Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lusinda1989 ahoj a kedy mienis testovat
@azzura tak tak mojka.. my mame dnes doma taku menšiu oslavu.. radšej nebudem piť alkohol pre istotu .. kdyby neco .. moj mužiček ma dnes 27 ročkooov,,, ach ten čas ale leti 😖
@azzura
@vardzikova je nasa herecka 😀 Sak len aby si celu tu svadbu neprelezala na porodnom stole 😀 😀 😀
@vardzikova mojaaaa..urooob....aj ty budeš kľudnejšia... 🙂 prečo by tam mala byť /???? koľko ti už mešká..?od pondelka nie?...stávalo sa ti to často?veď nie si ani chorá,či? 😀
@vardzikova tak peknu oslavu, jasne pre istotu nepi alkohol 😉
@vardzikova no ja som mojmu povedala, ze ber to tak, ze mne budu robit ovela horsie veci, mozno aj rezat, takze tuto obetu moze kludne priniest bez vedlajsich myslienok, ale nemusela som mu nic hovorit, on ani nenamietal slovom, ze nejde, teda zatial 😀
@mattuliatko30 mojka mne sa niekedy stava že meška.. a momentalne som aj nachladena takže meškajucu mrchu pripisujem hlavne tomu.. testnem v nedelu ak dovtedy nepride 😒
@azzura no a tvoj mužiček ma kedy ? vo februari? 😉
@gelinka75 mojka a prečo by mali teba rezať? 😲 😲 😲 😲
@vardzikova nie, 21.1 ma narodky, no ved preto chce na narodky len 2 palicky, lebo ja by som mala dostat 16.1
@vardzikova no ved priechodnost, prefuky, ci laparka, to bude dalej nasledovat 😠 😝 😀 ale tajne dufam, ze nie
@azzura asi az cez vikend inak v tom asi ani nevidim zmysel.... neverim zeby to vyslo...
@gelinka75 😀 😀 😀 ,moj ked isiel dokymu po info a že sa s nim nedohodne aby to mohol doniest, tak že ci by som s nim nesla. To som sa zacala smiat, bolo mi to divne 🙂, ale nastastie si mohol doniest z domu s podrobnym navodm co a ako. On ked je strese, tak mu to nejde, resp. dlho trva 😒
@vardzikova jáj...no to mne aj keď som chorá príde....práveže ja vždy pred mrchou ochoriem.lebo som oslabená ☹
@lusinda1989 musis verit do poslednej chvile, vsak co ine ti ostava 🙂
@vardzikova až zajtra budem testovať 🙂
bre ránko...tak ja stále rovnako, baby ja nechápem tomu grafu http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 ja mi na zvracanie, napína ma...idem dneska na tú kontrolu, tak som zvedavá čo mi povie a skočím do lekárne a kúpim si nejaký test a zajtra testnem....dnes má prísť mrcha a bolesti len jemné 😠 a tu čo nové, máme nejakú tehulku?
@azzura no sak to uvidime dala som si od maminy zohnat mamatest lebo u nas neni k zohnaniu tak uvidim....
@lusinda1989 tento mesiac to tu je cele nejake divne 😒
@azzura sak to viacej bab tu je v ocakavani ... :(

@mata_ba no nepríde..nemôže , nie? 😉