icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

luciok
12. jan 2012

@vardzikova Tak pekne poslúchaj @azzura Dobre?!! 😉

fifitko25
12. jan 2012

JAA

azzura
12. jan 2012

@vardzikova počula si @luciok mas ma ako najstarsiu pocuvat 😀 😀 😀

luciok
12. jan 2012

@vardzikova Moja, budem tu ako na koni od rána netrpezlivo čakať na výsledok!!!

eri28
12. jan 2012

@vardzikova no vies babinec uz sa z toho nevyvlecies, nech tam je aspon to mimi, ked ta natahujeme, tebe meska a ja som ju dostala o 10 dni skor a zase o nicom 2 dni a 2 dni spinenie, tak si vyber co je lepsie 😀 😀 😀 😀 😀
asi to tvoje 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
12. jan 2012

@zasha my sa snažime druhy mesiac ale tento mesiac by mi to nevyhovovalo kebyže som bola tehu lepši je buduci ,, vyšetrenia mam všetky v poriadku takže len snažiť 🙂

vardzikova
12. jan 2012

@azzura ok

vardzikova
12. jan 2012

BABY VYHLASUJEM žE ZAJTRA TESTUJEM ALE POTOM Už NECHCEM TENTO MESIAC O žIADNOM TESTE ANI POčUť JASNAčKA? 😝 😝 😝

vardzikova
12. jan 2012

@luciok DOBRE 😝

vardzikova
12. jan 2012

@azzura milačik ale ty niesi najstaršia 😉 či ano? 😀

azzura
12. jan 2012

@vardzikova joooooo, jooo, tak zajtra rano z ranneho mocu a prisim aj nazornu ukazku testu, lebo ty tam toho ducha urcite prehliadnes 😉 😉

vardzikova
12. jan 2012

@luciok dobre moja .. rano pridam test .. aby ste mi konečne uverili ..

azzura
12. jan 2012

@vardzikova nieeee, ked bude nadalej meskat, tak si testik zopakujes 😉 😉 VSAK BABY

vardzikova
12. jan 2012

@eri28 ved mne meška ešte len štvrty den ale to bud epreto lebo som nachladena .. 😀

luciok
12. jan 2012

@vardzikova A žiadne vilomeniny!! Pekne ho sama ocikáš, rozumieš? 😀 😀

azzura
12. jan 2012

@vardzikova ale teraz co sme online tak ano, ale inac som 2 najstarsia 😀 😀

zasha
12. jan 2012

@vardzikova a ake vsetky vysetrenia mas v poriadku? myslis take bezne raz rocne, alebo nejake speci? ja som na ziadne nebola okrem preventivky... ale rozmyslam ist teraz niekedy, lebo akurat sa mi blizi termin na preventivku tak ze by som ju poprosila o nejake vysetrenia ze sa nedari...

vardzikova
12. jan 2012

@azzura jasne mojka pridam aj foto - aby ste mi verili 😉 🙂 inak viete o tom že ste uplne PERFEKTNE 😀

vardzikova
12. jan 2012

@azzura no tak to určite nie zajtra testujem tento mesiac naposledy .. ved to stoji kopu penazi .. 😀

vardzikova
12. jan 2012

@luciok mojka a nechceš mi ho tak náhodou prisť ocikať ty? 😀

eri28
12. jan 2012

@vardzikova to mavas, ja mozem mat aj antibiotika nikdy mi nemeskala, iba asi raz a to som rapidne schudla, cize to je nieco ine 😉

vardzikova
12. jan 2012

@azzura no ešte tak ... už som sa bala že som sa uplne poplietla a že som už totalna šiši 😀

azzura
12. jan 2012

@vardzikova jasne, že sme vsetky perfis, že baby
@luciok
@eri28
@zasha + zvyšok

luciok
12. jan 2012

@vardzikova Musíme sa podporovať 😉

azzura
12. jan 2012

@vardzikova ja viem co to stoji, ale ved ide o mimčo, co ti mam poslat euraciky 😀 😀

luciok
12. jan 2012

@vardzikova ten by bol negatívny, radšej nie 😀

vardzikova
12. jan 2012

@zasha no mala som robeny hormonalny bol v poriadku, potom som bola na laparku lebo som nemala priechodne jedno vajco .. to už je tiež v poriadku .. všetky ženske veci mam tiež v poriadku ,žiadne zrasty ani cisty ani nič podobne, foliky mam tiež v poriadku .. 😉

vardzikova
12. jan 2012

@eri28 no a ja ked som chora tak mne bežne meška .. je to u mna uplne normalne 😀

eri28
12. jan 2012

@azzura jasne a este ma napadlo, ze moze, byt negativ aj tak je tehu, to sa mi paci, cize nech si to da aj do profilu bude prca...

vardzikova
12. jan 2012

@azzura joj babky moje .. ja tomu vôbec neverim... vy tomu davate oveľa viac ako ja .. 😀