icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

edmi
10. nov 2011

@barushkaaam dakujem noooo femibion je teda dost drahy oproti kyseline listovej asi prejdem nanu

barushkaaam
10. nov 2011

@edmi ja uzivam femibion 800 a tu v Cechach stoji nieco okolo 300 czk. Ale mas pravdu, aj kyselina listova postaci 🙂 😉

edmi
10. nov 2011

@barushkaaam ja som si dneska bola objednat ten femibion 800 v lekarni,ale on obsahuje viac vitaminov ako a teraz neni ani moc toho ovocia co ja lubim tak asi ten femibion bude lepsi,ty si tehu alebo sa pokusate?

barushkaaam
10. nov 2011

@edmi ja som cerstva tehu 🙂 dozvedeli sme sa to v pondelok rano 😉 akurat, ze som este nebola u doktora, neviem v ktorom som tyzdni, preto som si to v profile nezmenila 😉

edmi
10. nov 2011

@barushkaaam aj som si myslela ze si asi tehu🙂)) aj ja dufam ze uz budem ale musim cakat do stredy dufam ze mrcha nepride,ja som uz bola tehu ale skoncilo sa to MA,a o 2 tyzdne by som uz mala ist do gyn-fivu ale verim tomu ze bude poz.test.mala si priznaky este pred ocakavanou MS?

chelseeey
10. nov 2011

Ahojte snazilky, konecne som nasla temu aj pre seba 🙂 My s manzelom sa tiez zaciname pokusat o prveho potomka do nasho klanu, tak verim, ze sa nam to vsetkym v dohladnej dobe podari... Som vyzbrojena kyselinou listovou a tiez aj femibionom, ktore ob-den striedam,nakolko ten femibion je ozaj pekna mesacna polozka...

anlady
autor
10. nov 2011

@chelseeey Ahoooj, teší ma, že sa k nám pridávaš. My ideme na to od tohoto cyklu. Dnes mi prišlo 20 ks ovulačných testov 🙂 Tak ti držím palčeky !

chelseeey
10. nov 2011

@anlady 😀 tak to si sa poriadne zasobila heh. Ja to idem zase tento mesiac skusat za pomoci Jonasovho kalendara...tak uvidime 😀 Drzim palceky!!!

anlady
autor
10. nov 2011

@chelseeey ako funguje ten kalendár? Ja som o tom ešte nepočula. Ďakujem za info 🙂

lulien17
10. nov 2011

žienky, prajem nám aby sme už čoskoro videli tie vytúžené // 😵

lucecita
10. nov 2011

@chelseeey ahojky a viatj medzi nami....nech sa to podarí čím skôr 😀 😅

anlady
autor
10. nov 2011

Viete niekto ako funguje ten kalendár čo spomínala chelseeey ?

chelseeey
10. nov 2011

@anlady uz som na MK co to citala o fungovani, resp. nefungovani kalendara,ale "vraj" funguje tak ze dr. Jonas vypocita jeden den v mesiaci kedy je zena (podla hviezd) najplodnejsia a den pred tymto vypocitanym dnom to treba s nadejnym otcom "skusit". Napr. on vypocita ako najplodnesi den 21.veho, tak ty sa snazis 20.teho 🙂 Ked si sem zadas datum narodenia a cas, tak ti vyrata ten NAJplodnejsi den a teda skusat treba den pred(snad som ta nepomotala) http://najdise.cz/doktor-jonas/jonasova-metoda-...
No ci to funguje, ti poviem az sa zadari 😉

edmi
10. nov 2011

ahojte nemate nahodou s tym skusenosti ze by vam ovulacne testy ukazali tehotenstvo som 23 dc a mam na nom ciarka slabsiu ako kontrolnu ale viditelnu

anlady
autor
10. nov 2011

@chelseeey nie, vôbec si ma nedomotala. A poznáš niekoho komu to takto vyšlo? Mne to ukázalo až 5.12. a to mi len teraz skončila mrcha... 😖

gelinka75
10. nov 2011

@edmi je tu taka tema, ze vysiel pozitivny ovu test ked bola tehotna https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/moze-ovulacny-test-odhalit-tehotenstvo/

edmi
10. nov 2011

@gelinka75 aha dakujem ti

anlady
autor
10. nov 2011

@edmi Podaj by ti to vyšlo 🙂

lucecita
10. nov 2011

@chelseeey ja som si to tiež skúsila a prvý plodný deň mi vyšiel 4.12.2011, čiže podľa toho sa máme snažiť 3.12.2011, žeee? skúsim to a uvidíme, keďže mršula má zaklopať 19.11.2011 😀

gelinka75
10. nov 2011

mna zas boli brusko ako keby som mala dostat mrchu ☹ teplota bola rano hore, tak neviem..aj hlava ma trocha boli a napina ma obcas...to uz je co, nech to uz dostanem, alebo nech tam je darcek 😵

chelseeey
10. nov 2011

@anlady nepoznam osobne nikoho,akurat tu na MK som o tom citala, ze babam to s kalendarom aj vyslo,aj nevyslo...tak neviem uvidime! Skus to s ovu testami, potom si zas ja necham poradit 🙂

@lucecita dakujem za privitanicko, hned sa tu citim ako domaca 😎

edmi
10. nov 2011

@anlady dakujem ti velmi pekne dufam aj ja

anlady
autor
10. nov 2011

@chelseeey No jasné. Ale skôr by som sa spoľahla na tie testy. Ale každá skúsenosť je dobrá 😉

anlady
autor
10. nov 2011

@edmi už si skúšala test?

lucecita
10. nov 2011

@gelinka75 ale príznakom tehu je aj pocit ako keď máš dostať mršulu, tak nestresuj 😀 😀 😀 😀

lucecita
10. nov 2011

@chelseeey ja so tu tiež len krátko a dievčatá ma hneď vzali medzi seba, tak preto to ďalej oplácam 😉 😉 😉

edmi
10. nov 2011

@anlady nie sa mi to zda este skoro budem az na buduci stvrtok skor nechcem ale ovu test som skusila

anlady
autor
10. nov 2011

@edmi tak potom daj určite vedieť 😉

chelseeey
10. nov 2011

@lucecita presne tak 3.12.2011 by ste sa mali snazit... 😀 kiez by to vyslo!
Ja to idem tento mesiac skusit podla kalendara,ale zaroven si ratam aj plodne dni, ktore mi uplne nesedia s tymto vypoctom,takze v podstate skusam dve metody zaroven 🙂

gelinka75
10. nov 2011

@lucecita dik, uz ma z toho svihne, pri takejto bolesti som uz volakedy mavala mrchu, uz som sa aj najedla aj ked mam stiahnuty zaludok, uz dva dni ma chytaju take hlady, ze az, teraz to trocha preslo..ale lietam na wc kontrolovat 😖
este moze byt aj cysta, bolieva ma skor nalavo