Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba no vidiš milačik... nestresuj sa hlavne a mysli na to pozitivne.. bude dobre uvidiš,, ja som testovala na 5 den kedy mrcha neprišla a mala som iba ducha takže tebe určite ukaže ked ti mrcha nepride 😉
@mattuliatko30 presne tak. len teraz neviem ako si mam ratat plodne dni kedze mi prislo skor. ale asi si zacnem poctivo merat od konca mrchy
@lucecita ano manžel už vie ale sme si povedali že uvidime zajtra ,, keby nahodou až zajtra sa budeme tešiť ked tam bude duch 😉
@azzura ahoj lasko
@anett6212 no vyskúšaj..tak je to istejšie..a uvidíš kedy bude ovu....približne sa odsleduješ..podľa teploty 🙂
@anett6212
@vardzikova tak by som sa uz chcela tesit..ale zase som pri tom - ja ked sa tesim,tak sa to vzdy nejak doserka.. 😒 takze mi nastava faza cakania ...opat!vrrrrrrrrr 🙄 😀
@mata_ba moja kedy budeš robiť zase test?
@aliaxa od poistenia myslis za dva mesiace? malo by, si zober, ze 270dni uplynie niekedy september/oktober, takze ak budes poistena od 31.1 npr, a otehotnies aj o mesiac, malo by to vyjst, tam sa pocita od datumu zalozenia tych 270dni, takze podla toho kedy by si isla, ci v pondelok alebo toho 30.1 😉 a myslim, ze este lepsie to vychadza ak si npr. mesiac uz platis a potom otehotnies
@vardzikova a ako reagoval? kedy sem hodíš foto testíku?
@mattuliatko30 najradsej hned zajtra..ale pockam do nedele,pondelka..ci mrcha nepride nahodou..
@vardzikova jaaaaaaj mojka si ma prekukla 😀 ja som mala cely den v pohode len ma ten k...majster tak vytocil, ze az....mi dal taku na prd robotu a ked sa ma kolegynka zastala,ze mi nema davat take tazke hadice dvihat,lebo som tehu, tak ma zdrbal, ze nemam na to ziadny papier, ze som tehu a ze nemam dvihat ziadne tazke veci a ze to si do rana takych papierov nasere....no proste totalne ma nasral 😠 😠 😠
a mm co povedal na testik 😀 😀 😀 😀
@mata_ba to zládneš si predsa bojovnica 😉 🙂
@lucecita reagoval tak ako ja .. neveril čo videl.. foto hodim zajtra 😉
@mata_ba tak sme zvedavé....juj....držíme palčeky..veľmi moc
@vardzikova hej..XENA 😀 😀 😀
@mattuliatko30 dakujem...snad to dopadne dobre..
@kandee1201 skoro rok sme Skúšali šťastie 😉 posledné tri mesiace aj pomocou stimulacie liekmi
@mata_ba ja si myslím,že tam už mohol niečo ale vidieť...max vačok... :(
@spula22 moja tak ty si mala dnes riadne nahovno den .. čo ti poviem.. pána beka ako može byť niekto taky hnusacky ,,, fuj na takych ľudi bodaj by ich osy poštipali 😠 , mojka ale ty si predsa jednička ty to zvladaš ľavou zadnou že?
@mata_ba no vidiš 😀 a stale si mi niekoho pripominala len som nevedela koho 😀 😀
@mattuliatko30 povedal,ze by videl bodecku,ale este ju nie je vidiet...ale ked som sa spytala na sliznicu,povedal,ze je vysoko,ale ze je "to" schovane..ale co myslel pod TO som sa od stresu neopytala..
@vardzikova no a sme doma 😀

@anett6212 moja tak to mi je luto..tak piatok 13teho smutný aj pre teba....aj ja som dnes dostala...sme viaceré..budeme čakať spolu ...aj merať...a čakať na budúci mesiac..či príde ms 😒