Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova platis si dnp?
@vardzikova duch bude a kazdy dnom bude silnejsi, ved ja som do teba tento mesiac celu svoju ebńergiu vlozila 😀
@nikinka1111 mojka ale ja nemam žiadne priznaky, ani prsia, ani nafuknute bruško,ani grckanie, proste nič ja len nemam mrchu
@kandee1201 no ale mam pocit že to platim uplne na riť 😠 lebo neviem či mi to vyjde 😠
@azzura oooo milačik dakujem ... 😉 🙂
@vardzikova nooo to je supeeer ja skusim testnut zajtra a uvidim lebo ja dnes maskam siesty den :(
@vardzikova rado sa stalo 😉
@vardzikova
@fifitko25 babky, dúfam, že je to pravda 🙂 ja som tiež mala len ducha na troch testoch, ale on potom silnel a riadne 🙂 držím palce a dajte info potom, prípadne fotečky 🙂) supeeeer
@lusinda1989 a testovala si alebo ešte nie? 😉
@vardzikova preco by nevislo od kedy platis?kedy bude 270 dni?
@lusinda1989 ahoj, ja si tiez idem zajtra robit test a uvidim. v nedelu mam dostat, tak som zvedava.
@azzura ja viem lasko .. ja už čakam kedy bude obed .. 😀 😀 😀 😀 no aaaaano mam tehu priznak vždy by som len jedla 😀
@vardzikova ja som doteraz negrckala 🙂 🙂 🙂 🙂 . tak buď rada, že sa cítiš ok 🙂 🙂 🙂 . uvidíš bude to už len silnieť 🙂 . kedy sa chystáš k dokimu?
@sandy3911 ano je to pravda mojka .. 😉 🙂 ešte stale som z toho v šoku
@kandee1201 platim od polovice decembra 😒
@vardzikova vsak som ti to vcera hovorila, že je to cudne ze si hladna ako vlk a ty furt len to tvoje, nieee a niee 😀 😀 a mas to 😉
@vardzikova eeeeeeeeeeej si mala zacat skor
@nikinka1111 k dokymu? to som ani .. to som ešte ani neuvažovala... najprv musim zajtra testnuť a ked tam bude duch tak zavolam v pondelok kedy sa mam u nho zastaviť 😉
@vardzikova : ja som na tom rovnako, nemam zatial ziadne priznaky..treba si to vychutnat,lebo ked pridu nebude to sranda..moju mamku napinalo cele dve tehotenstva,aj ked negrckala..a teta mohla jest stale dookola len jednu ci dve veci,ostatne slo vsetko von..
@azzura ja viem lasko .. ty si proste naš vševedko 😀 😀 😀 😀
@kandee1201 no ale ja som nevedela že sa nam to hned takto podari
@vardzikova mojkááá, gratulujem z celého srdca, nech čiaročka silnie 😵 😵 😵 a nestresuj z toho DNP, ty šaľenota, budeš mať dosť peniažkov, to sa dáko utrasie, hlavne klíde, ok?! 🙂 😉
@vardzikova tak držím palce. teším sa s tebou, že sa zadarilo 🙂
@delideli ja si to ešte nedokažem predstaviť, ja proste neverim .. ja .. ja tomustale nedokažem uveriť, dnes som v praci ešte nič neurobila..
@vardzikova Zlatá moja a chýba ti to že negrciaš?
@zelovocka dakujem mojka 😉 že šaľenota 😀 😀 😀 😀 ty si uplne ale uplne trafena 😀 😀 😀 ale to tak v dobrom 😉 🙂
@vardzikova to bude potom bud alebo 😝 tesnotka 😕 ta ty si zacala snazilkovat skor jak poistenie bolo co?
@nikinka1111 ja uverim až ked mi začne bruško rasť 😀
@luciok niieee čosi .. určite nie 😀 😀 😀

@kandee1201 do rite .. a teraz ... joj s tym DNP som sa už aj akosi zmierila ale sosvadbou totak asi nebude ..