Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 ahaaaaaa hej uz rozumiem🙂vdaka
@ivka228 aha cyklus mas aky dlhy, mne vychadza 33 DC ale dnes som uz tych spominanych 38 DC
dobre ranko
@fifitko25 @vardzikova baby velmi sa tesim s vami, a moc vam to prajem, nech to silnie 😵 😵 😵
@vardzikova caukoo, co som ti hovorila ze musis tete Monike verit 😀 😀 , jak sa tesim že induicia ma u teba nesklamala 😵
@chorucka som takto: http://www.fertilityfriend.com/home/39fff0
@zuzanka9999 ja mavam bezne 29-31 dnove, tak ten 40 bol pre mna prvy v zivote taky dlhy. 😒
som sa zas zasekla http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6
@ivka228 jj aj toto bude moj treti krat v tomto roku taky dlhy, z toho som zatial raz bola na vyvolavacke.
dobre ranko, ked som dobre citala dvom ducho gratulujemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, je to tam a ja sa s vami tesimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@fifitko25 : supeeeer 🙂, hrozne sa s tebou tesim a nech dusik silnie.🙂 ja som si uz robila mamatest ked som nebola tehotna a ciarka tam proste nebola ani do 5tich minut,ale ani po 2 hodinach,proste ked nie je ,tak sa tam nema odkial nabrat..ale ked je dusik ,tak proste je 🙂veeelmi gratulujem..skus pockat tak 2 dni a testni znovu,iste tam uz bude krasna ciarka a v pravy cas..🙂
@vardzikova : dusikom treba verit, anjelik 🙂 tesiiiiim sa s tebou a tiez gratulujem..🙂a tesim sa az date baby aj fotecky..skus mamatest za 2 dni a uvidis ake budu krasne kolajnicky..🙂
@azzura inak sa cítim fajn, bolia ma prsia ako pred mrchou a trošku cítim vaječníky, ale len slabo. No boleli ma kríže už asi 4 dni, dnes zatiaľ nie, a včera som vypila hádam 5 litrov vody, čo som bola taká smädná.... a večer chodím spať o osmej, le to pripisujem aj únave z roboty.... no neviem, testnem znovu, dnes si idem kúpiť ešte aspoň 4 mamatesty 😀
@azzura to nevadí moja......ešte môžeš stúpať a stúpať... 😉
@azzura Ahoj. No kde je naša @vardzikova ?? Už som netrpezlivá čo nové 😀
to neva.............. 🙂
@chorucka ešte teraz sa z toho klepem .. ja tomu proste neverim

@fifitko25 dost dlho, ale tak to je super naozaj ze konecne ste sa dockali🙂 moc moc moc sa tesim