icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
13. jan 2012

@vardzikova zavolaj sestrivćke a povedz ze ti meska a ona ta objedna, ale vacsinou ti da tak termin ked uz meska 14 dni, vsak ona ti povie. Brnkni

vardzikova
13. jan 2012

@mattuliatko30 tak skušala som len ti hovorim bola som v takom strese že sa mi ruky neskutočne klepali a nedokazala som urobi fotku bez toho aby nebolo vidieť nič

delissavt
13. jan 2012

@azzura jooooj, nebudes posledna, cosi ťuk ťuk 🙂 etse zeby si za tyzden nezahlasila, ze aj ty mas ducha 😉, co tisilno prajem 🙂

vardzikova
13. jan 2012

@delissavt ufff tak to mi odľahlo .. teda .. počuj a to kedy sa vlastne ide už na matersku koľko tyždnov pred?

azzura
13. jan 2012

@delissavt neverim, že budem dalsia.....ale to je jedno, ved som uz pripravena na tie prefuky. Nemoze byt kazda tehu

mata_ba
13. jan 2012

@zuzanka9999
@kandee1201
@mattuliatko30 Ja uz prestavam dufat..mozno mam len zapal..dnes sa citim brutal na mrchu ☹ ale asi pojdem uz dnes k mudr..uvidim..a mrcha meska 3 dni..

@fifitko25
@vardzikova mooooooc vam gratulujem babenky 🙂 🙂

delissavt
13. jan 2012

@vardzikova ak sa nemylim, tak 6-8 tyzdnov pred.

luciok
13. jan 2012

@vardzikova Neboj, stihneš 😀

vardzikova
13. jan 2012

@azzura no tak ja to skusim ..teda 😉

delissavt
13. jan 2012

@azzura aj vardzikova sa uz videla tancovat na segrinej svadbe a kukni tu :D takze, co nie je, moze byt 🙂

vardzikova
13. jan 2012

@delissavt a to mi chceš povedať milačik že to stiham? ked som si to začala platiť ešte len v decembri? 😲 no mna asi fakt že šľak trafi

vardzikova
13. jan 2012

@delissavt no tak to maš pravdu .. vardzikova sa videla ako tancuje a hovno prd

delissavt
13. jan 2012

@vardzikova si spocitaj presne 270 dni od platenia, na kedy ti to vychadza.... nie mesiace, ale presne dni od zaciatku platenia, ti to pravdepodobne vyjde tak na tesno 🙂

vardzikova
13. jan 2012

@delissavt ja som bola až v podstate niekedy v polovici decembra 😠

delissavt
13. jan 2012

@vardzikova jaky prd ty trubka... potancujes aspon hlavkou 😀 😀 😀

vardzikova
13. jan 2012

@delissavt a to potom musim odniesť aj nieaky papier do socialnej poistovne? alebo ako? vieš či mi doky potom nemože napisať menej ako by som v skutočnosti boal tehu vieš?

purina12345
13. jan 2012

@fifitko25 @vardzikova ahojte babuľky, moc sa teším z vašich testíkov 😵 tak nech len pekne silnejú a dúfam že pridáte foto nech sa môžem pokochať

vardzikova
13. jan 2012

@delissavt tak to je uplne na prd ,,, do riti takto som to nechcela 😖

fifitko25
13. jan 2012

@danjelca ďakujem 😀 chystám sa testovať celý víkend, mršaňa je na pláne v nedeľu, tak dúfam, že už ju 9 mesiacov neuvidím 😉 pridám aj fotku - ale poobede z domu 😉 len dúfam, že si zo mňa test neurobil srandu

delissavt
13. jan 2012

@vardzikova takze narok by ti mal vznikat 20. septembra ak si zacala platit 15.12. Si vypocitaj priblizny termin porodu aj odpocitaj 6 tyzdnov. skus....

vardzikova
13. jan 2012

@delissavt mojka približny termin pôrodu mi vychadza na 19.septembra

azzura
13. jan 2012

@vardzikova ok, daj vediet co ti povedala

azzura
13. jan 2012

@delissavt co uz, tak nemože mat vsetko 😀

vardzikova
13. jan 2012

@azzura ok dam neboj sa 😉

delissavt
13. jan 2012

@fifitko25 urcite neurobil a gratulujem! 🙂

danjelca
13. jan 2012

@vardzikova ak nestihneš 6 týždnov pred pôrodom o DNP si môžeš žiadat aj v den pôrodu, čiže no stress🙂

vardzikova
13. jan 2012

BaBKY A ked ma niektora ja neviem napriklad sa jej narodi babo v 7 mesiaci tak aj tak nema narok na DNP?

anett6212
13. jan 2012

@adriana_13 tak to ti drzim palce, nech sa vam to podari. ja este stale nic. stale cakam. v nedelu necakam mrchu. tak som zvedava, co z toho bude. ale vcera som po nakupoch behala a uz ked som dlhsie chodila, tak ma pichalo v maternici. tak zvlastne. a ked som si odychla, tak to ustupilo. bolo to take pichanie

vardzikova
13. jan 2012

@danjelca važne? fakt je to tak? mysliš to važne? a ked porodim den pred tym takčo? ja som teraz v takom strese že je to niečo neskutočne ...

delissavt
13. jan 2012

@vardzikova ufff! tak to bude fakt o hubu! 😀 budes musiet sa strasne silno rozpravat s babatkom, aby to naplanovalo tak ako ma! 😀 😀 😀