Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@chelseeey : tak to cumim 🙂 hned ten dalsi termin, mi vychadza plus minus do obdobia kedy by som mala ovulovat (zatial som ovu merala podla grafu BT len tento mesiac, ale cyklus mam viac menej pravidelny)..a to este budeme na romantickom vikende s manzelom..tak ked uz toto nevyjde..🙂
@chelseeey : veru, bodyj by..🙂 tak budem verit, ze takato konstelacia nie je nahoda 🙂 juj, uz aby to bolo 🙂)
@zabka88 : zatial celkom dobre, ovulku mi to vyratalo pekne, teraz som v cakacej faze, nemam sice vzorovu trojfazovu tehu krivku, ale ta nemusi byt, tak este nehadzem flintu do zita..kazdopadne s meranim budem pokracovat, aspon uvidim ako to vyzera s mojimi cyklami (aj ked dufam,ze nuebudem merat dlho 🙂)
@delideli no, presne kvoli tomu chcem merať, tento cyklus som sa snazila skorej pocuvat moje telo (ale to blblo jedna radosť) a tiež podla kalendara - ale vtedy zas neboli žiadne priznaky.. ovu testom moc neverim čo tu na MK čítam.. ten graf mi príde najvypovednejší.. zíram že vzorová trojfázová krivka 🙂 počuj moja, ja netuším síce čo to je , ale keď začnem merať prídem si po rozumy 😀 😀
@gelinka75 v mojom pripade si trafila klinec po hlavicke 😀 😀 😀 sme sa bavili o tom, ake to bude ked sa nam narodi mimi, a ja ze to bude jednoduche...naucim ta prebalovat, krmit z flasky a ja budem pekne odpocivat a spinkat 😀 😀 😀 no a vybavene....aj ty mu to skus takto povedat 😎 😎 😎
@gelinka75 hmmmm, tak to ti zavidim...moj nevedel moju sesternicu chytit a zdvihnut 😀 😀 😀 ze : "ako ju mam preboha zdvihnut, sak ju dolamem?" 😀 😀 😀 no sme sa s krstnou nasmiali pri tom...neviem, mozno pri nasom bude iny a bude mi pomahat...ale take ako prebalovanie necha vraj na mna....
ahojte baby, možem sa aj ja k vam pridať. Tiez som uz snazilka..cca 1,5 roka a furt nic.
dakujem, uz druhy den si citam celu temu a potesilo ma že uz je tu par bab tehu. aj ja chceeeem

@anlady urcite dam