Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova si dokup testy, sa budes musiet testovat dokym nepojdes dokymu 😵
@sandy3911 no malo by sa ti ratat ked nastupis na pn az po uplinuti 270 si myslim
@vardzikova
@fifitko25 kocky gratulujeeeeeeem k dusiiiikom len nech pekne silnejuuuuuu 🙂
@azzura zajtra urobim test a až v pondelok zavolam dokymu.. lebo može byť že zajtra tam ten duch nebude tak nebudme zo seba robiť šišinu .. 😉 mojka a pošlem ti tu macu 😀 😀 😀 😀 😀
@lusinda1989 dakujem a ty ako? testovala SI?
@vardzikova zatial nic neposielaj, pokym ty doky nepotvrdi tehu. Co zas vymyslas, budes mat ducha ja v pondelok. Ja už budem z teba šiši 😀 😀
@vardzikova a povies nam ako si to urobila ?ako sa to robi ked chceme aj my mat ducha?haaa? 😀
@vardzikova nie nie ja si to necham asi az na zajtra ale mc tomu neverim .... :( aj ked mrcha stale nikde :(
@azzura dobre moja,,, mne už dnes načisto praska .. som uuuuuplne mimo,, ja sa tešim na tvojho ducha 😀 😀 😀 😀
@vardzikova mas to dovolene, byt mimoza, lebo si v soku z ducha 😀 😀 .
@kandee1201 noooo taknavod... ehm.. sexovať a sexovať a sexovať my sme sexovali asi tyžden v kuse .. aby sme to nahodou neprešvihli vieš.. a potom si hovoriť - chcem mrchu - chcem mrchu- chcem mrchu-chcem mrchu a nič a potom tresk a je to si v tom 😀
@lusinda1989 no tak si zober že ja som dnes 5 den čo mi meška ale bol iba duch ale bol taky viditeľnejši .. nemusela som uplne napinať moje oči 😕 😕 😅 😉 🙂
@vardzikova a uz si aj tu svadbu prestala spominat vidis 😀
@azzura a v akom šoku to je niečo neskutočne.. 😀
@vardzikova jéjda, gratulujem. držím palce aby to krásne silnelo. neboj, čiarka sa nezjaví z ničoho nič 🙂
@kandee1201 aha božeee svadba nato som uplne zabudla.... do riteeeee 😠 😠 😠
@nikinka1111 dakujem mojka a ty ako? 😉 🙂
@vardzikova hej tu mrchu asi treba privolavat a ona na truc nedojde 😉
@kandee1201 tak tak .. a tento mesiac som ju neskutočne žiadala aby prišla a ona sa na mna proste vyprdla 😠 😀
@vardzikova a este dlho budes v soku, ale je to prijemný sok, co 😀 😀 😀 .
@vardzikova zadna svadba mimi bude
@azzura tak šok bude do zajtra a potom uvidim či je to fakt alebo si to zo mna urobilo len prču 😀
@vardzikova ja sa neviem dočkať kontroly u dokiho. až 31.1. 😠 - inak sa mám celkom fajn. nebýva mi až tak zle, takže sa dá v pohode existovať 🙂
@vardzikova sa nerob ze sa mracis ze nedosla 😀

@chorucka milačik ty opať s tym testovanim? 😀 😀 😀 ty si ale riadna šišinka ti poviem 😀 😀 😀 😀