Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova prestuduj si kolky halsovali za teba a test, tak sa prosim zariad 😀 😀
@azzura ja neviem on nema rad sviecky, ale raz som mu nasla staru esemesku, este od byvalej, neviem ci ju ma este v telefone, ale vtedy mal...., a tam bolo, ze romantiku zo svieckami, docitala som sa, ze ona mu poslala, dalsiu esem, a ziadne romantika nebola, zeby od vtedy nemal rad sviecky, alebo zatlka, a kupim a prekvapim ho....
chcela som na vianoce kupit sviecky a povedal, ze skoda penazi, ale vinko ma rad, tak si dam v obchode poradit, neake dobre..............aby mi predali 😀 😀 😀 😀 😀
@luciok jaaaj aha ano ano chcela a čo vymyslela si niečo?
@luciok moja no ako mne to može dopadnuť / logicky
@vardzikova šuš šup do záchodíka 😀
@azzura mojka že si to ty .. tak urobim a pridam foto aby ste tu všetky videli že ja niesom tehu .. milačikovia ved ja nemam ani jeden tehu priznak nič 😉 chapenzi okrem mešk. mrchy 😀
@vardzikova Netrep, teraz sa už z toho nevyvlečieš.
@vardzikova moja, ale ved nemusis mat ziadne priznaky...vlastne jeden mas a ten podstatny-meska ti
@vardzikova To je snáď dostatočný príznak, však @azzura ??
@chorucka mojka aj ty? 😖 😀
@vardzikova vies ako to myslim 🙂
@luciok milačik a načo by som mala isť na vc? nevieš?
@vardzikova Viac nás tu momentálne nie je, takže sme
@azzura
@luciok
@eri28 na teba samúúúú
@azzura moja ale ved to sa tu stava vačšine že meška,,, a niktora z nich nieje .. aspon si myslime že niesu
@vardzikova mozno sme vsetky co su pripojene on a sme viac ako ty , ty si sama 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova ocikať test 😀 😀
@mata_ba presne viem ako to mysliš 😉
@vardzikova aj ja hlasujem za teba ze si 😀 nam to tento mesiac nevyslo.... tak snad ... a vy sa len snazite? alebo ste uz aj po vysetreniach nejakych?
@eri28 no ved pozeram že ste sa proti mne spikli .. 😠
@vardzikova neva, ale istota je istota. A ked bude bieli, tak potom dalsi spravis buduci tyzden ak bude stale meskat
@luciok vy ste potvory viete o tom? zajtra testnem ale už mi date pokoj jasne? 😀

JAAA