Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@veron_dorusincova hej idem to aj ja brat. nebude len on predsa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 budem to aj ja uzivat. uz som to objednala a aj uhradila. som zvedava. nech nam to pomoze 🙂
@veron_dorusincova hej. keby si potrebovala pomoc kludne napis, poradime 🙂
Čaute lasky moje 😉 ako ste sa mali? my sme akurat prišli domov boli sme pracovať na domčeku ale vonku je riadna zima brrrrr
@anett6212 neboj moja urcite a budeme pisat a podporovat sa a uvidis o chvilu dve ciarocky..idem to objednat ked uz viem co a ako..len som potrebovala vediet ze ako, kedy to brat..
@sliwi tak ja som zasa nebrala fembion800 😉
@gelinka75 dakujem strasne moc 🙂
@lusinda1989 čožee ? supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer tešim sa s tebou a gratulujem 😉 🙂
@vardzikova ako dnes test? bol zasa duch??? 😉
@spula22 no vidiš milačik .. si rozumna 😉 🙂 ako dnes? si si oddychla?
@veron_dorusincova jasne. musime sa podporovat a uvidis pordari sa to 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@aknedz počkaj lasko pridam 😉
@mel84 dakujem moja 😉
@anait lasko už nepanikarim.. už som sa ukľudnila .. prišla som nato že je zbytočne sa rozčuľovať a inak zistila som že som si to DNP uzavrela 5.decembra takže stiham 😀 😀 😀 😀 a ta svadba sa vyriešia uplne sama
@fifitko25 ahooj mojka, ano opať tam bol duch ale už silnejši ako včera a ty? testla si? 😉
@vardzikova no to je super mojkaaaaaaaaaaaa 😀 tiež som mala ducha - silnejšieho ako včera a už po 2 minútach 😵 😵
@vardzikova čau starkááááááááá...ako? 😉
@vardzikova no vidis, tak opat ti blahozelam. a ako sa svadba sama vyriesila?
@vardzikova no ja viem 🙂. ano mami dnes som sa snazila oddychovat 🙂 len babjko mi robi dnes zasa zle ☹.ale nevadi a ty ako neskusala si testikovat???😀
@vardzikova a de mame fotku??? 😀 😀

@lucecita treba verit ze nie, ja asi s istotou pojdem minimalne na prefuky, ale podla mna ma posle na laparku kvoli tej cyste, no co tak pojdem a basta, uz som sa ta nastavila 🙂