icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
12. jan 2012

@fifitko25 no ved to .. a ani o tom neviem .. hruza ... a ty čo lasko testovala si?

chorucka
12. jan 2012

@azzura nooo neviem asi skusim oba testy ale asi az nedelu 😀

vardzikova
12. jan 2012

@mattuliatko30 neviem mojka čakam čo bude dalej.. ale určite netestujem .. nemam nato nervy 😠 😀

azzura
12. jan 2012

@gelinka75 jasne, treba snazilkovat. ja len ci vam dla doktorka instruktaz, ak povedala že v klude možete pracovat,tak super. Som zvedava aj na teba aj na mm 😉

vardzikova
12. jan 2012

@azzura a čo ti mam dať lasko?lebo stratila som myšlienku 😉 😀

azzura
12. jan 2012

@vardzikova cudne, a nakoniec budes tehu 😉

vardzikova
12. jan 2012

@gelinka75 nie neprišla.. čakame dalej.. zajtra ide na spermiogram? mojka a to si ho tam nutila isť alebo ide dobrovoľne? lebo moj jedine cez moju mrtvolu by tam išiel

azzura
12. jan 2012

@vardzikova no, že kebyže si teraz tehu a ty to nechces, tak ze ja si to zoberiem 😀 😀 😀 😀

azzura
12. jan 2012

@chorucka som zvedava 😉

vardzikova
12. jan 2012

@azzura no ale začina to byť zaujimave.. som naozaj veľmi zvedava ako toto dopadne .. s napatim čakam 😀

azzura
12. jan 2012

@vardzikova vsak aj ja s napatim cakam, co z teba vylezie 😝 😝 😝

vardzikova
12. jan 2012

@azzura nieee čosi .. toho by som sa už len tak ľahko nevzdala ... ak by som bola tehu tak to by bolo radosti .. ale ked nie tak ešte viac 😅

vardzikova
12. jan 2012

@azzura maš namysli čo zomna vylezie o 9 mesiacov? 😀

chorucka
12. jan 2012

@gelinka75 ahoj moj mm ide 16 na sper. a ze 5dni bez kexu 😖 On uz mal ist 5.1 na sper. lenze ked som mala ovu 2.1 tak som mu sper. zrusila 😀

azzura
12. jan 2012

@vardzikova a že kamoška, fnuuuuuuuuuuuuuuuuuuk. Jasne chapem 😀 😀 😀

gelinka75
12. jan 2012

@azzura dakujem, ved podam hlasenie ako dopadol, dufam, ze to zvladne ide tam rano sam 😝 😉
@vardzikova my sme zacali konzultaciou v centre v decembri a toto nam povedali hned prvu vec co treba ale ja som ho uz pripravovala nato davnejsie, povedal, ze s tym nema problem, tak som zvedava ako to dopadne, viem ze to je nic moc, tam ist do nejakej kabinky a dat vzorku, mam trocha obavy, ale snad to zvladne

mata_ba
12. jan 2012

@azzura jasne,dam vediet..ale to idem ku gynek..a ked tam nic pojdem k normalnej mudr.

mattuliatko30
12. jan 2012

@vardzikova prečoooo 😒 😒 daj testík..nech sa už vytešujemeeeee....

vardzikova
12. jan 2012

@azzura ale ja som kamoška 😒 😀 mojka ale ty to moje tehu nebudeš ani potrebovať lebo ty sa čoskoro dočkaš svojho 😉 🙂 uvidiš 😀

azzura
12. jan 2012

@gelinka75 neboj zvaldne, nie je to nic hrozne. I ked moj vzorku doniesol. tvoj tam, ci z domu berie vzorku

chorucka
12. jan 2012

@azzura aj ja 😀

gelinka75
12. jan 2012

@chorucka fakt? nam vravela, ze netreba abstinovat, sama od seba to vravela, nepytala som sa nato, asi to vedia vyhodnotit aj tak, co ja viem 😀

azzura
12. jan 2012

@mata_ba ok, tak sa drz

lusinda1989
12. jan 2012

ahojte kocky ako vas tu citam tak dnes nic nióve... ani u mna nic nove mrchana nikde tak neviem neviem co sa to deje.... :(

mata_ba
12. jan 2012

@mattuliatko30 zajtra pobede..teda ak nedojde mrcha..

vardzikova
12. jan 2012

@gelinka75 zvladne? no tak moj by asi skolaboval,,, stale do okola mi opakoval? vieš ake je to trapne? a vieš čo by to pre mna znamenalo? a vieš že tu ide o moju hrdosť? truba no čo ti poviem .. on to berie tak katastrofalne ako keby neviem čo som od neho chcela .. tak mu hovorim urobim ti to ja a maš to menej bolestive 😀 😀 😀

azzura
12. jan 2012

@vardzikova no ked hovoris ty, tak ti budem veriet 😀 😀

mata_ba
12. jan 2012

@azzura dakujem..ale som na nervy..

azzura
12. jan 2012

@chorucka tak potom daj vediet

vardzikova
12. jan 2012

@mattuliatko30 dam testik a bude tam / uvidiš 😀 😀 😀 lebo to by som nebola ja 😀