Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 dlho som tu nebola a co tu pozeram, ze si tehotka? aj s @vardzikova ? 😀 hrozne Vam blahozelam baby a prajem vela vela zdravicka 😉 a poslite nejake bacilky 🙂
keď je teplota dole a zrazu stúpne, vtedy by mal byť vhodný čas 😉 ak vieš, kedy mávaš ovu, urob si aj ovu test... ja som tento mesiac prvýkrát merala aj ovu-testovala a asi to vyšlo 😵 keď je už druhý deň duch na teste, dnes som 27 DC a tu mám graf:
http://www.fertilityfriend.com/home/39fff0
caute kocky, dnes som sa rozhodla, ze testovat uz nebudem, bo mi to sposobovalo mierny stres, som 39 DC dnes a test zasa negativny. Kiezby mi ta sprosta mrcha prisla, nechapem tomu, fakt nechcem ist na vyvolavacku!!! hrozne som nahnevana.bo viem ze nie som tehu a mrcha furt si dava na cas. musela som sa takto vykecat, bo uz ma so roztrhnut od nervov. sa mi ulavilo teraz.🙂))))
@anett6212 hej hej lebo som neverila tomu duchovi ci je tam ozaj tak som to ukazala buducej babke a sestre s kamoskou 🙂 oni vidia tiez ducha ale nevedia co to znamena... myslia si ze kym neni taka silna ako ta kontrolna ze to nic neni .... :(

@fifitko25 Ja si to tiež tak nejak predstavujem, určite to hneď nevytrúbim celému svetu. Až keď bude isto všetko Ok.