tolko umu 😀 😀 😀

zelovocka
11. jan 2012

@azzura @gelinka75 čauky, aj ja sa pridávam do "klubu starších prvosnažiliek, ktoré vyzerajú mlado" 😀 budem mať čoskoro 33 😎
@azzura hmm vieščo? stále som jedla tie ľanové semiačka a posunula sa mi ovula z bežného 18-20DC na 14DC 😕 takže sme aj snažilkovanie prešvihli skoro, lebo som ovu ešte nečakala 😅 a egg hlienu bolo menej, takže u mňa to zafungovalo akosi divne 😀 ale zlepšilo sa mi z tých semiačok už aj tak výborné trávenie 😉 tebe ešte "chutia"? 😀

gelinka75
11. jan 2012

@chorucka no to nie je dobre 😠 a beries nato nejake lieky?

luciok
11. jan 2012

@vardzikova Však, ja som myslela že zabije, že má 39 😀 😀 😀

luciok
11. jan 2012

@chorucka Určite, to sa nebojím. Alebo dám objednať v obchode

vardzikova
11. jan 2012

@luciok joj ale niekedy mi idu neskutočne na nervy .. ešte iba vojde do dverí a už vraždím pohľadom,, a su taky premudrety všetko vedia.. tak potom na aky fras idu do servisu ked aj tak stale haja svoju pravdu

vardzikova
11. jan 2012

@chorucka čo je endometrioza? 😲

lusinda1989
11. jan 2012

@chorucka tak ti drzim o to viac palceky a nech sa cim skor podari.... myslim si ze kazda ktora je tu by uz rada bola cakatelkou 🙂

luciok
11. jan 2012

@vardzikova Sú takí ľudia, s tým bohužiaľ nič nespravíš. Ku nám zas chodia rodičia napr. s deťmi, na ktorých vidno že sú doslova obézne (nie že by mali nadváhu, ale OBEZITU) a rodičia nevedia z čoho, veď ich detičky nepapajú skoro vôbec... Nevysvetlí im nik, že jediný problém je v tom, že si musia dávať pozor na stravu..

vardzikova
11. jan 2012

Baby tak moja mrcha nikde.. zaspala dobu ..ak si dam dnes červene vino stane sa niečo ak keby pri mojom obrovskom šťasti 😀 aj keby som bola tehu? lebo chcem aby už konečne prišla ...

vardzikova
11. jan 2012

@luciok mudri su ako šalamuni.. niekedy by som s tym už skončila len nemam inu pracu .. alebo jedine isť čo najskôr na matersku a je to .. nech si robia čo chcu

zelovocka
11. jan 2012

@luciok ahojky, ty pracuješ v NEDÚ? lebo som zachytila slovko Ľubochňa 😉 tak to pani Majku Š. poznáš, čoo? 🙂

lusinda1989
11. jan 2012

@vardzikova moja ani ta moja stale nikde 🙂

luciok
11. jan 2012

@vardzikova predpokladám, že dva deci ti nespraví celkom nič

luciok
11. jan 2012

@zelovocka ano v Nedu a ktorú Majku? Napíš priezvisko do IP

chorucka
11. jan 2012

@luciok uz sa tesim len aby som potom nechodila casto do lubochne na liecbu 😀

vardzikova
11. jan 2012

@luciok tak ja to dnes skusim .. no ale pochopiš to .. ked nechcem aby prišla pride načas a ak chcem aby prišla tak jej sa nechce ... 😒

luciok
11. jan 2012

@vardzikova Ale zas si určite rada, že dáku prácu máš, no nie? 😉

vardzikova
11. jan 2012

@lusinda1989 tebe meška už 4 dni že ? mne dnes 3..

luciok
11. jan 2012

@vardzikova a keď chceš aby prišla, tak si tehotná 😀 😀 si chcela povedať

vardzikova
11. jan 2012

@luciok tak určite pôžičku mi treba platiť z niečoho .. a nieje to malá suma,, ale aj tak niekedy som uplne s psychikou v riti 😖

lusinda1989
11. jan 2012

@vardzikova hej hej som hrozne napata lebo ak som tehu bolo by dobre to vediet cim skor.... aby sme sa mohli zariadit inak....

vardzikova
11. jan 2012

@luciok moja ja niesom tehotna ona mi len meška test mi neukazal // ale iba / 😖

vardzikova
11. jan 2012

@lusinda1989 presne tak .. snažim sa nato nemyslieť ale to sa neda