icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
12. jan 2012

@gelinka75 ja mam termin 1.2 a 31.1 som hospitalizovana, ale este si musim dat spravit predoperacne

zelovocka
12. jan 2012

kočeny, vtip pre tie, ktoré plánujú testovať:
Čo znamená, ak vám na tehu teste výjdu ///? Narodí sa vám bábatko v adidaskách 😀

inak čáute, nejaká nová tehulka pribudla? 😉

vardzikova
12. jan 2012

@azzura tak tak treba netreba sa nato veľmi upnuť .. treba to brať tak že čo pride tak pride.. lebo ty s tym teraz aj tak nič neurobiš 😉 🙂

bubacik5
12. jan 2012

@vardzikova mojka a co ked motyka vystreli? :D

vardzikova
12. jan 2012

@gelinka75 nemaš začo mojka

chorucka
12. jan 2012

@lucecita skus testnut z ovu testom

azzura
12. jan 2012

@vardzikova vsak ja som az v neuveritelnom klude, takto v pohode som etse nebola, asi je to tym, že mam zaistene tie prefuky

gelinka75
12. jan 2012

@azzura uz mas aj termin? tak drzim palce a malo nervov a stresu okolo toho, nech je vsetko ok 🙂

chorucka
12. jan 2012

@gelinka75 zlatino aku mas cystu normalnu alebo cokoladovu?

azzura
12. jan 2012

@gelinka75 jasne, termin mam uz od novembra 🙂 len strajkovali, tak ma presunuli na februar. Ja sa na tie prefuky tesim, aspon budem vediet na com som ked ma kuknu z vnutra

azzura
12. jan 2012

@zelovocka si nejaka srandiska hned od rana 😀 😀 😀 . Cauko, žiadna tehu

gelinka75
12. jan 2012

@azzura no my to budeme vediet az 25.1. co dalej, vtedy ideme na konzultaciu, takze ak bude treba hned si dohodnem termin, ale bojim sa aj ☹

lucecita
12. jan 2012

@vardzikova nie, nemám už testy 😀 dnes idem po výsledky k lekárke, tak skočím aj do lekárne a kúpim si test a zajtra ráno to skúsim 😀 a ty ako?

gelinka75
12. jan 2012

@chorucka mam normalnu vodovu, ze je tenkostenna, ale uz sa mi dako zväcsila, tak mozno budu chciet ju vidiet nazivo 😀

lucecita
12. jan 2012

@chorucka ja už nemám doma žiaden test ani ovu, som sa vyšťavila 😀 😀

gelinka75
12. jan 2012

@lucecita testuj, testuj, si nadejna tehulka 😀 😀

azzura
12. jan 2012

@gelinka75 aj ja sa bojim, že co zistial, ale aspon budem vediet co dalej. Lebo mne uz doky vsetko napravil a furt sa nam nedari, tak mozno budem mat daco s tymi vajcovodmi, lebo v 30 mi odstranovali myom a mohol tam byt zapal a ten mi mohol sposobit zrasty. Vies, aspon zistia ze ked tam nieco je tak to odstrania a ked sa to nebude dat ostranit tak aspon vies ze nemusis uz viac skusat a ides rovno na umele. vsetko zle je na nieco dobre, aspon ja sa toho drzim, ved nie som ani prva ani posledna.

vardzikova
12. jan 2012

@bubacik5 mojka ale tak to by potom nebola motyka ale sekera 😀 😀 😀 uvidime necham sa prekvapiť 😲

lucecita
12. jan 2012

@gelinka75 myslíš? ja neviem... 😠

chorucka
12. jan 2012

@gelinka75 mne ked sa urobi cysta tak mi lekar vzdy da inekciu aby praskla okrem tej cokoladovej ta nechcela prasknut ani po dvoch inekciach

vardzikova
12. jan 2012

@azzura jaaaj no jasne ale dobre že si natom psychicky super tešim sa spolu s tebou 😉

azzura
12. jan 2012

@vardzikova vsak ja sa budem s tebou tesit, ked testnes 😀 😀

bubacik5
12. jan 2012

@vardzikova kludne aj sekera 😀 😀 😀 jj, a kedy budes znovu robit testik?

chorucka
12. jan 2012

@lucecita haha ze vystavila no ja som pri vas chytila testovaciu maniu ja by som stale len testovala 😀 😀

gelinka75
12. jan 2012

@azzura ano spravny pristup musim si ho aj ja opakovat, beriem si priklad 😉 🙂 to ze aspon zistia veci a napravia co sa da

gelinka75
12. jan 2012

@chorucka ja som nikdy nedostala injekciu na cystu, zvykne mi prasknut, ale teraz ju eviduju uz asi 9 mesiacov a nic

lucecita
12. jan 2012

@chorucka no pekne 😀 😀 takže si závislá na testovaní? a teraz si aký DC?

azzura
12. jan 2012

@gelinka75 vsak co ma byt bude, co ked nepatrime do skupiny, ktore na prvy sup otehotneju. Si to musime asi poriadne zasluzit a odtrpiet 😒 , iba nechapem preco 😠

azzura
12. jan 2012

@lucecita ona by sa furt len testovala @chorucka 😀 😀 😀

lucecita
12. jan 2012

@azzura tak moja, toto nechápem ani ja.... 😠