Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba huráááá..tak zajtra chceme počuť len dobré správičky....jasne ? 😉 😉
@vardzikova boze to si pametam, akurat rano k nam dosli policajti, koli jednemu buzeran...., zobrali mojho v putach a ja som ho cely den hladala po policajtoch v amsterdame, v nadeji, ze ho nedaju do afriky a ja ho neuvidim, a zakazu mu vstup do nl, ja som revala na tej policaj, stanici, akoby ma rezali....okolo 3 po obede ho pustili, on nic neurobil ja brucho katastrofa, vsade pesi a na metro ziadny klud na lozku, len som drzala ranu 😀 😀 😀 😀, ked rano dosli jeden policajt sa ho pytal ci som tehu 😀 😀, no horor......
hladala chlapca, ktory u nas nebyval a preverili a mojho, on este v nl, nema papiere, ja som to baby skoro nerozdichala... a 8 den po oper, som nabehla do prace ja upratujem v hoteli, mamicka moja...... 😉
peklo na zemi.....
@azzura a kto si robí ešte testík?
@mattuliatko30 haha, len aby si nebola prekvapena, že ja k tehulkam nebudem patrit 😉
@mattuliatko30 vsak vardzikova a fifitko
@mattuliatko30 spravim vsetko co je v mojich silach 😀
@vardzikova slabšiu mrchu, moja....
ahojte, tak čo? ani dnes nik nepribudol s dvoma čiarkami? či?
baby ja jem ako po nebohom 2 kila hore mam 85, ja mam vysku 182, kebyze som u nasich doma tak sa prezieram, ale teraz ani nie, ale to som riasila aj minuly mesiac a mimi nikde 😀 😀 😀 😀
@azzura tak to nevieš ani ty sama 😀 treba dúfať a veriť...ale keď najmenej dúfaš tak vtedy sa to vie podariť 😀
@mattuliatko30 vsak neco bude 😀 neriesim 😉

@mata_ba takze zajtra si uz 3 co nam ukaze test. Ale ak to nebude z tehu, tak by si mala ist este pred vikendom k lekarke