icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

anait
14. jan 2012

@luciok no vynikoš, tak niekto na rovnakej štartovacej čiare 😉 koľký si DC?

zasha
14. jan 2012

@lusinda1989
@fifitko25 no super,tak dalsie, gratulujem!!! snad sa to potvrdi a duch zosilnie. 😵

luciok
14. jan 2012

@anait 18DC

mamina2388
14. jan 2012

dobre ranko 🙂 🙂 tak tak tak..pomali viac a viac spim, prsia naliate bolia na dotyk ...zima mi je i ked v izbe mame 27 stupnou, kurime krbom, a wc sa zacina navstevovat uz aj v nocnych hodinach 🙂 🙂...je to 6den od ovulky, a dnes rano som pocitovala jemne asi 5minutove pichanie na lavej strane, ktore sa opakuje v cca2hodinovych intervaloch...moznaze si to fakt len nahovaram ale asi to uz vyslo....????drzim palceky i vsetkym ostatnym co snazilkuju, nech uz su kolajnice...a bruska rastu.
idem paa

anait
14. jan 2012

@luciok tak ty už po ovulke?

luciok
14. jan 2012

@anait Ja som ani nezbadala, že najaká bola 😢 Preto som si nakúpila ovu testy a od ďalšieho cyklu to budem poctivo sledovať.

anett6212
14. jan 2012

@luciok aj ja idem poctivo sledovat uvulku kedy mam lebo je to hrozne. a ides si aj merat BT?

luciok
14. jan 2012

@anait Snažiť sme sa snažili, ale či z toho dačo bude, tak to netuším, Mám kadejaké pocity v podbrušku, ale čo to znamená, to netuším. Akoby to ani nebolo moje telo.

luciok
14. jan 2012

@anett6212 Ak to teraz nevyjde, kúpim si asi aj teplomer. Nechcela som to od začiatku preháňať so sledovaním, ale už asi treba na to troška začať dbať

anett6212
14. jan 2012

@luciok ja som si to tiez myslela a snazime sa uz 5 mesiacov, ale uz je to dlho podla mna, tak sa idem uz aspon trochu sledovat.

spula22
14. jan 2012

@zuzanka9999 tahoj,tak skus ist k doktorke, co ti povie a uvidis

spula22
14. jan 2012

@lusinda1989 jeeeeeeeeej GRATULUJEM 🙂

luciok
14. jan 2012

@anett6212 Hm to hej, mne sa už tie dva mesiace zdajú ako celá večnosť.

anett6212
14. jan 2012

@luciok presne tak. a este svagrinej sa podarilo na prvy sup a ked nam to pred tyzdnom oznamili, normalne som zacala plakat, ze co sa to deje.

luciok
14. jan 2012

@anett6212 Ale veď ty si ešte mladučká, máš čas. Ale ja - 28čka na krku a neviem čo bude ďalej

mamina2388
14. jan 2012

este sa spytam na to co som predchvilkou pridala ...co myslite, mam vobec v to dufat ci uz radsej ani na to nemysliet, lebo je to mierny stres...a mala by som byt kludna...len ked ono to ani moc nejde...6mesiacov snazenia a zatial zakazdym ta mrcha dosla...a to bolo sklamanie velke pre oboch...
rozmyslam ci si skusim spravit test alebo radsej este pockat je to 19DC...aaaaaaaaaaach to cakanie je hruuuza 😖 😖 😖

anait
14. jan 2012

@luciok ja mám 31 drahá 🙂

anett6212
14. jan 2012

@luciok doktory vravia, ze ak sa do roka nepodari prirodzene, tak az potom prichadzaju na rad lekari. ja sa bojim len toho, ze ked som potratila, ci budem moct donosit niekedy babo. toho sa bojim a mam strach z toho ze je to uz 5 mesiacov

luciok
14. jan 2012

@mamina2388 Treba veriť, myslieť pozitívne. Ľahko sa to ale hovorí, ťažšie sa to už realizuje. Test ti ešte výsledok nemusí ukázať, skús počkať podľa mňa

anait
14. jan 2012

@mamina2388 to je na test veľmi skoro ...

luciok
14. jan 2012

@anait Veď ja viem že na tom nie som najhoršie, ale cítim, že už je čas na dieťa a nasiera ma, že sa nepodarilo zatiaľ

luciok
14. jan 2012

@anett6212 Neboj, poznám veľa prípadov z okolia že žena potratila a potom normálne donosila dieťatko

anett6212
14. jan 2012

@luciok dufam ze to bude aj moj pripad 🙂

mamina2388
14. jan 2012

dakujem vam...ked bude nieco nove..napisem...vlastne mozno sa zasmejete zacala som pisat dennicek o tom a mozne ak to vide budem pisat o priebehu celeho tehotenstva, a uvidime..co s toho bude..chcela by som napisat knihu..jajajajaaaaaj...idem off papa drzim peste

luciok
14. jan 2012

@anett6212 Určite, asi to chce len čas. Vravím, si mladučká, neboj nič, podarí sa

janulka1989
14. jan 2012

Dobry vecer.Chcela by som sa opytat z akeho dovodu neviem otehtniet s partnerom sa pokusame o babo asi 3mesiace a stale nic.Aj pred tym som s byvalym priatelom mala sex naplno asi rok a tiez nic ale lekar mi zistil 2/12 endometrium moze to ovplyvnit alebo nie???? Alebo v partneroch by bola chyba?

anett6212
14. jan 2012

@luciok hej viem ze som mlada, ale ked zacinam mat naozaj strach. kamoska sa tiez snazia a ma 29 a snazia sa uz pol roka. berie to v pohode.

luciok
14. jan 2012

@anett6212 No vidíš. Ale zas nedá sa to tak celkom zovšeobecňovať, ak žena cíti túžbu, je jedno či má 20 alebo 35, proste praje si, aby to bolo hneď

fifitko25
14. jan 2012

@luciok u nás to vie manžel 🙂 a ešte som to povedala sestre,musela som to ešte niekomu povedať 😀

anett6212
14. jan 2012

@luciok ona pred rokom brala hocijake vitaminy a napchavala sa vkuse somarinami len aby hned otehotnela. a teraz je v takom stadiu, ze ona velmi chce, ale zmierila sa s tym, ze manzel nema zaujem a spia spolu vtedy ked nema ovulku alebo ona ho odpinka z ecita knihu a tak. tak preto je vpohode.
a ja tuzim po babatku. s manzelom velmi chceme babo. stale sa snazime.