Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 tak nemusela by 🙂 len nechcem byt sklamana,tak si to nepripustam..ale tazko sa nepripusta,ked sa mi zvacsili prsia,uz tri tyzdne ma boli podbrusko,mrcha nikde,stale grcam a tak.. 😀
@vardzikova ahoj..aj ty stale meskas?
@azzura buduci budeme vsetky 🙂
@azzura jaaaaj takže takto .. no jasnačka ine ako // ani nechce 😉 🙂
@gelinka75 jaaaj no tak to prežiješ ked ja som to zvládla tak to pre teba bude malina 😉
@mattuliatko30 jaaj a ja ked som chora tak vždy meška takže ja si z toho nerobim ťažku hlavu 😀
@fifitko25 jaaaj tak to sa už neviem dočkať 😉 🙂
@vardzikova budem musiet ked nebude ine vychodisko 😠 😉
@mata_ba ahoooj ano aj ja stale meškam 4 den 😠
@lusinda1989 co buduci???tyzden ci mesiac? Ja ked teraz nie, tak až v marci, lebo februar vynechavam koly prefukom
@vardzikova ale ved to nic neznamena...predtym som mala tiez take podobne priznaky a aj stak mrska dorazila...a zrovna ty bezpriznakova budes 😀
@azzura buduci tyzden by sa to mohlo vykrystalizovat u nas vsetkych 🙂
@vardzikova si ale blby darcek vymyslel, skoda že je nesplnitelny....ale že by mohla motyka vystrelit, lebo sa dusuje, že teraz dal do toho vsetko 😀
@gelinka75 hovorim neboj to zvladneš je to uplne v pohode len dva dni som nemohla ani prdnuť ale zvladneš to 😉
@lusinda1989 jaaaaj, no to by bolo uzasne 😀 , vsetky naraz.....aha uz chapem, vy cakate na nas buduco tyzdnovky 😀 😀 😀 😀
@bubacik5 ale ja že uplne bezpriznakova... nič abosolutne nič.. ani podbruško, ani negrckam, iba cicušky sa mi zvvačšili ale inak nič
@vardzikova a test co vravi?ja meskam sice len dva,ale idem zajtra k mudr.
@azzura mojka a čo ak ta motyka vystreli hm? 😉 🙂 ja ti verííím 😎
@azzura presne tak a potom budeme kocikovat vsetky spolu 😀
@lucecita ahooj puska .. 😉 no čo ako? testla si ešte raz?
@mata_ba testovala som naposledy v nedeľu to som bola 12DPO a bol neg. keby neprišla tak testnem ešte raz v nedeľu
@vardzikova 😀 😀 vsak som doma povedala, že ked budem tak zacnem opat chodit do kostola. Hmm, ja zatial triezvo na seba hladim, uvidim teplotku v pondelok
@lusinda1989 to by bolo supis 😀 😀
@vardzikova dakujem za podporu 🙂
@azzura no mne to tiez vychadza mozno na februar, ale budem trvat na tej verzii priechodnosti pod utz, ale ked sa nebude dat kvoli cyste tak musim ist na laparku, ty ides kedy
ahoj keby si bola na tipovacej listine tak vsadim vsetko co mam ze si tehu 😀 😀

@lusinda1989 no, ved prave preto. Vsetko sa tu nejak natahuje a divne priznaky mate. Co tento tyzden ziadna tehu, tak dufam že buduci