Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba dikes mojka
tak to ano, preto sa da aspon, tak, ze sa da odhlasit a prihlasit nanovo do 31.1 a plati sa este po starom
@annie6 tak to rychlo musim urobit aj s drahym...dakujem 🙂
@vardzikova nemas za co 🙂 a co tu sedis??nemali by ste vo velkom slavit???
@anett6212 ked chces marodku a vies mat dlhsie, da sa aj tak, ze pojdes cim skor, a aj tak sa odhlasis/prihlasis (pocas trvania marodky) a mas postarane....pn sa ti bude pocitat z toho co si platila doteraz a staci ti platit len 26tyzdnov nepretrzite a vyjde ti aj tak materska v pohode
@annie6 baby vy si platite to DNP? keby sa v tom clovek vyznal 🙂
babyyyyy....idem papa...majte sa krasne a oddychujte..a uzite si vikendiiiik...
@franzziska ano, ja si platim uz asi dva roky :D a mas pravdu, salenstva robia
@annie6 a nebolo to skoda penazi, ked tolko uz platis a doteraz si to na matersku nevyuzila?
ahoj baby, my sa snazime sice uz rok a pol skoro dva, ale tiez prvy krat..beriem duphaston vyse pol roka,ale zatial sa nic nedeje :/ ako to ide vam?
@annie6 ja uz viem ze sa nepodarilo, tak sa pojdem odhlasit a prihlasit a budeme sa snazit dalej. a ked nevyjde, opät sa dam na marodku. ale ja mozem aj teraz si dat marodku nie? z tej starej vsak? lebo chcela by som ist okolo 20teho na marodku aspon na mesiac a potom po dvadisatom by som sa odhlasila a na novo prihlasila ci uz spekulujem fest? lebo chcem vyuzit tie dva roky co som tam teraz dala
@veron_dorusincova ahoj, kamoska brala duphaston a vyvolalo jej to falosne tehotenstvo. zle na nu vplyvali lieky. takz ena duphaston mam len zle odozvy
@franzziska tak ja som to platila pocas skoly, a teraz ked som aj nezamestnana tak to vyuzijem aspon na pn, uz sa mi tie peniaze aj dvakrat vratili, takze v pohode 🙂
@veron_dorusincova ja uz momentalne neberiem nic. ideme skusit bez liekov ako to pojde. a snazime sa 5 mesiacov. a duphaston lieky sa väcsinou davaju ked zena potrati. 😒
@mata_ba slaviť budeme až zajtra .. ked pre istotu potvrdim čosom dnes videla milačik ale ja neviem nieje to ešte skoro hovoriť všetkym ? vieš aby som nahodou niečo nezakrykla?
ahojte, tak my sa snažíme s priateľom už viac ako pol roka, akosik stále nič ☹ .. už mám z toho depky. som bola dnes u doktora, odpinkal ma s tým, že to budeme riešiť až keď sa budeme snažiť rok.

@anett6212 ja som sa hodila v decembri...musim kuk ci uz dosli kojunky..