Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@annie6 doma to určite skontrolujem .... určite
@lucecita heeej ani som o tom nevedela 😉
@chorucka mala dôjsť včera a prišla dneska, tak to bude normálna mrchaňa...teplota mi klesla takto http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 a nemáš teraz ovulku, či už máš po nej? ja už mám zmätok 😀 😀 😀 no pekne im to vyšlo a to je piatok 13teho, ale som rada, teším sa s nimi...
@lucecita moja ty si už uplna šišina 😀 😀 😀 😀 a to bude taka veselica ako ešte nikto nikdy nezažil 😀 😀
@vardzikova nechceš ma za svatku? no pekne...chápeš, dve blondínečky sa spoja v rodinu cez svoje detičky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tešííííím na veselicu 😀
@vardzikova zlatko co som ti povedala ze miesto svadby budes na porodnom stole 😀 😀 😀
no mňa vystre...jupííí....@fifitko25 gratulujem, teším sa a želám ti to...a napäto čakám na potvrdenie 😉
@vardzikova a ty sa čo netešíš prosím ťa?? 😕
@lucecita no jasne milačik že ťa chcem za svatku 😉 🙂
@chorucka tak len dufam že to takto nebude ešte odtancujem a až potom pojdem
@anait lebo ma ide rozdrapiť od zlosti
@vardzikova no tak super, je to dohodnuté 😀 😀 😀
@lucecita ešte nemame ani deti a už sme ich zapredali .. my sme ale potvory 😀 😀 😀 aaaa ake prinesieš veno? hm?
@vardzikova ja a veno? to moja dcéra 😀 😀 😀 😀 😀 no uvidíme, budem šetriť od malička, nebooooooj, bude veľké 😉 😉
@lucecita perfekto .. som čitala milačik že ti prišla mrchana... 😒
@fifitko25 už je to 90:10 😉
@vardzikova ty si koza 😎
@anait no tak to ti poviem ... a riadna 😠
@vardzikova noooo, dneska ráno 😠

@vardzikova dačo som ti práve poslala 😉 😉 😉 😉 to máš pre fazuľku od tety Lucinky 😵 a počuj, ma práve napadlo....nech je to chlapec, my potom budeme mať dievčatko a zosvadbujeme ich 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀