icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
12. jan 2012

@kikaneu pozitivneho myslenia ? mojka ja mam toľko pozitivneho myslenia že ho možem až rozdavať .. ja sa len snažim nato nemyslieť 😀 😀 😀 😀

vardzikova
12. jan 2012

@zuzanka9999 mojka tak ja niesom natom podobne ale u mna mrcha ešte stale nieje,,, ako aj u teba,, ja čakam čo bude a ty si už testovala?

zuzanka9999
12. jan 2012

@vardzikova hej moja, uz som testovala naposledy vcera rano a ukazalo /. neviem je to zvlastne a tebe kolko meska???? mne dnes piaty den, pockam este do stredy a potom volam doktorke, asi to bude na vyvolavacku :((((((

palculienka2011
12. jan 2012

@vardzikova mojkaaa u mna nic, som v poradovniku na cakacke, 24dc-my sme s azzurou narovnako a neocakavam v pondelok a ak nedojde, tak utorok testujem, ale skor mam pocit, ze nic ako nieco....ale nie som pesimisticka, skor zmierena 😎 😀 😀 😀

vardzikova
12. jan 2012

@zuzanka9999 mne dnes meška už 4 den zajtra bude piaty, včera som si aj dala trošku červeneho vinka aby som to trošku posurila ale nič

vardzikova
12. jan 2012

@palculienka2011 joj ty tralala si 😀 😀 😀 😀 takže ty potom budeš naraz s azzurkou testovať heeej ? no dobre dobre len nech ti milačik vyjdu // budem držať prsty

zuzanka9999
12. jan 2012

@vardzikova ja presne to iste dala som vinko dnes cely den cucorieskovy a brusnicovy dzus a nic :(((( no som zvedava kedy ides testnut??? ja zajtra rano

vardzikova
12. jan 2012

@zuzanka9999 ja tiež zajtra rano 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zuzanka9999
12. jan 2012

@vardzikova juuuuj tak super npisem ti rano spravu ako test dopadol🙂

vardzikova
12. jan 2012

@zuzanka9999 tak to maš jasne že napišeš a pridaj aj foto ako aj ja

zuzanka9999
12. jan 2012

@vardzikova no pridam foto ak tam budu nejake ciarky 🙂 mas aj nejake priznaky?citis sa inak?

vardzikova
12. jan 2012

@zuzanka9999 niee nemam žiadne priznaky okrem toho že mi meška mrcha a ty citiš sa nieako inak?

zuzanka9999
12. jan 2012

@vardzikova vies co akurat namiesto mrchy mam husty biely vytok na tampone, bo preistotu si davam do prace, boli ma podbrusko uz styri dni akoby som mala mrchu ale mrcha nikde nie je, to je vsetko.

vardzikova
12. jan 2012

@zuzanka9999 no tak ale stale maš viac priznakov ako ja 😀 a čo mysliš podarilo sa ?

zuzanka9999
12. jan 2012

@vardzikova fakt neviem ci sa podarilo kedze zatial tehu test nic neukazal, ja len dufam ze nebudem musiet ist na vyvolavacku. a ak by som bola tehu tak dufam ze fazulka je zdrava bo sme dost zurovali cez silvestra a nasledne na lyzovacke z ktorej som prisla v nedelu :/

vardzikova
12. jan 2012

@zuzanka9999 ej ha mojka tak ty si to potom asi poriadne roztočila 😀 ja som sa pre istotu krotila 😉 milačik a vy sa už ako dlho snažite?

zuzanka9999
12. jan 2012

@vardzikova no roztocila to teda hej az ma vycitky zozieraju ze som tolko popila a nielen jeden vecer. snazime sa od augusta cize pol roka a celuuuuu tu dobu som nemala ani pohar vina alebo radler a teraz december a silvester a lyzovacka som sa odviazala, bo sme zacali risit s drahym svadbu a tak a ze sa budeme venovat tomu a boh vie, mozno sa prave preto zadarilo/zadari. Len fakt ak ano tak budem nervozna celych 9 mesiacov ci je vsetko tak ako ma byt. a vy sa kolko snazite?

vardzikova
12. jan 2012

@zuzanka9999 och no tak toho by som sa bala aj ja.. či je všetko v poriadku 😒 , my sa snažime teraz je to druhy mesiac 😉

vardzikova
12. jan 2012

tak lasky ja vas opušťam idem sa venovať manželikovy čafte 😀 zajtra rano sa hlasim

jorgie
12. jan 2012

ahojte. tak ja som dnes DC30 a mrcha nikde. Uz ani moc necitim ziadne predmrchovske bolesti, tak ako posledne 3 dni..no neviem, neviem
este pockam a ak sa neukaze do soboty tak budem testovat 🙂

vsetkym potencionalnym tehulkam co testuju zajtra drsim moc palceky! nech si tam vsetky najdete //!

zuzanka9999
12. jan 2012

@vardzikova tak vitajte v klube 🙂)))) ja som si myslela ze otehotniet bude lahke a uz je to pol roka a tak trosku sa mi to zacina zdat nedosiahnutelne🙂

fifitko25
12. jan 2012

@jorgie neviem či zaspim od tolkeho vzrusenia na zajtrajsok 😉

mattuliatko30
12. jan 2012

@fifitko25 nebooooj..sme s tebou 🙂

palculienka2011
12. jan 2012

@zuzanka9999 prosim ta ty sa nestresuj ze si pila,lebo ten stres uskodi viac ako alkohol. Ved fazula este neni pripojena k tvojmu krvnemu obehu, tak nema z coho byt schlastana. Ver miii, robila som o tom bakalarku 😉 strachovat sa mozu notoricke alkacky, co chlascu pocas tehu a hlavne prvy trimester je kriticky, neboj, priroda to tak vymyslela, ze dokym nezistis, ze si tehu, nema sa z tohto ohladu co stat. To by po svete chodili sami sisi ludia-statisticky velke percento deti je pocatych pod parou 😀 😀 😀 😀

palculienka2011
12. jan 2012

@fifitko25 takze je mozne, ze nebudes testovat rano ale este v noci, hej? 😀 😀 😀 ale taketo vzrusenie je supiiiiis

mattuliatko30
12. jan 2012

@mata_ba ďakujeeeem...aj tebe...a teším na zajtra 🙂

zuzanka9999
12. jan 2012

@palculienka2011 🙂)))))) fakt? boze dakujeeeeeem, si ma ukludnila keby nahodou som bola tehu, a ty co si studovala/studujes? to si mala zaujimavu temu. a to mas pravdu vela deti je splodených pod parou 🙂)))))

luciok
12. jan 2012

@fifitko25 Hmm tak zajtra bude veľký deň, teším sa na pozitívne správy. 😉

anait
12. jan 2012

Nejake nove ciarky zeny? 🙂

fifitko25
12. jan 2012

@palculienka2011 Myslím že do rana vydržím 🙂 i ked neviem, Čo sa mi bude snívať 😀