icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
13. jan 2012

@vardzikova dačo som ti práve poslala 😉 😉 😉 😉 to máš pre fazuľku od tety Lucinky 😵 a počuj, ma práve napadlo....nech je to chlapec, my potom budeme mať dievčatko a zosvadbujeme ich 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

delideli
13. jan 2012

@mata_ba : drzim vsetky paste 🙂

chorucka
13. jan 2012

@lucecita juuj nieje to tehotenska mrcha ked ti to meskalo A teplotu si si merala uz klesla? Dnes celkom pohoda len ma zacalo teraz nejak na lavej strane pobolievat to ma este nikdy tam nebolelo 😒 No co povies na nase dnesne tehu 😀 😀

mata_ba
13. jan 2012

@lucecita k doktorovi..

mata_ba
13. jan 2012

@delideli dakujeeem

vardzikova
13. jan 2012

@annie6 doma to určite skontrolujem .... určite

vardzikova
13. jan 2012

@lucecita heeej ani som o tom nevedela 😉

lucecita
13. jan 2012

@chorucka mala dôjsť včera a prišla dneska, tak to bude normálna mrchaňa...teplota mi klesla takto http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 a nemáš teraz ovulku, či už máš po nej? ja už mám zmätok 😀 😀 😀 no pekne im to vyšlo a to je piatok 13teho, ale som rada, teším sa s nimi...

chorucka
13. jan 2012

@mata_ba aj ja drzim paste 😀 😀 😀

vardzikova
13. jan 2012

@lucecita moja ty si už uplna šišina 😀 😀 😀 😀 a to bude taka veselica ako ešte nikto nikdy nezažil 😀 😀

anett6212
13. jan 2012

@mata_ba dakujem, podobne aj tebe. drzim paste, nech to dobre odpadne 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

mata_ba
13. jan 2012

@chorucka
@anett6212 dakujeeeem..

chorucka
13. jan 2012

@lucecita ja som mala ovu 2.1 ja cakam az 18.1 mrchu ale ako sa poznam pride skorej Nerobim si graf ale teplotu si meriam od pondelka 😀 dnes37.2 aj tak z toho nic nebude 😖

lucecita
13. jan 2012

@vardzikova nechceš ma za svatku? no pekne...chápeš, dve blondínečky sa spoja v rodinu cez svoje detičky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tešííííím na veselicu 😀

chorucka
13. jan 2012

@vardzikova zlatko co som ti povedala ze miesto svadby budes na porodnom stole 😀 😀 😀

anait
13. jan 2012

no mňa vystre...jupííí....@fifitko25 gratulujem, teším sa a želám ti to...a napäto čakám na potvrdenie 😉
@vardzikova a ty sa čo netešíš prosím ťa?? 😕

lucecita
13. jan 2012

@chorucka no ináč aj ja som mala divné bolesti...ale nevšímaj si to, aj keď sa mi to ľahko hovorí....držím palce, nech zostane tam kde je a príde až o 9 mesiacov... 😉

vardzikova
13. jan 2012

@lucecita no jasne milačik že ťa chcem za svatku 😉 🙂

anait
13. jan 2012

@fifitko25 čo mi ťa neoznačilo v tej predošlej správe!!

vardzikova
13. jan 2012

@chorucka tak len dufam že to takto nebude ešte odtancujem a až potom pojdem

vardzikova
13. jan 2012

@anait lebo ma ide rozdrapiť od zlosti

lucecita
13. jan 2012

@vardzikova no tak super, je to dohodnuté 😀 😀 😀

anett6212
13. jan 2012

@mata_ba bola som prave na wcku a pozeram z bieleho vytoku co som mala doobedu a uz som zacala jemnucko spinit. tak slabunko hnedy vytok mam. boze, tak to sa zajtra ani netestujem. kaslem na to. uz vidim z epride 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

fifitko25
13. jan 2012

@anait neviem moja, ale ďakujem, no ešte to nie je stále isté, kým nebudú riadne koľajnice, som tak 50:50

vardzikova
13. jan 2012

@lucecita ešte nemame ani deti a už sme ich zapredali .. my sme ale potvory 😀 😀 😀 aaaa ake prinesieš veno? hm?

lucecita
13. jan 2012

@vardzikova ja a veno? to moja dcéra 😀 😀 😀 😀 😀 no uvidíme, budem šetriť od malička, nebooooooj, bude veľké 😉 😉

vardzikova
13. jan 2012

@lucecita perfekto .. som čitala milačik že ti prišla mrchana... 😒

anait
13. jan 2012

@fifitko25 už je to 90:10 😉

@vardzikova ty si koza 😎

vardzikova
13. jan 2012

@anait no tak to ti poviem ... a riadna 😠

lucecita
13. jan 2012