icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

l_e_n_o_c_k_a
12. jan 2012

@gelinka75 kazdy chlap je iny, mozno mu to pojde jedna radost 😉
ja som rada ze som bola, lebo by som mu asi neverila 😀

gelinka75
12. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a nejak to nepreziva, tak to snad nejako dopadne 😀 😀 ja mam vacsie nervy ako on 😉

l_e_n_o_c_k_a
12. jan 2012

citala som stare prispevky, a kopu zienok ma tehotenske priznaky... velmi vam to vsetkym prajem... ale aj ja chceeeeeeeeeeeeeeeeeeem... no po predchadzajucej skusenosti sa tiez velmi bojim... vcera mi lekarka v Heliose povedala, ze som ovulku mala, bo videla zlte teliesko... no moj doktor povedal, ze tento mesiac mat ovulku nebude, nakolko som potratila... tak ja uz potom neviem, ktoremu verit 😅 Má niektora z vas skusenosti s doktorkou Gáťovou z Heliosu? 😅 o mne sa zdala velmi milá, vsetko nam pekne vysvetlila uplne do podrobna... tak rozmyslam, ze ci sa k nej neprehlasim

mata_ba
12. jan 2012

@nnikka tak ti drzim palceky 🙂 a uz ti aj meska mrcha ci ee?

l_e_n_o_c_k_a
12. jan 2012

@gelinka75 ja som bola na tom rovnako ako ty, manzel to zvladal bravurne, este si robil srandicky cestou tam...

nnikka
12. jan 2012

@mata_ba este nie...

l_e_n_o_c_k_a
12. jan 2012

@gelinka75 ako dlho sa snazite?

mata_ba
12. jan 2012

@nnikka moooc teda drzim paste

gelinka75
12. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a my 4 mesiace zatial a bohvie kolko este 😅 vy ste na tom ako

l_e_n_o_c_k_a
12. jan 2012

@gelinka75 v marci bude rok... bo ja som striktne chcela vyckat že sa budeme pokusat az po svadbe... a potom sme riesili ine veci tak sme sa zacali snazit od marca 2011... no keby vedela, ze to takto dopadne, tak sa snazime este za slobodna, no ja blba som sa nechela vydavat tehotna... 🤐

gelinka75
12. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a tak to chodi, neboj raz sa to isto podari, mozno coskoro, beries aj nejake vitaminy?

l_e_n_o_c_k_a
12. jan 2012

@gelinka75 no to dufam 😉
jasne, vitaminov mam plny stolik... kyselina listova, E-cko, vapnik-horcik-zinok, + cajiky... a ty?

eri28
12. jan 2012

baby caute ja este nespimm 😀 😀 😀 😀

gelinka75
12. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a ja mam teraz femibion, ale dala som mesiac prestavku, teraz pokracujem 🙂

gelinka75
12. jan 2012

@eri28 ako to? ved chodis skoro

eri28
12. jan 2012

rozmyslam a mam bolesti v pravo, skoro okolo bedroveho klbu smerom k bruchu neviem preco, a dnes som mala, zase mini krv, len raz na vc, ked som sa utrela, vobec neviem preco..

eri28
12. jan 2012

boli sme nakupovat, a dost tazky nakup asi 15 som tahala na voziku a potom bola na wc...

l_e_n_o_c_k_a
12. jan 2012

@gelinka75 ja som uzivala femibion... doktor mi povedal, ze vela zenam pomohol otehotniet,,, mne vsak nie, uzivala som ho 8 mesiacov... a dalsia vec je ze je dost drahy... tak som si vyskladala sama vitaminky co obsahuje aj femibion... joooj a zabudla som na zelezo, aj to uzivam,,, sice mi nerobi moc dobre, ale musim, som anemicka ☹

eri28
12. jan 2012

a vlastne vcera som vypila vodku, a rano tiez krv na toaletnom papieri a potom nic cely den a v moci krv nemam, tak neviem, ☹

gelinka75
12. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a aj ja som anemicka, takze mi to len pomoze, mas pravdu je hrozne drahy, ja som brala len cistu kys.listovu a Evitamin, ale dr. na mna kukal akoby som bola z marsu a ze mam prejst na femibion, ja neviem niekto hovori, ze to je jedno, ze je to reklama atd. radsej to neriesim

eri28
12. jan 2012

@gelinka75 moja akurat som to tu rozpisovala.....

gelinka75
12. jan 2012

@eri28 a ty teraz beries antiku? ved to neni normalne takto krvacat, nepojdes k dr.?

eri28
12. jan 2012

@gelinka75 beriem asi som jednu neuzila na silvestra, ale nemyslim, ze som tehu, a zajtra volam k dokimu, ta bolest v pravo je tupa, a strasna...........

l_e_n_o_c_k_a
12. jan 2012

@gelinka75 su to reklamne tahy 😀 ja som napr. kupovala gynex u mojho gynekologa za 22 € a ked som si ho objednala z netu, tak ma vyssiel 16 € a nad 30 € sa neplatilo postovne, tak som si vzdy objednala 2 ks a tak som usetrila 8 € na dvoch flastickach čiže polovicu balenia... biznis je biznis... 😀 😀 😀 😀

gelinka75
12. jan 2012

@eri28 no radsej nech ta kukne na utz, lebo to moze byt hocico ☹ 😨 aby sa ti to este nezhorsilo

l_e_n_o_c_k_a
12. jan 2012

@eri28 mne sa to tiez stalo, mala som 1-2 kvapky krvi po malej potrebe... chodila som k dokimu na folikulometriu a myslela som si, ze mozno z toho... aj som mu to vravela, ale on tomu nepripisoval ziaden vyznam,,,, no za zavolanie nic nedas...

eri28
12. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a takze teoreticky je to okej, vydichla som si trosku....

l_e_n_o_c_k_a
12. jan 2012

@gelinka75 som 23 DC, zajtra by mala prist mrcha... no myslim si ze nepride, a taaaak velmi by som chcela aby dosla, bo sa chceme pokusat o mimi zase... tak velmi by som chcela mat pravidelnu mrchu... este sa mi ani raz nestalo, ze by prisla na cas

prajem dobru noc vsetkym, zajtra cakam na pozitivne testiky... 🙂 😉 🙂 😉 🙂 😉 🙂 😉

l_e_n_o_c_k_a
12. jan 2012

@eri28 ale urcite mu zavolaj, nezanedbaj to !

eri28
12. jan 2012

inac trosku od veci kupila so detsky cume, ze ked sa raz zadari, dam ho mojmu a napisem tam, ze cakame mimi, je chutny biely, pre kapucinko bude ako stvoreniii 😀 😀 😀 😀 😀