icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

aliaxa
13. jan 2012

@annie6 dakujeem bodaj by sa podarilo coskoro ...spolieham sa na tie lieky

zuzanka9999
13. jan 2012

@anett6212 juuuuj moja my to mame podobne ale s tym iba ze svagrina tiez otehotnela hned a prvykrat a uz ma 5 mesacne babo a ja sa snazim a nic, tiez to na mna riadne vplyva. to mi je strasne luto ze si potratila to muselo byt strasne:(

vardzikova
13. jan 2012

@mata_ba ti poviem 😀

zuzanka9999
13. jan 2012

@spula22 a mozem sa este opytat a ty si skusala testovat aj pred tym 39 DC??? jj ja este pockam urcite , skusim to v nedelu alebo pondelok - testik. a ako sa mate s fazulkou?

mata_ba
13. jan 2012

baby,ktore z vas maju tehu testy od lauritky a uz si nasli dve ciarky?

luciok
13. jan 2012

@vardzikova potrebujem radu

mata_ba
13. jan 2012

@vardzikova teda ja som este v praci..cakam na muzicka :-/

mata_ba
13. jan 2012

@anett6212 a mrzi ma ta mrcha ☹ ale ak sa nespusti na plno,stale je sanca...a mozno ta budem nasledovat aj ja...

vardzikova
13. jan 2012

@luciok ano milačik počuvam...

vardzikova
13. jan 2012

@mata_ba v praci? moja ty čo robiš?

luciok
13. jan 2012

@vardzikova Kúpila som si ovu testy a potrebujem vedieť, ako ich čo najefektívnejšie využiť

vardzikova
13. jan 2012

@mata_ba mojka kup si zaručene repi clear a alebo mama test - tam maš aspon 98 % vysledok

vardzikova
13. jan 2012

@luciok no mojka ja som testovala až ked som mala aky taky hlien aby som ich neminala zbytočne veľa ktory DC si? a aky maš test repiclear?

luciok
13. jan 2012

@vardzikova 17 DC

mata_ba
13. jan 2012

@vardzikova ja od pondelka makam u draheho,v dopravnej firme 🙂 robim papierovacky 🙂
a co sa testov tyka,tak mam doma posledny jeden repi clear..

vardzikova
13. jan 2012

@luciok moja a to sisi ešte nerobila ovu test? ved to maš asi najvyšši čas ked už ovu nahodou nebola ..urob si zajtra podvečer okolo piatej ale nepi dve hodky pred tym vodu

vardzikova
13. jan 2012

@mata_ba ja som tiež robila repicler lebo mama test som nemala

luciok
13. jan 2012

@vardzikova nerobila som, chcela som tomu nechať voľný priebeh, ale nevydržím to viac, chcem mať istotu. Ale zatiaľ sa ani hlien neobjavil, tak ja sa v tom už nevyznám 😢

mata_ba
13. jan 2012

babyyy..dost ma rozbolelo podbruskooo na pravej strane ☹ co to zase ma byt????

mata_ba
13. jan 2012

@vardzikova no..som zvedavaaaaaaaaaa

vardzikova
13. jan 2012

@luciok milačik a papaš semienka alebo piješ grepovy džusik? ja som papala aj semienkaa pila džus ale ja som potom mala tolko toho hlienu že som bola z toho uplne mimo .. veľmi veľa som ho mala ,,, milačik ale niekedy treba tomu pomôcť , čuj tu a to koľko sa snažite?

vardzikova
13. jan 2012

@mata_ba mojka mna podbrško bolikaždy den ,,, proste vždy takže NESTRESUJ !!! 😀 😀 😀 😀 😀

anett6212
13. jan 2012

@mattuliatko30 hej musim sa uz poctivo sledovat, ze nech to uz vyjde 🙂

eri28
13. jan 2012

@fifitko25 ta foto celkom pekny duch, vsak nie je taky slaby a foto skresluje, cize na zivo je krajsi, gratulujemmmmmmmmmmmmmmmm

vardzikova
13. jan 2012

@mata_ba mojka ale nemaš byť načo si proste tehu CHAPEš? 😀 😀 😀 😀

mata_ba
13. jan 2012

@vardzikova ved aj ja ho uz citim 3 tyzdne..ale teraz boliiiiiiiiiii..uplne ako v den mrchy ☹ a to vtedy musim mat termofor ☹

anett6212
13. jan 2012

@mata_ba tes sa a hlevne nestresuj lebo neze sa nieco stane babu ak si tehotna. ja som zo stresu potratila

aknedz
13. jan 2012

@mata_ba neboj sa, oddychuj, moze to byt este dohniezdovanie alebo aj reakcie maternice na "bublinku"...lahni si ak mozes 😉 mna tiez tak bolievalo a semtam ma aj poriadne zaboli - ked si napr.kychnem

anett6212
13. jan 2012

@zuzanka9999 bolo, ale uz je to za mnou. ale hovorim si z evsetko zle je na nieco dobre a zväčšej časti som aj rada

anett6212
13. jan 2012

@mata_ba uz to predichavam. mame moznost skusat dalej. a ty ma nebudes nasledovat uvidis 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂