Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lusinda1989 a kedy bude ten veľký den
@monika707 no ak teraz niesom tehu tak mame termin na 4.8. a ak ano tak budeme musiet prejst na plan B a spachat to cim skor 🙂
@lusinda1989 pekný dátum a kde to budete mať ak sa možem opýtať?
@monika707 jasne ze mozes 🙂 zatial mame len obrad na cervenom kameni a hostinu este nevieme kde... :( a ten datum vyberal priatel 🙂
@jorgie to by sme chceli vsetci 🙂
@lusinda1989 aj nám dátum svadby vyberal manžel, tam je pekne bola som tam sice len raz ale to nevadi tak už len aby aj počasie potom vyšlo
@monika707 hej a ky vybral??? 🙂 no ak to bude v auguste tak s apocasia az tak neobavam ako keby to malo byt napr v aprili 🙂 na civilne sobase tam maju peknu salu tak sa tesim 🙂
@lusinda1989 no mi sme sa brali 07.07.07 len nie o 7ráno ale o 15:30 tuším to si už presne nepamätám ale mi sme sa brali v kostole lebo keby nie tak by to asi jeho babka nerozdýchala
@monika707 jeeej to je krasne aj sesrina kamoska ma tento rok svadbu 7.7. tak sme si uz nemohli dat ten datum 🙂 ale tiez nam padol do oka 🙂 no my nastastie nemame nikoho kto by trval na svadba v kostole...priatel neni ani krsteny tak a zasa niekde na urade to nechceme preto ten cerveny kamen 🙂
@lusinda1989 mne to ani neako moc neprekážalo,že to bolo v kostole mali sme dobrého farára tak to bolo v pohode, ale mne sa páčia civilné sobáše na pekných miestach tak potom si to nezabudni dobre užiť
@monika707 neboj budem si tzivat ako len budem moct 🙂
@lusinda1989 no ja som si to tiež užila stojí to za to, ja som sa nechcem už viac krát vydávať tak treba si to naplno užit v porovnaní so sestrinou svadbou som sa na mojej lepšie zabavila ale to je možno aj hosťami 😀
@monika707 hej hej podla mna mas pravdu ja ked som bol mala bola som na tetinej svadbe a bavila som sa jak hovado a to som bola dieta a prednedavnom som bola na dvoch svadbach a tam som sa vbec nebavila lebo tam nebola ta spravna zabava vacina hosti sedela a nebavila sa....
@lusinda1989 no to robí veľa dobre mojka budem ja končiť za chvilu mi príde manžel z roboty tak sa mu musím trocha venovať tak ahojky
@monika707 ok moja utekaj 🙂 ja som dnes sama doma tak cucim pri telke 🙂
@kat25ka ooo moja tak to mi je ľuto
@lucecita tak ja ju privolavam vieš .. ale akosi sa jej nechce 😀
@spula22 no neviem milačik .. uvidime 😀
@vardzikova ahoj 😉 dnes streda a ziadna tehulka?viacere mali testovat ci?pitam sa teba ty to tu mas tak pod kontrolou 😀
@kikaneu ale čo moja som neriešila s doktorom? mam sa dobre ale mrcha ešte stale nedorazila
@kandee1201 niee mojka o žiadnej zatiaľ neviem 😀 a ty ako?
@vardzikova no ja som 13DC a pravdepodobne mam podla hlienu ovulku 😉 duuuufam. za chvilku je moj doma ale rano zas ide prec tak cakam ze na neho skocim 😀 a rano zas planujem 😎 kym odide.a ty?kedy testnes?este meska nie
4DC skoro za nami, najhoršia časť menštruácie tiež, tak v ústrety ďalšiemu dňu...kvízová otázka- ktorá bude tehotná zajtra? 😀
@anait jaaaa chccceeeem byyyyyt 😀
@anait jaaaa tiez chcem 😵
dobre ranko aj ka chcem byt...
chodim spat zo slonikmi vcera tusim o 5 vecer a tak tu strasim, dnes klusam do skoly...., neskor 😉
@lusinda1989 to aj mne hovori ale ved toto neznasam asi ked sa na to citime tak co ju je do toho ci sme alebo nie sme mladí a mne to nepride na prve dieta ze y sme boli primladí ja mam 25 a pratel 29
@vardzikova hej presne mamtest 10:(

@monika707 byvali sme spolu zili sme spolu uk ale ja som tam bola nestastna tak som sa v lete vratila a on tam este ostal zarabat korunky .... ale po svdbe sa veci zmenia 🙂 hej hej treba uz sa neviem dockat na svadbu a prvy vyrocnik svdaby 🙂 a to ani nehovorim ako by som sa tesila keby sa nam podarilo