Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lusinda1989
@fifitko25 no super,tak dalsie, gratulujem!!! snad sa to potvrdi a duch zosilnie. 😵
dobre ranko 🙂 🙂 tak tak tak..pomali viac a viac spim, prsia naliate bolia na dotyk ...zima mi je i ked v izbe mame 27 stupnou, kurime krbom, a wc sa zacina navstevovat uz aj v nocnych hodinach 🙂 🙂...je to 6den od ovulky, a dnes rano som pocitovala jemne asi 5minutove pichanie na lavej strane, ktore sa opakuje v cca2hodinovych intervaloch...moznaze si to fakt len nahovaram ale asi to uz vyslo....????drzim palceky i vsetkym ostatnym co snazilkuju, nech uz su kolajnice...a bruska rastu.
idem paa
@zuzanka9999 tahoj,tak skus ist k doktorke, co ti povie a uvidis
@lusinda1989 jeeeeeeeeej GRATULUJEM 🙂
este sa spytam na to co som predchvilkou pridala ...co myslite, mam vobec v to dufat ci uz radsej ani na to nemysliet, lebo je to mierny stres...a mala by som byt kludna...len ked ono to ani moc nejde...6mesiacov snazenia a zatial zakazdym ta mrcha dosla...a to bolo sklamanie velke pre oboch...
rozmyslam ci si skusim spravit test alebo radsej este pockat je to 19DC...aaaaaaaaaaach to cakanie je hruuuza 😖 😖 😖
@mamina2388 Treba veriť, myslieť pozitívne. Ľahko sa to ale hovorí, ťažšie sa to už realizuje. Test ti ešte výsledok nemusí ukázať, skús počkať podľa mňa
@mamina2388 to je na test veľmi skoro ...
dakujem vam...ked bude nieco nove..napisem...vlastne mozno sa zasmejete zacala som pisat dennicek o tom a mozne ak to vide budem pisat o priebehu celeho tehotenstva, a uvidime..co s toho bude..chcela by som napisat knihu..jajajajaaaaaj...idem off papa drzim peste
Dobry vecer.Chcela by som sa opytat z akeho dovodu neviem otehtniet s partnerom sa pokusame o babo asi 3mesiace a stale nic.Aj pred tym som s byvalym priatelom mala sex naplno asi rok a tiez nic ale lekar mi zistil 2/12 endometrium moze to ovplyvnit alebo nie???? Alebo v partneroch by bola chyba?
@luciok ona pred rokom brala hocijake vitaminy a napchavala sa vkuse somarinami len aby hned otehotnela. a teraz je v takom stadiu, ze ona velmi chce, ale zmierila sa s tym, ze manzel nema zaujem a spia spolu vtedy ked nema ovulku alebo ona ho odpinka z ecita knihu a tak. tak preto je vpohode.
a ja tuzim po babatku. s manzelom velmi chceme babo. stale sa snazime.

@luciok no vynikoš, tak niekto na rovnakej štartovacej čiare 😉 koľký si DC?