Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
JAA
@vardzikova počula si @luciok mas ma ako najstarsiu pocuvat 😀 😀 😀
@vardzikova Moja, budem tu ako na koni od rána netrpezlivo čakať na výsledok!!!
@vardzikova no vies babinec uz sa z toho nevyvlecies, nech tam je aspon to mimi, ked ta natahujeme, tebe meska a ja som ju dostala o 10 dni skor a zase o nicom 2 dni a 2 dni spinenie, tak si vyber co je lepsie 😀 😀 😀 😀 😀
asi to tvoje 😀 😀 😀 😀 😀
@zasha my sa snažime druhy mesiac ale tento mesiac by mi to nevyhovovalo kebyže som bola tehu lepši je buduci ,, vyšetrenia mam všetky v poriadku takže len snažiť 🙂
@azzura ok
BABY VYHLASUJEM žE ZAJTRA TESTUJEM ALE POTOM Už NECHCEM TENTO MESIAC O žIADNOM TESTE ANI POčUť JASNAčKA? 😝 😝 😝
@luciok DOBRE 😝
@azzura milačik ale ty niesi najstaršia 😉 či ano? 😀
@vardzikova joooooo, jooo, tak zajtra rano z ranneho mocu a prisim aj nazornu ukazku testu, lebo ty tam toho ducha urcite prehliadnes 😉 😉
@luciok dobre moja .. rano pridam test .. aby ste mi konečne uverili ..
@vardzikova nieeee, ked bude nadalej meskat, tak si testik zopakujes 😉 😉 VSAK BABY
@eri28 ved mne meška ešte len štvrty den ale to bud epreto lebo som nachladena .. 😀
@vardzikova A žiadne vilomeniny!! Pekne ho sama ocikáš, rozumieš? 😀 😀
@vardzikova ale teraz co sme online tak ano, ale inac som 2 najstarsia 😀 😀
@vardzikova a ake vsetky vysetrenia mas v poriadku? myslis take bezne raz rocne, alebo nejake speci? ja som na ziadne nebola okrem preventivky... ale rozmyslam ist teraz niekedy, lebo akurat sa mi blizi termin na preventivku tak ze by som ju poprosila o nejake vysetrenia ze sa nedari...
@azzura jasne mojka pridam aj foto - aby ste mi verili 😉 🙂 inak viete o tom že ste uplne PERFEKTNE 😀
@azzura no tak to určite nie zajtra testujem tento mesiac naposledy .. ved to stoji kopu penazi .. 😀
@luciok mojka a nechceš mi ho tak náhodou prisť ocikať ty? 😀
@vardzikova to mavas, ja mozem mat aj antibiotika nikdy mi nemeskala, iba asi raz a to som rapidne schudla, cize to je nieco ine 😉
@azzura no ešte tak ... už som sa bala že som sa uplne poplietla a že som už totalna šiši 😀
@vardzikova jasne, že sme vsetky perfis, že baby
@luciok
@eri28
@zasha + zvyšok
@vardzikova Musíme sa podporovať 😉
@vardzikova ja viem co to stoji, ale ved ide o mimčo, co ti mam poslat euraciky 😀 😀
@vardzikova ten by bol negatívny, radšej nie 😀
@zasha no mala som robeny hormonalny bol v poriadku, potom som bola na laparku lebo som nemala priechodne jedno vajco .. to už je tiež v poriadku .. všetky ženske veci mam tiež v poriadku ,žiadne zrasty ani cisty ani nič podobne, foliky mam tiež v poriadku .. 😉
@eri28 no a ja ked som chora tak mne bežne meška .. je to u mna uplne normalne 😀
@azzura joj babky moje .. ja tomu vôbec neverim... vy tomu davate oveľa viac ako ja .. 😀

@vardzikova Tak pekne poslúchaj @azzura Dobre?!! 😉