icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
12. jan 2012

@mata_ba bože, to vydrzis do pondelka? Ved ked budes dalej pokracovat s grcanim tak skončiš v špitali

mata_ba
12. jan 2012

@mattuliatko30 ale tak vikend rychlo ubehne...

mata_ba
12. jan 2012

@azzura uvidim zajtra..

azzura
12. jan 2012

@mata_ba neodkladaj to

zasha
12. jan 2012

@mata_ba kam idete spolu ak to nie je tajomstvo?

chorucka
12. jan 2012

@azzura ja
@mata_ba nechapem ze co uz nesla k lekarke ze 😕

azzura
12. jan 2012

@chorucka ja tiez nechapem, ze sa tak dlho trapi 😒 . Je dospela, ona vie co je pre nu najlepsie

mattuliatko30
12. jan 2012

@mata_ba no ja by som nečakala 🙂 a chcela vedieť čo najskôr, čo sa deje

zasha
12. jan 2012

@azzura grcanie? fuj,ja to nenavidim. ja som za cely zivot co si pamatam, gracala 1x ked som mala asi 8 rokov a nesadla mi paradajkova polievka tak som sa nahla nad vanu a sablicka 🙂 , a ked som bola babo samozrejme, ale inak nikdy nikdy... som zvedava ako to bude ked sa otehulim 😀 ci mi to nebude zratane 😀

eri28
12. jan 2012

este som dosla, baby poznate to obcas, ked sa utieram na vc, mam malo ruzovej krvi, raz za den, stava sa mi to aj ked sa oprchujem, cize neaka spina, by to nemala byt, trosku som z toho chora, tento mesiac som to mala tri krat mimi cyklu najprv som tomu nevenovala pozornost, ale neviem ☹

eri28
12. jan 2012

@azzura inac pa pomaly sa chystam, len dam do seba papu...

azzura
12. jan 2012

@zasha ja som naposledy grcala minuly rok v auguste, dosla neterka a mala virozu a ja som este srandovala, že ked to chytime tak aspon schudneme. No ja som zacala grcat v noci a skoncila som až o dva dni a to som aj teploty mala a som nakoniec ani na nohach stat 😉 . Bol to des. Nakoniec som si ustlala vedla wc

chorucka
12. jan 2012

@eri28 skus nieco vigooglit mozno najdes nejake baby co maju s tim skusenost 😉

vardzikova
12. jan 2012

@azzura jaaj ale zajtra testuje aj fifitko 😉 🙂 a ta je absolutna adeptka 😉

vardzikova
12. jan 2012

@mmarianka no jasne .. tu je niekto vždy 😀

lucecita
12. jan 2012

Ahojte.....babyyyyyyy, vy ste neskutočnéééééééééé....čo to tu vyvádzate? kto to má potom všetko čítať? 😀 😀 😀 😀 😀 nechce sa mi čítať, dačo nové? ja mám výsledky negatívne, ale kvôli tomu vracanie som si poležala pri infúzke 😀

vardzikova
12. jan 2012

@eri28 ty si to ako zvladla? majne 😀

eri28
12. jan 2012

@vardzikova sorry nechapem...

vardzikova
12. jan 2012

@lucecita ahooooj cicka 😉 😀 takže negativne? a to jedobre alebo zle? 😅

vardzikova
12. jan 2012

@eri28 no že tak si dokazala sexovať aj po laparke?

mattuliatko30
12. jan 2012

@mmarianka ahoj 🙂

lucecita
12. jan 2012

@vardzikova to je dobre mojka, nemám žiadneho bacila ani v krvi sa nič nenašlo...testy na tehu mi nerobila, že ak mi bude meškať mrcha, mám ísť budúci týždeň za gyndošom...

eri28
12. jan 2012

@vardzikova ja neviem to ta cut, brucho cervene, ten krizik pod pupkom, ale, ked je chut 😀 😀 😀 😀

eri28
12. jan 2012

@vardzikova chut....
keby bolo aj tolko deti, kolko sexu...aspon 4

azzura
12. jan 2012

@vardzikova super, tak na obe som zvedava 😉

mattuliatko30
12. jan 2012

@azzura moja som na teba fakt zvedavá..budem na teba myslieť celý víkend..aby mrcha v pondelok neprišla...potom sa testneš?

azzura
12. jan 2012

@lucecita a z coho si tolko grcala??? Super, ked dali infuzku.

azzura
12. jan 2012

@mattuliatko30 niee, ja az ked bude meskat, tak testnem...najskor v sobotu, lebo vtedy bude mat mm narodky 🙂

mata_ba
12. jan 2012

@chorucka
@azzura Baby podla priznakov to vyzera na tehu..a co sa blinkania tyka,mozno budem po mamine,ta pregrcala 9 mesiacov..a navyse vecer som ok..je mi zle len rano a cez den..vecer sa napapam a nic..ja si zajtra spravim este test a uvidim..

mattuliatko30
12. jan 2012

@azzura no ved som myslela,že až ked bude meškať...ved si vravela ,že v pondelok máš dostať nie???takže v pondelok napíšeš už dobré správičky,juuuj.t.eším sa..koľko tehu tu už pribudne na bud.týždeň 🙂))