icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

chorucka
12. jan 2012

JAAA

eri28
12. jan 2012

@azzura ked meska, je to jasne a na co cakat, ked vie, ze je dava si na seba vedsi pozor.....

azzura
12. jan 2012

@eri28 vsak ju poznas, tu nasu babiznu vardzikovu 😉

azzura
12. jan 2012

@vardzikova prestuduj si kolky halsovali za teba a test, tak sa prosim zariad 😀 😀

eri28
12. jan 2012

@azzura ja neviem on nema rad sviecky, ale raz som mu nasla staru esemesku, este od byvalej, neviem ci ju ma este v telefone, ale vtedy mal...., a tam bolo, ze romantiku zo svieckami, docitala som sa, ze ona mu poslala, dalsiu esem, a ziadne romantika nebola, zeby od vtedy nemal rad sviecky, alebo zatlka, a kupim a prekvapim ho....
chcela som na vianoce kupit sviecky a povedal, ze skoda penazi, ale vinko ma rad, tak si dam v obchode poradit, neake dobre..............aby mi predali 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
12. jan 2012

@azzura je to trosku nezodpovedne 😀 😀 😀 😀

azzura
12. jan 2012

@eri28 tak ked sa bojis riskovat so svieckami, tak vymysli inu romantiku. Co ja viem, zober flasku a chodte do parku a tam si ju otvorte, alebo nieco take strelene, ved to je 40 😉

vardzikova
12. jan 2012

@luciok jaaaj aha ano ano chcela a čo vymyslela si niečo?

vardzikova
12. jan 2012

@luciok moja no ako mne to može dopadnuť / logicky

luciok
12. jan 2012

@vardzikova šuš šup do záchodíka 😀

vardzikova
12. jan 2012

@azzura mojka že si to ty .. tak urobim a pridam foto aby ste tu všetky videli že ja niesom tehu .. milačikovia ved ja nemam ani jeden tehu priznak nič 😉 chapenzi okrem mešk. mrchy 😀

azzura
12. jan 2012

@eri28 vies, chlapi hundru na vsetko predtym, ale ked ich prekvapis a postavis pred hotovu vec, tak su radi 😎

luciok
12. jan 2012

@vardzikova Netrep, teraz sa už z toho nevyvlečieš.

vardzikova
12. jan 2012

@azzura
@luciok
@eri28 ako tak pozeram tak ste začali hlasovať .. ale aj tak je vas ešte malo .. viete že pri hlasovani musi byť aspon vačšina 😀 😀 😀 😀

azzura
12. jan 2012

@vardzikova moja, ale ved nemusis mat ziadne priznaky...vlastne jeden mas a ten podstatny-meska ti

luciok
12. jan 2012

@vardzikova To je snáď dostatočný príznak, však @azzura ??

vardzikova
12. jan 2012

@chorucka mojka aj ty? 😖 😀

mata_ba
12. jan 2012

@vardzikova vies ako to myslim 🙂

vardzikova
12. jan 2012

@luciok milačik a načo by som mala isť na vc? nevieš?

luciok
12. jan 2012

@vardzikova Viac nás tu momentálne nie je, takže sme
@azzura
@luciok
@eri28 na teba samúúúú

vardzikova
12. jan 2012

@azzura moja ale ved to sa tu stava vačšine že meška,,, a niktora z nich nieje .. aspon si myslime že niesu

eri28
12. jan 2012

@vardzikova mozno sme vsetky co su pripojene on a sme viac ako ty , ty si sama 😀 😀 😀 😀 😀 😀

luciok
12. jan 2012

@vardzikova ocikať test 😀 😀

vardzikova
12. jan 2012

@mata_ba presne viem ako to mysliš 😉

azzura
12. jan 2012

@luciok ten najvacsi, ved nie vsetky ženy maju rovnaky priebeh cyklov

luciok
12. jan 2012

@azzura presne

zasha
12. jan 2012

@vardzikova aj ja hlasujem za teba ze si 😀 nam to tento mesiac nevyslo.... tak snad ... a vy sa len snazite? alebo ste uz aj po vysetreniach nejakych?

vardzikova
12. jan 2012

@eri28 no ved pozeram že ste sa proti mne spikli .. 😠

azzura
12. jan 2012

@vardzikova neva, ale istota je istota. A ked bude bieli, tak potom dalsi spravis buduci tyzden ak bude stale meskat

vardzikova
12. jan 2012

@luciok vy ste potvory viete o tom? zajtra testnem ale už mi date pokoj jasne? 😀