Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 : to ti verim 🙂 ale testovala si o dost skor nez ja,takze este ani silnejsia ciarka nez dusik nemoze byt..asle ako som tu uz xkrat citala- aj dusik je ciarka a z nicoho nic sa sam neobjavi 🙂 a navyse mas aj priznaky 🙂- co ja napriklad nemam este ani teraz 🙂 tiez by som bola vyklepana, ale neboj za den,dva ti kraaaaasne zosilnie..🙂
a iste svoju rolu zohralo aj to,ze si vcera viac pila,tak nie je moc taky koncentrovany..
@zuzanka9999 foto skusim pridať až večer lebo rano sami tak triasli ruky že nebolo videť ani prd
@ivka228 dakujem .. ale zajtra pre istotu testnem lebo ja tomu nedokažem uveriť
@vardzikova ????????
@vardzikova :casom uveris 🙂 ja tomu neverim doteraz 🙂
@mattuliatko30 dakujem lasko ... aj ja sa tešim netešim sama neviem ako sa mam tvariť čo mam robiť... bože škoda že som nemala ešte jeden tehu test doma testla by som ešte raz aby som tomu nieako uveria
@fifitko25 jeeeej lasko .. tak to je supeeeeeeeeeeeeeeeeeeer teším sa s tebou 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@gelinka75 dakujem moja 😉 🙂
@azzura ja viem mojka .. ale ja tomu ešte stale neverim.. nedokažem tomu uveriť .. ja ja som uplne mimo.. zajtra musim ešte raz testnuť a ak tam bude ešte raz duch tak to bude asi dobre nie? ☹
@delideli dakujem lasko .. určite vyskušam .. a ten duch tam v podstate len tak z ničoho asi by nemohol byť že?
@vardzikova : urcite nemohol,ja mam za sebou dva negativne testy,jeden z nich bol mamatest a bol krasne biely,3-5-10 aj 60 minut po testovani,proste nikde nic..len mas este malinko toho HCG, kedze je skoro ..neboj hladina zacne stupat a potom uz budu krasne kolajnicky..co som tu na MK citala,tak skusenejsie baby vzdy tvrdili,ze ked je tam ducha,tak je tam aj fazulka 🙂 a najma ked robis taky overeny test ako je napr. mamatest-u toho nikto nespominal,ze by hadzal falosnych duchov,alebo nieco podobne..ved aj ten moj spred mesiaca- naozaj bielucky ako sneh..
@mattuliatko30 ahojko, nemusi stupnut, staci ked neklesne
@zuzanka9999
@mata_ba ta dobre ranko, co to dievcata, ze testy negativne? :(
@vardzikova cica, tak sa strasne s tebou tesi,. doma som hovorila mm, že urcite budes tehu 🙂
@vardzikova aj ja s tebou 😀 len stále tomu neverím,, chcem sa poistiť zajtra aj v nedeľu radšej
@vardzikova úžasná správa na ráno, tešíme sa s tebou 😉
@vardzikova no, uz ked mas ducha, tak to podla mna uz o nieocm svedci 😉
@fifitko25 ta toto... stes a s @vardzikovou dohodli? :D
@vardzikova @fifitko25: gartulujem🙂)Presne týmto som prešla minulý štvrtok-objavil sa minidušík, ani som si nebola istá či je tam, v piatok už bola, sobota zosilnel v nedelu v den ms už zretelný a včera z poobedného už čiarka silná ako kontrolná🙂)Takže je to tam!
Juuj, ďalšie septembrovčiatka! 🙂
@vardzikova
@fifitko25 no co som vam hovorila? duchovia zosilneju, z coho by tam asi tak boli? to je supeeeeeer 🙂

@kandee1201 moja foto by som aj dala ale neviem to tak odfotiť aby to bolo vidieť... 😒