Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lusinda1989 no to som mala aj ja ked som ju prvý krát vysadila ale to som mala prvý mesiac po vysadeni ale teraz došla normálne čo som sa aj ja čudovala
@monika707 je to svinstvo ja som to uz olutovala ze som s tym vobec zacala.... :(((
@lusinda1989 a ako dlho si ich brala ja tento krát len 9mesiacov aj to len preto,že som si chcela upraviť cyklus lebo som mávala strašné kŕče ked som mala dostať a dosť ma aj bolievalo brucho to mi našťastie prešlo
ahojte dievčatá, dnes bola tá testovacia streda, však? a koľko tehuliek pribudlo? hláste sa, som zvedavá 🙂
@monika707 ja nieco okolo troch rokov asi ....
@lusinda1989 daju ja som bola tak viackrat. to len za sebou nemozes. ale ked si znovu evidovana tak mas narok ist zasa
@bubacik5 jaaaj to som nevedela... 🙂 dakujem za info ja by som sa viac zaujimala o tie rekvalifikacne kurzy co ponukaju... 🙂
@lusinda1989 no to dosť dlho a už ako dlho sa snažíte?
@lusinda1989 nemas zaco, a treba sa ich na urade pytat, lebo oni sami neponukaju...teda ponukaju len to kde musia niekoho zhanat a tak. tak si sprav kurz 🙂 aky ta laka?
@monika707 no hej ved som bola mlada a nechcela som otehotniet a teraz ke chcem tak sa nedari...snazime sa uz viac ako rok a pol.... :(
@bubacik5 celkom ma laka kadernicky 🙂
@lusinda1989 a ak sa možem opýtať koľko máš rokov?no my ešte nie tak dlho my len druhý mesiac zatial
@monika707 mam 22 v marci 23 mozno sa ti to zda malo ale uz som s priatelom pat rokov a som si ista e on je ten ktory by mal byt otcom mojich deti a som na to uplne pripravena 🙂
taaak uz sme doma, sedenie dopadlo super... vysledky spermiogramu nie su vobec zle, len ta morfologia nam tam šramoti, ale to nemusi byt problem. Kupila som manzelikovi plnu tasku vitamínkov, tak uz budeme pojedat obaja... a u vas co nove? ako ste sa dnes mali? nasla niektora // ??? šup sem s novinkami 🙂
@lusinda1989 a zaco si vyucena? sak ked ta laka tak do tohooo 😀

@fifitko25 pekne kopecky 😀 😀 len teraz kam sa to pohne hore ci dole 🙂