Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@danjelca ale ten pocit je proste neskutočny 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@azzura nie ja nemam žiadne priznaky chapeš to žiadne .. nič .. akurat ta mrcha ale inak nič... preto tomu neverim že to nemože byť pravda ..
@mattuliatko30 takto maš jasne dnes ked pridem domov tak testnem .. myslite že tam bude duch alebo ho nebude ani vidieť?
@azzura mm o tom vie lebo sama som tomu neverila tak sme obaja pozerali na ten test ako puci 😀 😀 😀 😀
@delideli dnes si kupim mama test a vyskušam rano
@vardzikova 🙂) 🙂) ja som tiež neverila ...a teraz ked mi všetky príznaky prešli, asi si sem tam spravím test, že je tam čiarka, lebo ani neviem že som tehu..okrem asi väčšej unavenosti, ale to je aj týmto počasím🙂
Na kedy ti vychádza termín?🙂)
Babky a ako to teraz vlastne je ja si platim DNP ešte len jeden mesiac .. to stiham? zaplatiť tych 9 mesiacov ? ma porazi ak nie .. lebo začala som decembrom
@vardzikova moja, ale kazda na tehu reaguje inac ako aj cely cyklus mavamae kazda iny. Neries to, zatial sa tes s dusika a proste ver ze dokydy pojdes dokymu to vydrzi 😉
@vardzikova to by si snáď mala stihnúť..
@danjelca ja ani neviem .. ja som taketo veci ešte ani nerešila ako si dokažem vypočitať termin? hm?
@azzura juj..tak super...tehulky sa množia 🙂
@vardzikova super, tak aj o dnes bude uplne mimo v robote z teba 😀 😀
@vardzikova bude bude...a ráno krajšie viditeľný..nedá sa ti to odfotiť???a dať sem? 🙂
@mattuliatko30 aj ja sa tesim
@vardzikova urcite stihas, DNP si musis platit mininalne 270 dni pred nastupom na matersku dovolenku, takze stihat stihas v pohode. A kedze sa tehotenstvom dostavas momentalne do ochrannej doby, rusit ti to taktiez nebudu, takze bud v klude. 🙂
@vardzikova daj si že tehotenská kalkulačka, a termín poslednej ms🙂
@azzura tak dnes sa to tu začalo pekne 🙂 verila som ,že bude tu tehuľka....jedna isto!!! a dúfam,že pribudnú ďalšie a ďalšie... 🙂
@azzura a to kedy mam ist vlastne k dokymu?
@luciok snad? čo to je snad?
@mattuliatko30 pekne sa nam uzavrel tyzden. Dufam ze aj buduci tyzden bude taky plodny, aspon chorucka by mohla byt
@azzura tak to si viem živo predstaviť 😀

@luciok tak ju odozen, depkovat budes ak dorazi mrcha 😠