icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
12. jan 2012

@eri28 vsak potom neskor zopakuje test ak by meskala dalej 😎

vardzikova
12. jan 2012

@luciok no to určite mojka bez vas by som bola uplne stratena 🙂

luciok
12. jan 2012

@vardzikova žeby sme my všetky chceli tvoje tehotenstvo viac ako ty? 😀 😀

azzura
12. jan 2012

@vardzikova lebo chceme aby si bola tehu, vsak kto ked nie ty 🙂

vardzikova
12. jan 2012

@azzura no vidiš to .. zajtra testnem ok.

vardzikova
12. jan 2012

@luciok mam taky pocit mojka 😀

vardzikova
12. jan 2012

@azzura no ved to .. mojka ty sa spoliehaš hlavne prteo lebo som bola na prefuky .. takže ty od toho očakavaš veľa 😀 😀 😀 a jasnačka že ta nemožem sklamať

eri28
12. jan 2012

neaka baba mi radila, ako byt tehu a pisala, ze zena sa ma pripravit psychicky na to ma si predstavovat velke brusko a kocik z miminom...
na mna to nezabera...
a este milovat sa v kuchyni na zemi, neviem odkial ma taky recept, ale, ze to funguje, len mojmu sa do toho nechce,....
mi mameodskusane len spalnu a obyvacku 😀 😀 😀 😀 😀
baby ked som mala skor mrchu o 10 dni teraz, kedy mam ovulku, tem moj cyklus to je bordel... 😕

azzura
12. jan 2012

@vardzikova budem cakat, zajtra tu nemam sefku tak budem od rana prikovana na monitor 😀 😀

zasha
12. jan 2012

@vardzikova a pan mangelos? bol uz na nieco? no tak sa popytam mojej gyndy na to co vravis...na tie vysetrenia

eri28
12. jan 2012

@vardzikova aha,,,,

azzura
12. jan 2012

@vardzikova ano zlatko, vsak vies ako to myslim. Musis ma presvedcit, že tie prefuky su ucinne a ze za kratky cas može baba otehotniet 😀 😀

zasha
12. jan 2012

@eri28 😀 joj ani nehovor, ved mne sa aj minule snivalo ze som rodila a ze som v noci k nemu vstavala.... cista magoriada 🙂

luciok
12. jan 2012

@eri28 To sú nejaké divné rady, však sa nad tým zamysli! Dôležité sú predsa iné záležitosti, nie to či to robíš v spálni v posteli, alebo v telefónnej búdke. Že takým bludom vôbec veríš

azzura
12. jan 2012

@eri28 v kuchyni na zemi, vsak tam mam dlazbu, tam by mi bola zima. No ked dojdem domov s týmto napadom, tak moj zas dostane zachvat smiechu 😀 😀 😀 a ked sa dosmeje, tak sa spyta ze kedy to vyskusame. Moj je za kazdu haluz

eri28
12. jan 2012

@luciok ja nehovorim, ze tomu verim 😀 😀 😀 😀 , ona to argumentovala, ze zena lezi na rovnom, zatial co postel , je mekka a pohodlna, zem je preto lepsie stvorena, ale preco v kuchiny, ja neviem 😀 😀 😀

vardzikova
12. jan 2012

@azzura dobre .. tak si rano počkaj na verdikt 😉 🙂 aj ked už teraz viem aky bude no ale nechajte sa prekvapiť .. aby ste neboli prekvapené 😀 😀 😀 😀

mata_ba
12. jan 2012

@vardzikova vies ako to myslim 🙂

azzura
12. jan 2012

@eri28
@luciok asi preto v kuchyni, lebo potom nemusis daleko odbiehat po jedlo, len nohou tuknes do chladnicky 😀 😀 😀

azzura
12. jan 2012

@mata_ba uz si bola u lekara?

eri28
12. jan 2012

ja neviem baby to mi jedna pisala, este davno, mozno tam je len psychika, a ta hra velku ulohu, ci nie....

vardzikova
12. jan 2012

@zasha no tak určite opytaj sa nech ti urobi všetko čo sa da.. my sme to zatiaľ nejak radikalne neriešili snažime sa ešte len druhy mesiac,, takže to beriem v pohode.. doky povedal že niekomu to može trvať aj pol roka amožu byť zdravy ..takže ja mam nato ešte štyri mesiace 😀

vardzikova
12. jan 2012

@eri28 😉

chorucka
12. jan 2012

@eri28 ja som tiez pocula ze na zemi je to najvhodnejsie 😀

azzura
12. jan 2012

@vardzikova jasne, potom na tento tyzden som s tebou skoncila, pokracovanie bude buduci tyzden ak sa dovtedy nezmeni tvoj stav 😀 😀

vardzikova
12. jan 2012

@azzura ja viem milačik .. ja viem.. ja som sidala ultimatum do pol roka maximalne 😀 😀

chorucka
12. jan 2012

@luciok no co kocena ako?

vardzikova
12. jan 2012

@mata_ba 😀

luciok
12. jan 2012

@eri28 Jasné že psychika a zdravotný stav. Lebo ak je niekde problém, ta ťa môžu aj na Mars vystreliť a neotehotnieš

azzura
12. jan 2012

@chorucka a este povedz že to mas aj odskusane 😀 😀 , od teba by to vystalo 😉