icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kandee1201
13. jan 2012

@vardzikova a manzelovi si povedala?

zelovocka
13. jan 2012

@azzura čáuko, ty nevymýšľaj, že tu budeš zhasínať, ešte tu mnoho mladých žabiek predbehneme, neboj nič 😉 😎 😀

nikinka1111
13. jan 2012

@vardzikova tak to si ešte počkáš 🙂 🙂 🙂 . len sa pekne o seba staraj 🙂

azzura
13. jan 2012

@zelovocka cauko, hahaaaa

lusinda1989
13. jan 2012

@vardzikova este nie pockam do zajtra dala som si mamine zohnat mamatest tak cakam kym miho donesie 🙂

luciok
13. jan 2012

@vardzikova Tak si to pekne užívaj. Si jedna z tých šťastnejších, ktorým sa to podarilo a chcela si to. 😉

lusinda1989
13. jan 2012

@anett6212 ahoj moja som rada ze si k nam opat zavitala...tak zajtra budeme obe testovat no som na nas zvedava 🙂 ale ak som tak to uz ozaj potrebujem vediet 🙂

anett6212
13. jan 2012

@lusinda1989 no ved to. ja mam dnes taku silnu migrenu, ze teraz ani lieky si vziat nic. tak tu trpim v robote a este ma dnes caka 9,5 hodin odpracovat. a ako ti je?

lusinda1989
13. jan 2012

@anett6212 hej hej mna dnes caka len a len uprartovanie a chcem piect este aj kolacik.....

mmarianka
13. jan 2012

@mata_ba hmm 5 mesiac je este v norme..my uz rok.:( a stale nic...

lusinda1989
13. jan 2012

@mmarianka my uz rok a pol ... :(

delissavt
13. jan 2012

@vardzikova no pravdepodobne ano, mne to aspon tym padom tak vychadza,a le radsej sa pytaj v poistovni.

delideli
13. jan 2012

@vardzikova : ja som v pondelok ,ked som to zistila bola nastastie doma,ale tiez som nehla ani prstom,vsade bol doma bordel a ja som len chodila jak magor po byte,tu som lezala,tam som sedela,nevedela som co so sebou 🙂 ozaj a od kedy uvazujes nad PN?

mattuliatko30
13. jan 2012

@anett6212 asi je nejaký tlak...aj mňa bolí hlava...ale asi to je aj z ms 😒

delideli
13. jan 2012

@lusinda1989 @anett6212 : tak drzim palce na to zajtrajsie testovanie a cakam dobre spravy 🙂

anett6212
13. jan 2012

@lusinda1989 a aky kolacik ides dnes robit?

anett6212
13. jan 2012

@mattuliatko30 neviem netusim. teraz som sa najedla a trochu to preslo. bola som asi hladna uz

anett6212
13. jan 2012

@delideli hej dam vediet. som zvedava ci tam najdem //. dufam ze ano.

mattuliatko30
13. jan 2012

@anett6212 no to aj ja mám závrate a migrénu keď som hladná 😀 keď to už moc prešvihnem..a potom mi je zle už aj ke´d sa najem...lebo to zjem z chuti 🙂 a ako príznaky máš dáke stále?či už ustupili?nemeriaš?

mmarianka
13. jan 2012

@lusinda1989 🙂 hmmm co sa trapit..raz to musi vyjst...

anett6212
13. jan 2012

@mattuliatko30 no prsia ma bolia stale a haldne tie bradavky mam neskutocne citlive. a bradavky ma bolia uz vyse dvoch tyzdnov, a ekd dlhsie stojim alebo to prezeniem z vela chodenim, tak ma picha v podbrusku, tak to musim si sadnut a potom to prejde. a mam biely vytok. stale je to rovnake a na mrchu som mala pocit len v utorok a odvtedy nic.

vardzikova
13. jan 2012

@kandee1201 no jasne obaja sme pozerali na test 😀

chorucka
13. jan 2012

@azzura No co som vravela o nasej
@vardzikova ze ona je herecka 😀 😀 😀 a bum darcek pre mm 😀 😀

vardzikova
13. jan 2012

@luciok som jedna z tych ktora to tento mesiac nechcela a prišlo to moja 😉

vardzikova
13. jan 2012

@delissavt tak dufam že mi to vyjde

vardzikova
13. jan 2012

@delideli tak ty si riadna šiši .. tak bolo mi povedane od našich hlavičiek 😉 🙂 že kočky že po pol roku možem isť na PN prečo?

eri28
13. jan 2012

baby z duchami za chvilu ste v inom fore, a mi stale je nas menej a menej pridu nove ☹ ☹ 🙂 🙂 ,
tak si uzivajte stresy zajtra vam to zosilnie a budete na istom 😉 😉 😉 😉
za chvilu idem k dokimu na kontrolu, bezna nic z gyndy, ale antikoncepciu si tento mesiac nedam aby som aj ja o mesiac zapisala 8 stran, ze testla som ducha, ide Vam to 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , pekne...............
a povinne foto, aby sme cumeli aj mi, a vcera ste nechceli tesnut, mamicka moja o co by ste prisli 😀 😀 😀 😀 😀

delideli
13. jan 2012

@vardzikova : to len ak by si chcela..alebo musela..ja dufam,ze musiet nebudem musiet,ale ak ma v praci budu vytacat napr. tak ako dnes,tak nehcem urcite riskovat zdravie babatka..az oznamim ,ze som tehu pochybujem,ze sa to zmierni,proste tu nikto na nic neberie ohlad..stokrat poviem,ci poprosim aby sa nieco robio tak a tak,ale tu je to ako sypat hrach na stenu..

mata_ba
13. jan 2012

@azzura no mozno za som na rozsypanie 😀

vardzikova
13. jan 2012

@delideli tak ja by som išla už len kôli tym peniažkom vieš aby sa mi aspon niečo vratilo .. čo som do toho dala .. a potom žeby som mala mať PN podobnu materskej ..