Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova tak to máte super 🙂 aj si brala nejaké tabletky alebo vitamíny?
@sliwi brala som akurat kyss. listovu a inak nič a pila som ešte gynastan, ale ja som bola na prefuky lebo som mala nepriechodny vaječnik vieš ?
Tak babky jaidem spať zajtra urobim ešte jeden test pre istotu
@vardzikova ja som brala tiež kyselinu listovú od začiatku nášho snaženia už asi mesiac ju neberiem, teraz beriem femibion800..
@vardzikova nehovor to vsetkym..myslela som oslavu vo dvojici 🙂
baby potrebujem radu. Včera po snažilkovaní som mala ružovo krvavý výtok, bolia ma prsia a to som len 16. DC už asi týždeň ma pobolieva podbruško, čím to môže byť? Ja si už nahováram všeličo 😒 ! Pomooc!
@vardzikova jasne lasko zvladam secko v pohode 🙂 som ho sice skoro poslala niekam,ale som si to rozmyslela 😀 😀 😀
@zuzanka9999 nie mojka neskusala 😀 😀 😀 ,urcite skus testnut 😀 😀
@anett6212 ja tomu nerozumiem..ja som nemala vobec ms asi dva roky, alebo stale nejake problemy, tak som zasla k doktorke a ta mi chcela dat antikoncepciu a tak jej hovorim, ze to nechcem, ze my chceme babatko, tak mi predpisala ten duphaston..mam kamosku, co jej znama mesiac po uzivani duphstonu otehotnela..a ja pol roka a nic..mne kazdy hovori ze to mam prestat brat, ale ja bez duphastonu nemam ms..
@annie6 moja a vysvetlis mi to? od 1.2 si to maximum mozes platit ale zaroven musis okrem nemocenskeho i dochodkkove a zamestnanecke??? tusim nejak tak hovorili...ale to potom bude riadny peniaz, ci?
@veron_dorusincova cauky moja, s tym MS sme na tom podobne,
@franzziska :/ to je na slak trafenie..uz ma to nebavi, tak co je potom dobre??mam to brat, alebo nemam?jeden doktor povie ze nie, druhy mi to predpise..tak potom neviem kto sa ma z toho vysomarit..
@mata_ba : ono tak skoro este naozaj nema velku sancu nieco vidiet..neboj ,vydrz este par dni,j ked to nie je lahke..ja verim,ze to vyslo 🙂
tu je celkom dobra tehu kalkulacka : http://merenibt.xf.cz/index2.html , klikni na otevri vse, potom na vypocty, potom na tehotenstvi a tam zadas datum ovulky a dlzku lutealnej fazy aku zvyknes mavat, ak nevies nechas 14 a vyhodi ti pekne,kedy by uz mal byt pozit. tehu test,kedy by mal uz lekar nieco vidiet a tak..
dobre ranko dnes do prace, ale som pod psa. tak caute zatial.......... 😠
@veron_dorusincova vyzera, ze netvoris progesteron a tusim dufaston sa dava aj na liecbu nedostatku progesteronu, mozes mat ms, ale treba este zistit ci mas aj ovulaciu, cize ci naozaj tvoris vajicka inak je kazde snazenie marne
Ahojte 😉
@veron_dorusincova je to tazke. lebo ja viem o duphastone svoje a je to typ antikoncepcie kde ms mas, ale neotehotnies lebo je to druh anti. kazdy typ cloveka je iny. ja by som to nebrala
dobre rano, tak a mrchu uz mam na plne obratky. tento mesiac to nevyslo. mm bol smutny, ale co uz. ideme sa dalej snazilkovat. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@veron_dorusincova Moja známa prešla z duphastonu na nejaké prírodné kvapky a nevedela si ich vynachváliť.. Predpísal jej ich gynekológ.
Ahojte, duch na teste je aj dnes 😀 ide mi srdce vyskociť 🙂
Ranko...moja sestrea berie tiez duphaston, lebo nemava ms normalne...a berie to uz roky...ci sa snazia o dieta, lebo to je tabu tema...
@anett6212 to ma mrzi mojko....
kocenyyyyyyyyyyy dnes rano robeny mamatest mi ukazaaaaaaaaaaal duchaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@sliwi my sme sa snažili dva mesiace a podarilo sa 😀 😀