Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@anett6212 objednaj si túto: http://biocare.sk/eshop/produkt/maca
prišlo mi to do 4 dní 😉
@anett6212 viem, ale tu tak sikovno nezozeniem..az v maji ked tak..napr dosiel mi duphaston z domu, tak mi manzel doniesol odtialto z lekarne..zlozenie take iste, aj sa to tak vola, len ina krabicka, dostal ho tu aj bez predpisu, ale aj tak sa bojim si ho dat, ale budem musiet inak nedostanem ms..
@veron_dorusincova a čo robíte v Indii ? ty máš odtiaľ manžela?
@veron_dorusincova ved ho este jedz. a uvidis v maji
@fifitko25 nie nie, on tu len pracuje uz treti rok a v maji sa vraciame uz domov (dufam ze na stalo 🙂 )
@veron_dorusincova určite sa tešíte domov, India musí byť riadna exotika 😉
@anett6212 idem si objednat tu macu teda som sa rozhodla, z tej stranky co si mi poslala, tak kapsule..pise sa tam ze dva krat denne...mozme obaja jednu rano a druhu vecer??po cely mesiac??
@fifitko25 takto mi to prišlo v maily : Vážený zákazník, v košíku ste si v sekcii Spôsob platby zvolili
platbu vopred prevodom na účet.
Vaša objednávka bude expedovaná po pripísaní platby na náš účet.
Podklady pre prevodný príkaz:
Č.U. Tatra Banka: 2926859141/1100
VS: 10781
EUR: 1.5
Ďakujeme za Váš nákup.
Dúfame, že s našimi produktami a službami budete spokojný a nakúpite u
nás opäť.
S pozdravom,
tím BioCare.sk
----
Kontaktujte nás mailom: biocare@biocare.sk
alebo telefonicky: 0904 282 649
@veron_dorusincova hej aj ja to tak idem robit. vsetky su tu tehotne a brali tu macu. tak to idem vyskusat. uz som to aj uhradila
@fifitko25 je krasna, ale uz toho je dost..bola som tu pol roka, potom som bola doma a po svadbe v auguste som sem sla znova za nim a mame tu byt do maja..isli by sme domov, to je moja druha zima vlastne v teple a chyba mi to doma..a tesim sa aj, lebo konecne si povybavujem doktorov a pohnu sa veci trosku rychlejsie (dufam) 🙂
@anett6212 no super, maju prist nasi sem aj svokra, tak si to dam doniest..konecne mam v sebe vnutorny pokoj, ze cosi idem robit..hadam to pomoze..
@veron_dorusincova dufam, ze nam to pomoze. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@anett6212 musi!!! 🙂 a my musime tomu verit 🙂 tam sa pise ze dve kapsule dva krat denne..moj chlap sa pyta ze ci dve rano a dve vecer alebo ako to myslia 🙂
@veron_dorusincova skus si merat tu bazalku ci mavas ovulku, to by ti pomohlo sa zorientovat v cykle 😉
@gelinka75 🙂 skusim tu bazalku, ja sa to este len ucim orientovat sa v mojom cykle, ved som cca 2 roky ziadny nemala.. 😒
@veron_dorusincova jedna rano a jedna vecer 🙂
@anett6212 dakujem ti 🙂 sa tu smejem, ze mi to musis vysvetlovat ako neviem komu, ale tak sa tu tesim ze aspon cosi idem spravit..a budes to brat aj ty aj tvoj chlap?

@lucecita no uz su tu skoro vsetky tehotne az na par vynimiek co sme my tak uz nam ostava len ta maca a modlitby 😀 😀 😝 😝 😝