Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lusinda1989 som 36 DC dneska, testovala som pred tyzdnom v stredu tam bola slaba druha ciarka a odvtedy testujem kazdy druhy den a testy mi ukazuju negativ.vysledky. :( tak sa spolieham ze nech radsej pride nez by som mala ist na vyvolavacku:(
@vardzikova meskaaaa uz styri dni🙂))))))))) ale nebudem tehupodla vsetkeho.a ty si ako na tom?
@zuzanka9999 tomu nechapem najprv duch a potom nic..... zacinam si mysliet ze tie testy su poriadne nafigu 😀
@zuzanka9999 ty maš 32 dnove cykli? mne meška ešte iba treti den ale čoskro pride citim to v kostiach 😀 😀 😀 a prečo si mysliš že podľa všetkeho niesi tehu? hm?
@lusinda1989 jj presne a teraz fakt neviem, taky duch vie riadne namotat a potom bude sklamanie ze zasa nic
@lusinda1989 si si robila test? 😲 😲 😲 😲
@vardzikova hej 32-33 dnove mavam. pretoze minuly tyzden v stredu som si robila len tak tehu a bol tam slabucka druha ciarka a odvtedy som testoval kazdy druhy den aj dnes a vsetko vyslo negativne.
@vardzikova ved vcera som si robila... nevies????
@zuzanka9999 ako mi bolo povedane kym neni mrcha nic neni stratene 🙂
@lusinda1989 to jedobre ze si optimistka. kolko sa snazite?
@zuzanka9999 každy jeden potom vyšiel neg.? neverim ukaž tu
@lusinda1989 nie neviem a čo? mala sitam aspon ducha ? 😉
@zuzanka9999 a aky mas ty normalne cyklus? Kolko ti uz meska? kedy planujes testovat?
ja som si ani neni ista ze ci ta moja mrcha meska alebo este nie. Posledne dva cykly som male 26 dnove ale ten predtym bol 30 dnovy...takze neviem na com som...
len zakazdym, ked idem na zachad - co je dost casto, prezivam hororove stavy 😀
@vardzikova fakt, ja som ich vyhodila tie testy, iba z dneska rana mam tehu test a predstav si ze mi ukazalo aj ovu a riadne silne. pojdem si dat vysterit k doktorke horonalny profil ako mi poradili kocky tu na konikovi, mam pocit ze mojmu telu zasibalo🙂
@zuzanka9999 no ja niesom ale baby co su tu tak su tak oni mi davaju nadej... ja uz ani nedufam...snazime sa viac ako rok a pol... ☹
@vardzikova ani duch ani prd... iba jedna ciara ☹ ale meskaju mi uz stvry den a stale ma boli podbrusko a mam taky biely vytok a tie tehu testy na mna kaslu :(((
@lusinda1989 fuuuha tak to dost dlho, a vysetrenia mate Ok?
@jorgie ja mam 32-33 DC dost dlhy cyklus, meska mi dnes je to stvrty den. ale testy vychadzaju zatial negativne tak si myslim ze iba meskaju.a vy sa kolko uz snazite?
@zuzanka9999 vysetrenia zatial ziadne okrem krvi na stitnu zlazu a partnerovho spermigramu doktorka vravi ze sme mladi a mame cas... :( ale mne to tak vobec nepripada....
@zuzanka9999 no a dnes si si urobila tehu test a aky si mala? akej značky? mala si mama test s citivosťou 10 ?
ahojte ako vám dopadlo to dnešné testovanie?
@zuzanka9999 toto je nas 9 pokus...takze uz by bolo nacase aby s toho nasho snazenia nieco bolo 😀
drzim palce aby si si coskoro nasla // 🙂
ahojte,ja mam taky isty problem az na to,ze sa snazime uz pomali styri roky a nic...vsetky vysetrenia su v norme...
@monika707 ahoj mam taky pocit ze tu dnes asi ani netestoval :(
@kat25ka styri roky? to je dost dlho... to si neviem predstavit klbuk dole ze to stale nevzdavate...
@lusinda1989 a tak nádejne to vyzeralo minulý týžden tak veľa vás malo byť a ty si na to ako?
ahojteee 🙂
@monika707 no ono nas tu aj vela potenconalnych je ale uz sme to asi vsetky vzdali s testovanim... mne meska dnes stvrty den a test vcera poobede negativny....
@lusinda1989 a ja preto už radšej netestujem.. až ked bude dlhooo meškať inak nie

@zuzanka9999 mojka a tebe tak nahodou nemeška? 😀 😀 😀 😀 😀