Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita si ju mala nakopať do rite 😠 😠 😠
@vardzikova jasné, aj ja dávam @lucecita maximálne mesiac-dva 😉 🙂
@anett6212 do bratislavy do jedenj stavebnej firmy ako asistentka nakupu 🙂
@zelovocka @vardzikova ďakujem baby, ste zlatééééééé, dúfam, že vaša predpoveď vyjde... 😢
@vardzikova ozaaaj, už máte s mm vymyslené mená? 🙂
@lusinda1989 ta fajne nie? to by bolo super. pocuj chcem sa ta opytat ty mas nejaky vytok? lebo ja som mala dva tyzdne cisto biely hsuty a dnes poobede mi zhnedol. myslis ze to je kvoli mrche?
@lucecita neboj, tipujem teba a @azzura ako tehule v ďalšom kole 😉
teraz sú to @vardzikova a @fifitko25 - viacej tehuliek by bolo moooc 😉 😀
@anett6212 moja neviem ci kvoli mrche...ja mam stale biely ... tak neviem tea co sa to s nami deje ....
@lusinda1989 to je hrozne toto. hnedy vytok a jemne pichanie na lavej strane v podbrusku 😒
@anett6212 no mojko neviem co to je... ja mam biely dnes brusko moc necitm ale zato ma zacali pat dost boliet prsia....
@vardzikova hahahahaha super milacik 🙂 😀 😀 😀 😀 co som tiu vravela 😀 😀 😀 😀 gratulka veeelka lasinka 😀 😀 😀
@fifitko25 lasinka aj tebe gratulujeeeeeeeeeeeeeeeem veeeeelmi 😀 ja som ti to vravela a aj
@vardzikova som to vravela 😀 tak piatok 13 bol predsa len stastny 😀 😀 😀
@lusinda1989 mna prsia bolia uz tri tyzdne. normalne rozmyslam ci si mam zajtra urobit test ci to bude zbytocne. a pockam do nedele. neviem.
@mattuliatko30 no došla mi 9-tého tak neviem ale je akási divná...
@fifitko25
@vardzikova
baaaaaaabyyyyy, ja som na vas intenzivne myslela cely den a dojdem, 30stran zapisanych, ale naaaaaslaaaaa co som hlaaadalaaaaaaa, moooc gratulujem, velmi sa tesim a JA SOM TO VEDELA 😀 😀 😀 😀 😀 😀
nieco som hladala v archive a ľaľa, aky koment hodila vardzikova nikinke 😀
vardzikova @nikinka1111 a moje bude určite septembrove
15. dec 2011 o 08:14 • snaží sa • Odpovedz • Páči sa mi to • •
opica, si to pekne naplanovala 😀 😀
@lucecita mooojka, moc ma to mrzi, ale dolezite, ze dosla a uz skoro skoncil 1DC, pojde to rychlo a ani sa nenazdame, bude tu opat cas cakania 😉
@vardzikova dobre mojka budem cakat na foto velmi sa tesim🙂
@fifitko25 jasne ze ho vidime gratulujem 🙂)))))))))))))) velmi sa tesim s tebou 🙂
@zelovocka ahoj, príznaky klasickej mršane 🙂 bolia ma prsia a podbruško, akurát to začalo o týždeň skôr ako zvyčajne..... a tiež ma dosť boleli kríže, asi 5 dní, ale už to prešlo. A od včera som strašne smädná, dosť pijem 😀 ale aj tak neviem, či to nie je len nejaký klam alebo zlý test... až keď to bude výrazné - uverím 😀
@delissavt jj presne tak negativne:/
@mata_ba mojka nevzdavaj to, ja som tiez prestavala dufat, ale raz to pride urcite a budeme mat aj my dve krasne ruzove ciarky, neboj sa a hlavne nevesaj hlavu, mne meska dnes 6.den. ja budem volat az v stredu doktorke.

@lucecita inak dobre, že otehu trocha neskôr po @vardzikova - aby bola nevesta (tvoja dcéra) mladšia od ženícha (vardzikovej syna) 😀 😀 😀