Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzanka9999 ale pokym mrcha neprisla, nie je nic stratene... budem drzat palce 😉
@delissavt jj ved uvidime, ak nepride do stredy pojdem doktorke, bud mi nieco najde a ak nie da mi vyvolavacku, co je ten horsi pripad🙂)))
@zuzanka9999 asi urobíš najlepšie moja, keď pôjdeš k doktorke... ak ti mešká a testy sú negatívne, aby niekde nebol problém.... ftuj tfuj držím palce, že je to tehu, len to testy nezachytili 😉
@spula22 mojaa mozem sa ta opytat kocky vraveli ze ti testik ukazal az 39 DC tehu? bo ja som teraz 38 DC a dnesny test mi ukazal negativny vysledok, siesty den mi meska mrcha a 5 dni ma boli podbrusko akoby som ju mala mat kazdu chvilku.
@fifitko25 dakujem ti moja, si strasne moc zlata. jj radsej pojdem dalsi tyzden doktorke🙂
@fifitko25 @vardzikova....potichucky gratulujem k // 😀 Dufam, ze vam budu ciarosky silnut!
citajte toto: http://blog.etrend.sk/mihalblog/2011/12/15/dobr...
no musim vam povedat, ze vcera ste ma tak navnadili, ze som sa aj ja rozhodla dnes testovat.....ale zase bola len / ☹ taka som sklamana ☹ cely den som si pokazila...ani v robote sa mi nechce byt.
neviem co si mam o tom vsetkom mysliet! sice som dnes len 31DC a neviem ci mi meska 1 den alebo 4. posledne dva cykly som mala 26 dnove ale predtym bol 30 dnovy....to je najdlhsi cyklus aky som mala odkedy som vysadila pirulky. mne sa este nikdy nestalo ze by som musela ist na vyvolavacku. moja mrcha bola vzdy dost spolahliva....a teraz ma len natahuje.....
myslite, ze by s toho este nieco mohlo byt? ja uz sa ani neodvazim verit....testovat veru uz nebudem ☹ ak nepride do tyzdna tak pojdem k doktorke
@palculienka2011 ďakujem mojka, aj ja som rada že došla....
@jorgie mojkaaaaaaa ja som mala dnes rovnake stavy a to som musela sediet v robote, som 38 DC a testovala som tiez a zasa tam bola iba jedna /. neboj sa pockaj este do stredy a potom chod k doktorke, ja pojdem tiez az tak a v zivote mi az takto moc nemeskala, teda iba raz a to som bola na vyvolavacke.
@fifitko25 je to tam 😅
baby, tak ja sa uz testovat nemusim. mrcha prisla prave teraz. je sice divna, lebo len spinim a zvycajne sa hned spusti mrcha a teraz je to trochu ine, ale bolesti uz su, takze ona sa zajtra isto rozbehne v plnom prude. 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@zuzanka9999 to ma mrzi ze aj ty si na tom tak isto.
ja viem, nic ine ako cakanie mi neostava 😒
@jorgie ja viem, ale nebud smutna, ja to uz tiez tak beriem ze sa mi to asi tak skoro nepodari , mam taky pocit ze sa tak skoro toho nedockam
@lucecita tak tomu ver moja že vyjde 😉 🙂
Babyyyyyyyyyyyyyy ja skolabujem asi ... pozerala som kedy som si založila to DNP tak 7 decemra čiže asi stihaaaaaaaaaaaaaam 😀 😀 😀 😀 😀
@zelovocka no jasnačka mne sa pači meno Sofia alebo Oliver 😉
@fifitko25 a ty si sa ako dlho snazila? 😕
@zuzanka9999 ja som si myslela, ze to vyslo tento mesiac a nic. mrcha uz prisla prave. takze sa pridavam k vam, lebo ani nam sa to tak skoro nepodari. 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
@vardzikova mojkaaaaa daj uz fotoooo🙂)))
@zuzanka9999 som smutna, ale to prejde...zivot ide dalej. Ja len nechapem co ma ta mrcha tak natahuje, ked ma prist, nech pride aby sme mohli skusat dalej

@zelovocka http://www.fertilityfriend.com/home/39fff0
no nakúpila som si testy do zásoby, mám ešte 4 kusy, tak skúsim aj zajtra aj v nedeľu a uvidíme či budem v pondelok volať dokimu, alebo nie.....