Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lusinda1989
@fifitko25 no super,tak dalsie, gratulujem!!! snad sa to potvrdi a duch zosilnie. 😵
dobre ranko 🙂 🙂 tak tak tak..pomali viac a viac spim, prsia naliate bolia na dotyk ...zima mi je i ked v izbe mame 27 stupnou, kurime krbom, a wc sa zacina navstevovat uz aj v nocnych hodinach 🙂 🙂...je to 6den od ovulky, a dnes rano som pocitovala jemne asi 5minutove pichanie na lavej strane, ktore sa opakuje v cca2hodinovych intervaloch...moznaze si to fakt len nahovaram ale asi to uz vyslo....????drzim palceky i vsetkym ostatnym co snazilkuju, nech uz su kolajnice...a bruska rastu.
idem paa
este sa spytam na to co som predchvilkou pridala ...co myslite, mam vobec v to dufat ci uz radsej ani na to nemysliet, lebo je to mierny stres...a mala by som byt kludna...len ked ono to ani moc nejde...6mesiacov snazenia a zatial zakazdym ta mrcha dosla...a to bolo sklamanie velke pre oboch...
rozmyslam ci si skusim spravit test alebo radsej este pockat je to 19DC...aaaaaaaaaaach to cakanie je hruuuza 😖 😖 😖
@mamina2388 Treba veriť, myslieť pozitívne. Ľahko sa to ale hovorí, ťažšie sa to už realizuje. Test ti ešte výsledok nemusí ukázať, skús počkať podľa mňa
dakujem vam...ked bude nieco nove..napisem...vlastne mozno sa zasmejete zacala som pisat dennicek o tom a mozne ak to vide budem pisat o priebehu celeho tehotenstva, a uvidime..co s toho bude..chcela by som napisat knihu..jajajajaaaaaj...idem off papa drzim peste
Dobry vecer.Chcela by som sa opytat z akeho dovodu neviem otehtniet s partnerom sa pokusame o babo asi 3mesiace a stale nic.Aj pred tym som s byvalym priatelom mala sex naplno asi rok a tiez nic ale lekar mi zistil 2/12 endometrium moze to ovplyvnit alebo nie???? Alebo v partneroch by bola chyba?
@luciok ona pred rokom brala hocijake vitaminy a napchavala sa vkuse somarinami len aby hned otehotnela. a teraz je v takom stadiu, ze ona velmi chce, ale zmierila sa s tym, ze manzel nema zaujem a spia spolu vtedy ked nema ovulku alebo ona ho odpinka z ecita knihu a tak. tak preto je vpohode.
a ja tuzim po babatku. s manzelom velmi chceme babo. stale sa snazime.

@luciok no vynikoš, tak niekto na rovnakej štartovacej čiare 😉 koľký si DC?