icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mattuliatko30
13. jan 2012

@anett6212 moja tak to mi je luto..tak piatok 13teho smutný aj pre teba....aj ja som dnes dostala...sme viaceré..budeme čakať spolu ...aj merať...a čakať na budúci mesiac..či príde ms 😒

anett6212
13. jan 2012

@mata_ba uvidis budes. ver tomu. isto si tehu 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

aliaxa
13. jan 2012

@annie6 a keby otehotniem skor napriklad o dva mesiace? bude to vychadzat ?

vardzikova
13. jan 2012

@mata_ba no vidiš milačik... nestresuj sa hlavne a mysli na to pozitivne.. bude dobre uvidiš,, ja som testovala na 5 den kedy mrcha neprišla a mala som iba ducha takže tebe určite ukaže ked ti mrcha nepride 😉

anett6212
13. jan 2012

@mattuliatko30 presne tak. len teraz neviem ako si mam ratat plodne dni kedze mi prislo skor. ale asi si zacnem poctivo merat od konca mrchy

vardzikova
13. jan 2012

@lucecita ano manžel už vie ale sme si povedali že uvidime zajtra ,, keby nahodou až zajtra sa budeme tešiť ked tam bude duch 😉

vardzikova
13. jan 2012

@azzura ahoj lasko

annie6
13. jan 2012

@anett6212 ano, ked sa stihnes odhlasit/prihlasit pred 1.2 tak budes v pohode platit po starom este, a ak chces aby vyslo, tak pockaj tyzden, alebo mesiac a potom sa zacnite snazilkovat a isto budes mat narok na matersku

mattuliatko30
13. jan 2012

@anett6212 no vyskúšaj..tak je to istejšie..a uvidíš kedy bude ovu....približne sa odsleduješ..podľa teploty 🙂

mata_ba
13. jan 2012

@anett6212
@vardzikova tak by som sa uz chcela tesit..ale zase som pri tom - ja ked sa tesim,tak sa to vzdy nejak doserka.. 😒 takze mi nastava faza cakania ...opat!vrrrrrrrrr 🙄 😀

aliaxa
13. jan 2012

@annie6 my sa uz snazime len mi zistili male vajicka a tento mesiac po mrche idem k doktorovi a uz mi da lieky tak dufam ze tam bude vacsia sanca rychlejsie otehotniet ...tak ja tam pojdem nech to stihnem

mattuliatko30
13. jan 2012

@mata_ba moja kedy budeš robiť zase test?

annie6
13. jan 2012

@aliaxa od poistenia myslis za dva mesiace? malo by, si zober, ze 270dni uplynie niekedy september/oktober, takze ak budes poistena od 31.1 npr, a otehotnies aj o mesiac, malo by to vyjst, tam sa pocita od datumu zalozenia tych 270dni, takze podla toho kedy by si isla, ci v pondelok alebo toho 30.1 😉 a myslim, ze este lepsie to vychadza ak si npr. mesiac uz platis a potom otehotnies

lucecita
13. jan 2012

@vardzikova a ako reagoval? kedy sem hodíš foto testíku?

annie6
13. jan 2012

@aliaxa tak je lepsie skor ako neskoro, drzim palce potom k // 😉

mata_ba
13. jan 2012

@mattuliatko30 najradsej hned zajtra..ale pockam do nedele,pondelka..ci mrcha nepride nahodou..

spula22
13. jan 2012

@vardzikova jaaaaaaj mojka si ma prekukla 😀 ja som mala cely den v pohode len ma ten k...majster tak vytocil, ze az....mi dal taku na prd robotu a ked sa ma kolegynka zastala,ze mi nema davat take tazke hadice dvihat,lebo som tehu, tak ma zdrbal, ze nemam na to ziadny papier, ze som tehu a ze nemam dvihat ziadne tazke veci a ze to si do rana takych papierov nasere....no proste totalne ma nasral 😠 😠 😠
a mm co povedal na testik 😀 😀 😀 😀

vardzikova
13. jan 2012

@mata_ba to zládneš si predsa bojovnica 😉 🙂

aliaxa
13. jan 2012

@annie6 neviem kedy tam pojdem cely tyzden som v BA ale tento tyzden by som chcela ist asi v piatok pojdem

vardzikova
13. jan 2012

@lucecita reagoval tak ako ja .. neveril čo videl.. foto hodim zajtra 😉

mattuliatko30
13. jan 2012

@mata_ba tak sme zvedavé....juj....držíme palčeky..veľmi moc

mata_ba
13. jan 2012

@vardzikova hej..XENA 😀 😀 😀

mata_ba
13. jan 2012

@mattuliatko30 dakujem...snad to dopadne dobre..

fifitko25
13. jan 2012

@kandee1201 skoro rok sme Skúšali šťastie 😉 posledné tri mesiace aj pomocou stimulacie liekmi

mattuliatko30
13. jan 2012

@mata_ba ja si myslím,že tam už mohol niečo ale vidieť...max vačok... :(

vardzikova
13. jan 2012

@spula22 moja tak ty si mala dnes riadne nahovno den .. čo ti poviem.. pána beka ako može byť niekto taky hnusacky ,,, fuj na takych ľudi bodaj by ich osy poštipali 😠 , mojka ale ty si predsa jednička ty to zvladaš ľavou zadnou že?

vardzikova
13. jan 2012

@mata_ba no vidiš 😀 a stale si mi niekoho pripominala len som nevedela koho 😀 😀

aliaxa
13. jan 2012

@fifitko25 gratulujeeeeem strasne moc....dufam ze aj mne sa to tak rychlo podari po tych liekoch...len sa mi akosi mrcha nechce spustit ☹

mata_ba
13. jan 2012

@mattuliatko30 povedal,ze by videl bodecku,ale este ju nie je vidiet...ale ked som sa spytala na sliznicu,povedal,ze je vysoko,ale ze je "to" schovane..ale co myslel pod TO som sa od stresu neopytala..

mata_ba
13. jan 2012

@vardzikova no a sme doma 😀