Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@anett6212 juuuuj moja my to mame podobne ale s tym iba ze svagrina tiez otehotnela hned a prvykrat a uz ma 5 mesacne babo a ja sa snazim a nic, tiez to na mna riadne vplyva. to mi je strasne luto ze si potratila to muselo byt strasne:(
@mata_ba ti poviem 😀
@spula22 a mozem sa este opytat a ty si skusala testovat aj pred tym 39 DC??? jj ja este pockam urcite , skusim to v nedelu alebo pondelok - testik. a ako sa mate s fazulkou?
baby,ktore z vas maju tehu testy od lauritky a uz si nasli dve ciarky?
@vardzikova potrebujem radu
@vardzikova teda ja som este v praci..cakam na muzicka :-/
@luciok ano milačik počuvam...
@mata_ba v praci? moja ty čo robiš?
@vardzikova Kúpila som si ovu testy a potrebujem vedieť, ako ich čo najefektívnejšie využiť
@mata_ba mojka kup si zaručene repi clear a alebo mama test - tam maš aspon 98 % vysledok
@luciok no mojka ja som testovala až ked som mala aky taky hlien aby som ich neminala zbytočne veľa ktory DC si? a aky maš test repiclear?
@vardzikova 17 DC
@vardzikova ja od pondelka makam u draheho,v dopravnej firme 🙂 robim papierovacky 🙂
a co sa testov tyka,tak mam doma posledny jeden repi clear..
@luciok moja a to sisi ešte nerobila ovu test? ved to maš asi najvyšši čas ked už ovu nahodou nebola ..urob si zajtra podvečer okolo piatej ale nepi dve hodky pred tym vodu
@mata_ba ja som tiež robila repicler lebo mama test som nemala
@vardzikova nerobila som, chcela som tomu nechať voľný priebeh, ale nevydržím to viac, chcem mať istotu. Ale zatiaľ sa ani hlien neobjavil, tak ja sa v tom už nevyznám 😢
babyyy..dost ma rozbolelo podbruskooo na pravej strane ☹ co to zase ma byt????
@vardzikova no..som zvedavaaaaaaaaaa
@luciok milačik a papaš semienka alebo piješ grepovy džusik? ja som papala aj semienkaa pila džus ale ja som potom mala tolko toho hlienu že som bola z toho uplne mimo .. veľmi veľa som ho mala ,,, milačik ale niekedy treba tomu pomôcť , čuj tu a to koľko sa snažite?
@mata_ba mojka mna podbrško bolikaždy den ,,, proste vždy takže NESTRESUJ !!! 😀 😀 😀 😀 😀
@mattuliatko30 hej musim sa uz poctivo sledovat, ze nech to uz vyjde 🙂
@mata_ba mojka ale nemaš byť načo si proste tehu CHAPEš? 😀 😀 😀 😀
@vardzikova ved aj ja ho uz citim 3 tyzdne..ale teraz boliiiiiiiiiii..uplne ako v den mrchy ☹ a to vtedy musim mat termofor ☹
@zuzanka9999 bolo, ale uz je to za mnou. ale hovorim si z evsetko zle je na nieco dobre a zväčšej časti som aj rada

@annie6 dakujeem bodaj by sa podarilo coskoro ...spolieham sa na tie lieky