icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
13. jan 2012

@kandee1201 moja foto by som aj dala ale neviem to tak odfotiť aby to bolo vidieť... 😒

delideli
13. jan 2012

@fifitko25 : to ti verim 🙂 ale testovala si o dost skor nez ja,takze este ani silnejsia ciarka nez dusik nemoze byt..asle ako som tu uz xkrat citala- aj dusik je ciarka a z nicoho nic sa sam neobjavi 🙂 a navyse mas aj priznaky 🙂- co ja napriklad nemam este ani teraz 🙂 tiez by som bola vyklepana, ale neboj za den,dva ti kraaaaasne zosilnie..🙂
a iste svoju rolu zohralo aj to,ze si vcera viac pila,tak nie je moc taky koncentrovany..

vardzikova
13. jan 2012

@zuzanka9999 foto skusim pridať až večer lebo rano sami tak triasli ruky že nebolo videť ani prd

vardzikova
13. jan 2012

@ivka228 dakujem .. ale zajtra pre istotu testnem lebo ja tomu nedokažem uveriť

luciok
13. jan 2012

@vardzikova ????????

delideli
13. jan 2012

@vardzikova :casom uveris 🙂 ja tomu neverim doteraz 🙂

vardzikova
13. jan 2012

@mattuliatko30 dakujem lasko ... aj ja sa tešim netešim sama neviem ako sa mam tvariť čo mam robiť... bože škoda že som nemala ešte jeden tehu test doma testla by som ešte raz aby som tomu nieako uveria

vardzikova
13. jan 2012

@fifitko25 jeeeej lasko .. tak to je supeeeeeeeeeeeeeeeeeeer teším sa s tebou 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
13. jan 2012

@gelinka75 dakujem moja 😉 🙂

vardzikova
13. jan 2012

@azzura ja viem mojka .. ale ja tomu ešte stale neverim.. nedokažem tomu uveriť .. ja ja som uplne mimo.. zajtra musim ešte raz testnuť a ak tam bude ešte raz duch tak to bude asi dobre nie? ☹

vardzikova
13. jan 2012

@delideli dakujem lasko .. určite vyskušam .. a ten duch tam v podstate len tak z ničoho asi by nemohol byť že?

delideli
13. jan 2012

@vardzikova : urcite nemohol,ja mam za sebou dva negativne testy,jeden z nich bol mamatest a bol krasne biely,3-5-10 aj 60 minut po testovani,proste nikde nic..len mas este malinko toho HCG, kedze je skoro ..neboj hladina zacne stupat a potom uz budu krasne kolajnicky..co som tu na MK citala,tak skusenejsie baby vzdy tvrdili,ze ked je tam ducha,tak je tam aj fazulka 🙂 a najma ked robis taky overeny test ako je napr. mamatest-u toho nikto nespominal,ze by hadzal falosnych duchov,alebo nieco podobne..ved aj ten moj spred mesiaca- naozaj bielucky ako sneh..

azzura
13. jan 2012

@delideli sa budem snazit 😉

azzura
13. jan 2012

@fifitko25 ti budem drzat palceky aby to vydrzalo. Takze ziadne vynimocne priznaky

azzura
13. jan 2012

@mattuliatko30 ahojko, nemusi stupnut, staci ked neklesne

delissavt
13. jan 2012

@zuzanka9999
@mata_ba ta dobre ranko, co to dievcata, ze testy negativne? :(

azzura
13. jan 2012

@vardzikova cica, tak sa strasne s tebou tesi,. doma som hovorila mm, že urcite budes tehu 🙂

azzura
13. jan 2012

@luciok ahojko, supis co mame dve s duchacikom

fifitko25
13. jan 2012

@vardzikova aj ja s tebou 😀 len stále tomu neverím,, chcem sa poistiť zajtra aj v nedeľu radšej

luciok
13. jan 2012

@vardzikova úžasná správa na ráno, tešíme sa s tebou 😉

luciok
13. jan 2012

@azzura Jasné, konečne sa tu po dlhšej dobe zas niečo deje

delissavt
13. jan 2012

@vardzikova no, uz ked mas ducha, tak to podla mna uz o nieocm svedci 😉

azzura
13. jan 2012

@luciok no, uz to tu dlho stagnovalo 😀

delissavt
13. jan 2012

@fifitko25 ta toto... stes a s @vardzikovou dohodli? :D

luciok
13. jan 2012

@azzura To znamená, že už sme na rade my, nie? 😀

azzura
13. jan 2012

@luciok myslis? ty si tiez buduci tyzden

luciok
13. jan 2012

@azzura Neviem, len sa snažím samu utešiť, že to vyjde. Veľmi by som chcela...

azzura
13. jan 2012

@luciok ty si kolky den

danjelca
13. jan 2012

@vardzikova @fifitko25: gartulujem🙂)Presne týmto som prešla minulý štvrtok-objavil sa minidušík, ani som si nebola istá či je tam, v piatok už bola, sobota zosilnel v nedelu v den ms už zretelný a včera z poobedného už čiarka silná ako kontrolná🙂)Takže je to tam!
Juuj, ďalšie septembrovčiatka! 🙂

alyce
13. jan 2012

@vardzikova
@fifitko25 no co som vam hovorila? duchovia zosilneju, z coho by tam asi tak boli? to je supeeeeeer 🙂