Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@edmi ja uzivam femibion 800 a tu v Cechach stoji nieco okolo 300 czk. Ale mas pravdu, aj kyselina listova postaci 🙂 😉
@barushkaaam ja som si dneska bola objednat ten femibion 800 v lekarni,ale on obsahuje viac vitaminov ako a teraz neni ani moc toho ovocia co ja lubim tak asi ten femibion bude lepsi,ty si tehu alebo sa pokusate?
@edmi ja som cerstva tehu 🙂 dozvedeli sme sa to v pondelok rano 😉 akurat, ze som este nebola u doktora, neviem v ktorom som tyzdni, preto som si to v profile nezmenila 😉
@barushkaaam aj som si myslela ze si asi tehu🙂)) aj ja dufam ze uz budem ale musim cakat do stredy dufam ze mrcha nepride,ja som uz bola tehu ale skoncilo sa to MA,a o 2 tyzdne by som uz mala ist do gyn-fivu ale verim tomu ze bude poz.test.mala si priznaky este pred ocakavanou MS?
Ahojte snazilky, konecne som nasla temu aj pre seba 🙂 My s manzelom sa tiez zaciname pokusat o prveho potomka do nasho klanu, tak verim, ze sa nam to vsetkym v dohladnej dobe podari... Som vyzbrojena kyselinou listovou a tiez aj femibionom, ktore ob-den striedam,nakolko ten femibion je ozaj pekna mesacna polozka...
žienky, prajem nám aby sme už čoskoro videli tie vytúžené // 😵
Viete niekto ako funguje ten kalendár čo spomínala chelseeey ?
@anlady uz som na MK co to citala o fungovani, resp. nefungovani kalendara,ale "vraj" funguje tak ze dr. Jonas vypocita jeden den v mesiaci kedy je zena (podla hviezd) najplodnejsia a den pred tymto vypocitanym dnom to treba s nadejnym otcom "skusit". Napr. on vypocita ako najplodnesi den 21.veho, tak ty sa snazis 20.teho 🙂 Ked si sem zadas datum narodenia a cas, tak ti vyrata ten NAJplodnejsi den a teda skusat treba den pred(snad som ta nepomotala) http://najdise.cz/doktor-jonas/jonasova-metoda-...
No ci to funguje, ti poviem az sa zadari 😉
ahojte nemate nahodou s tym skusenosti ze by vam ovulacne testy ukazali tehotenstvo som 23 dc a mam na nom ciarka slabsiu ako kontrolnu ale viditelnu
@edmi je tu taka tema, ze vysiel pozitivny ovu test ked bola tehotna https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/moze-ovulacny-test-odhalit-tehotenstvo/
mna zas boli brusko ako keby som mala dostat mrchu ☹ teplota bola rano hore, tak neviem..aj hlava ma trocha boli a napina ma obcas...to uz je co, nech to uz dostanem, alebo nech tam je darcek 😵
@lucecita dik, uz ma z toho svihne, pri takejto bolesti som uz volakedy mavala mrchu, uz som sa aj najedla aj ked mam stiahnuty zaludok, uz dva dni ma chytaju take hlady, ze az, teraz to trocha preslo..ale lietam na wc kontrolovat 😖
este moze byt aj cysta, bolieva ma skor nalavo

@barushkaaam dakujem noooo femibion je teda dost drahy oproti kyseline listovej asi prejdem nanu